Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Houdini » 15 Jan 2012, 03:34

Deion Branch, na sjajno dodavanje Brady-a. 28:7, mislim da bi to bilo to od Denvera.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Golden Warrior » 15 Jan 2012, 03:42

Sta je bre ovo koje sranje sa ovim vetrom?! NE krenuo svaki napad sa pola terena...
Golden Warrior

Postby Houdini » 15 Jan 2012, 03:45

5 TD Brady-a, postseason rekord po broju TD u poluvremenu. Opet Grankovski. Nastavlja se demoliranje 35:7.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby 71:70 » 15 Jan 2012, 16:05

@Trojapalamalu
osvetili smo ti stilerse..Vreme je za novu krunu!
71:70

Postby Houdini » 15 Jan 2012, 21:43

Reko ja da je Met Saub tu ili cak i onaj Lejnart, mogao je ovo Hjuston dobiti. Ovako Jejts 2 presecene lopte i mrsavih 141 jard.

Kakav idiot od QB-a Hjustona :facepalm:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Golden Warrior » 15 Jan 2012, 22:47

Houdini wrote:Reko ja da je Met Saub tu ili cak i onaj Lejnart, mogao je ovo Hjuston dobiti. Ovako Jejts 2 presecene lopte i mrsavih 141 jard.

Kakav idiot od QB-a Hjustona :facepalm:

Daj nemoj zahebavati decko je izabran kao 777 pick na drafta i uleteo je iz cista mira u ekipu i igrao je prilicno dobro. Danas je apsolutno nadigrao Flacca ako se uzmu sve okolnosti u obzir i razliku u utakmici je napravila ona glupost Jacoby Jonesa...

Baltimorova odbrana uz specijalni tim je dobila ovu utakmicu ali je bilo zalosno gledati kako se veterni muce dok slepci iz napada predvodjeni Flaccom 3/4 nisu mogli da povezu 2 prva downa.
Golden Warrior

Postby Houdini » 15 Jan 2012, 22:56

Golden Warrior wrote:Daj nemoj zahebavati decko je izabran kao 777 pick na drafta i uleteo je iz cista mira u ekipu i igrao je prilicno dobro. Danas je apsolutno nadigrao Flacca ako se uzmu sve okolnosti u obzir i razliku u utakmici je napravila ona glupost Jacoby Jonesa...

Baltimorova odbrana uz specijalni tim je dobila ovu utakmicu ali je bilo zalosno gledati kako se veterni muce dok slepci iz napada predvodjeni Flaccom 3/4 nisu mogli da povezu 2 prva downa.

Navijao sam za Hjuston, a znam da bi ih dobili sa Schaubom, pa sam preterao :biggrin:

Solidno je igrao, ali ne mozes bacati lopte u bunar kada te ceka Ed Reed u secondaryu. Imao je srece par puta, ali ne i na kraju.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Golden Warrior » 15 Jan 2012, 23:12

Houdini wrote:
Golden Warrior wrote:Daj nemoj zahebavati decko je izabran kao 777 pick na drafta i uleteo je iz cista mira u ekipu i igrao je prilicno dobro. Danas je apsolutno nadigrao Flacca ako se uzmu sve okolnosti u obzir i razliku u utakmici je napravila ona glupost Jacoby Jonesa...

Navijao sam za Hjuston, a znam da bi ih dobili sa Schaubom, pa sam preterao :biggrin:

Solidno je igrao, ali ne mozes bacati lopte u bunar kada te ceka Ed Reed u secondaryu. Imao je srece par puta, ali ne i na kraju.

Pokazao je par puta decije bolesti ali i on je od krvi i mesa pritom je igrao na najtezem gostovanju pored Lembo fieldsa. Mada i to kako da mu zameris kada je pokusavao da pronadje Johnson-a?

Ja navijam za Baltimore i prosto mi se place kad vidim da su godinama zarobljeni sa ovim slepcem na mestu QB-a, da nema SF-a oni bi jos uvek imali ubedljivo najbolju odbranu u ligi ...

Uff kakav TD Giantsa...
Golden Warrior

Postby Houdini » 15 Jan 2012, 23:19

Golden Warrior wrote:Pokazao je par puta decije bolesti ali i on je od krvi i mesa pritom je igrao na najtezem gostovanju pored Lembo Heinz fieldsa :biggrin: . Mada i to kako da mu zameris kada je pokusavao da pronadje Johnson-a?

Ja navijam za Baltimore i prosto mi se place kad vidim da su godinama zarobljeni sa ovim slepcem na mestu QB-a, da nema SF-a oni bi jos uvek imali ubedljivo najbolju odbranu u ligi ...

Uff kakav TD Giantsa...

Napisao sam, ali sam izgleda obrisao za Flacca. Meni se on uopste ne svidja. Ima jaku ruku, i to bas jaku. Preciznost je popravio u odnosu na ono sto je u koledzu radio. Cak i pod pritiskom ima dobra resenja. Sve ovo bi trebalo da bude dovoljno, ali meni opet nekako nije to to.

Jbg ja sam (kao Steelers fan) navikao da Big Ben gresi, ali nekako uvek imam poverenje u njega i vise volim kad poslednji napad treba on da resi nego odbrana. Kod Flacca mi fali nesto, to. Ne znam kako da objasnim.

Giantsi za sada iznenadjujuce za mene igraju.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Houdini » 16 Jan 2012, 00:09

Haaaaaaaaaaaakim Nicks Hail Mary pas :D
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Golden Warrior » 16 Jan 2012, 00:12

Houdini wrote:
Golden Warrior wrote:Pokazao je par puta decije bolesti ali i on je od krvi i mesa pritom je igrao na najtezem gostovanju pored Lembo Heinz fieldsa :biggrin: . Mada i to kako da mu zameris kada je pokusavao da pronadje Johnson-a?

Uff kakav TD Giantsa...

Napisao sam, ali sam izgleda obrisao za Flacca. Meni se on uopste ne svidja. Ima jaku ruku, i to bas jaku. Preciznost je popravio u odnosu na ono sto je u koledzu radio. Cak i pod pritiskom ima dobra resenja. Sve ovo bi trebalo da bude dovoljno, ali meni opet nekako nije to to.

Jbg ja sam (kao Steelers fan) navikao da Big Ben gresi, ali nekako uvek imam poverenje u njega i vise volim kad poslednji napad treba on da resi nego odbrana. Kod Flacca mi fali nesto, to. Ne znam kako da objasnim.

Giantsi za sada iznenadjujuce za mene igraju.

Da skroz sam ispustio iz vida Heinz field...

Ma poravio se on ali nije to ni blizu nivoa koji je potreban da bi doneo sampionat koji pre svega Reed zasluzuje...

Kakav TD NYG hail marr!!!

Ja uopste nisam iznenadjen njihovomm igrom jer kad Eli-ja ide mogu svakoga da dobiju. Mada ovaj rezultat imaju pre svega zbog sranja jer su WR GB-a ispustili brdo zicera, ocekujem reakciju Rodgersa i preokret....
Golden Warrior

Postby irriducibili » 16 Jan 2012, 00:30

GB igra kriminalno, NYG samo skluplja poklone... :dunno:
irriducibili

Postby Houdini » 16 Jan 2012, 01:21

GB nastavlja da igra lose, mada i odbrana Giantsa igra dobro. Dva poseda lopte, 23:13 za NYG.

edit: fumble, i ode NYG na tri poseda lopte 30:13, tesko ce se GB vratiti.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby gogo23 » 16 Jan 2012, 01:25

Gotova sezona za najvece favorite, 30:13 za NYG nesto manje od 7 min do kraja
gogo23

Postby belpH #77 » 16 Jan 2012, 01:26

tako je bre!!!

ajmo Giants-i do super bowl-a!

paklena odbrana i Eli fokusiran!