Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL draft

Re: Američki fudbal - NFL draft

Postby Dr Arslanagic » 12 Mar 2017, 14:22

Kako izgleda Obi van kenobi ....

Image

Ovim crncima rastu misici i kad ga otresu nakon mocanja ...
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 12 Mar 2017, 14:32

Ljudi koliko je ozbiljna ta povreda ahilove tetive? Je l moze igrac nakon toga da bude 100% kao pre?

Ja bih bez razmisljanja uzeo Jones-a u drugoj rundi kada bi pao toliko nisko. O trecoj da ne pricam.

Ovaj momak sto je otvorio onaj blog o sijetlu je sabio. Znaci King, Redik, Boles I Obi. To su 4 igraca koje je skautirao na pocetku ove sezone. Sva 4 su sada potencijalni pikovi prve runde a tada retko ko je bio I za trecu.

King je po mokovima pre kombajna bio kao 4 runda. On je I tada bio ubedjen da je talenat za prvu. I evo sada su vec pocele spekulacije da je druga runda sigurna za njega a da ga mozda dignu i u prvoj.
John Schneider

Postby John Schneider » 12 Mar 2017, 14:37

Dva DL potencijala su sjebala sebe na intervjuima na kombajnu. Za Brantlija kazu da je do jaja nezreo, a Mcdauel je davao jako lose odgovore na pitanju o motoru i radnim navikama (to su mu appostrofirali kao najvece mane pred draft).
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 12 Mar 2017, 16:22

Mnogo se sekiras za sijetl :biggrin:
Koga nema bez njega se moze.

Videces, koliko god ti pratio daj draft, pripeme, i sve sto procitas po tim blogovima, ako sijetl draftuje ijednog koji ti je top kandidat, ja te castim cime hoces :biggrin:
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 12 Mar 2017, 16:25

Russel Wilson wrote:Dva DL potencijala su sjebala sebe na intervjuima na kombajnu. Za Brantlija kazu da je do jaja nezreo, a Mcdauel je davao jako lose odgovore na pitanju o motoru i radnim navikama (to su mu appostrofirali kao najvece mane pred draft).

Glava je jako bitna.
Niko ne zeli vise da se sjebe kao OAK sa Raselom. Ili WAS sa Hejnsvortom.

Kad si bolid u glavi nema garancije da neces da izdas i zahebes.
Meni se izuzetno dopada Malik, ali ako je bolid, tesko da ce neko da plati da mu budes potencijalni problem od 140 kg.
Ko da smiruje to :biggrin:
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 12 Mar 2017, 16:42

Dr Arslanagic wrote:Mnogo se sekiras za sijetl :biggrin:

Jeftinije mi da se "nerviram" oko njih nego li oko ovog naseg sporta. :biggrin:
John Schneider

Postby John Schneider » 06 Apr 2017, 07:09

Zamrla nam tema skroz a draft sve blizi. :biggrin:

Doktore je l si ziv? Neki od ovoih tvojih kandidata su ozbiljno skocili na listama. Sada su I Tajjusa Bouzera poceli da dovode u vezu sa kasnom prvom ranom drugom rundom.
John Schneider

Postby Felipao » 07 Apr 2017, 08:16

Russel Wilson wrote:Zamrla nam tema skroz a draft sve blizi. :biggrin:

Cek bre polako, pocela nasa liga :D
Felipao

Postby mmarko28 » 07 Apr 2017, 12:37

Doktore je l si ziv? Neki od ovoih tvojih kandidata su ozbiljno skocili na listama. Sada su I Tajjusa Bouzera poceli da dovode u vezu sa kasnom prvom ranom drugom rundom.

Wilsone, na tvom mestu ja bih gledao poziciju CB. Izgleda da su ovi tvoji rešili da trejduju Shermana.
mmarko28

Postby John Schneider » 07 Apr 2017, 12:45

mmarko28 wrote:

Wilsone, na tvom mestu ja bih gledao poziciju CB. Izgleda da su ovi tvoji rešili da trejduju Shermana.

Po nekim informacijama on je taj koji je zatrazio da bude trejdovan.

A I Snajder I Kerol su javno priznali da hoce da ga trejduju ali kruzi prica da traze visok pik plus dobrog igraca. Pitanje ko je spreman da toliko da za njega.

I ja I dalje mislim da i ako trejduju njega da je vrlo moguce da ne uzmu CB u prvoj rundi jer od kada je Kerol tu nikada im ruki nije startovao, a nikada do sada nisu digli CB pre 5 runde.
John Schneider

Postby mmarko28 » 07 Apr 2017, 13:06

Nema smisla da draftuju CB u prvoj rundi, jer u drugoj rundi mogu da draftuju CB koji im se uklapa u sistem. Njima treba CB koji je visok, igra dobro na liniji skrimidža i koji dobro brani duboke lopte. To mogu da nadju u drugoj rundi. Fabian Moreau, Chidobe Awuzie, Cordrea Tankersley, Kevin King.... Ako su spremni da malo sačekaju, dugoročno bi im najbolji potez bilo da draftuju Sidney Jonesa, i da sačekaju da se oporavi od povrede. Možda i najbolji CB u ovoj generaciji, ali ga treba sačekati da se oporavi, što će trajati barem do septembra, oktobra. Sherman ih košta 13 miliona godišnje, a igra mu je u laganom padu. CB draftovan u drugoj rundi će ih koštati 900.000 do 1.000.000 $ godišnje. Nema teoretske šanse da će neko da trejduje pika prve runde za Shermana. Mislim da cilj Seahawksa nije pik nego novac. Ako mogu da oslobode rasterete plate igrača za 12 miliona, to bi im mnogo značilo. U velikom su problemu sa salary cap-om.

U prvoj rundi očekujem da draftuju ili ofanzivnu liniju. Svi igrači ofanzivne linije koje možeš odmah da ubaciš u igru će biti već draftovani u prvoj rundi.
mmarko28

Postby John Schneider » 16 Apr 2017, 20:44

@ Dr

Jos jedan igrac kog si apostrofirao da je po tvom misljenju siguran 1st team je poceo opasno da skace na mokovima
Chidobe Awuzie. Ima neki test inteligenccije koji daju NFL igracima da rade i on ga je pocepao. Kazu da je prepametan, da je nerealno koliko razume igru, a da ima "grit". Mada nije spoljni CB, vise je ili slot Ili sto si ti vec rekao FS.
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 17 Apr 2017, 10:02

Imao sam dva teksta o njemu, sad tek vidim.
U drugom sam notirao sledece:

Oba Kolorado CB su underrated, a oba su po meni odlicna. Ovaj posebno.
Pravi lockdown corner. Moze da igra sve cetri pozicije u secondary-ju: cornerback, free safety, strong safety i nickel corner-a.
Odlican i u specijalnom timu. Lider u svlacionici. Vrhunski back pedal, close speed i tranzicija iz back pedal u trk. Dobar protiv trcanja. Odlicno cita QB. Bas bas dobar CB.
Moze da bude steal, a moze i da pokida na kombajnu pa se podigne na draftu.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 17 Apr 2017, 10:24

Hteo bih da notiram Collin Bevins-a. Northwest Missouri State, mala skola
198, 123 kg
Vodi se kao DT, DE, odlican za 3-4 DE.
Decko je 2015 izgledao i igrao kao JJ Watt i onda je nestao.
Te godine je imao 26.5 TFLs i 15,5 sacks.
Bio je rvac, jak je kao konj. Ima "Extremely long arms with enormous hands", sto se posebno ceni.
Nema dobar closing burst, i imao je problema sa najboljim OL.
Poseduje prirodnu snagu, igrac koji moze da bude dobar materijal za obradu.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 17 Apr 2017, 11:01

Dalvin Tomlinson, DL, Alabama
192, 140kg

Igrace Bame je jako tesko proceniti, tacnije, nikad ne znas kako ce da odigraju kad vise ne budu okruzeni superiornim talentima.
I inace DL igrace ih je tesko proceniti jer treneri na koledzu zrtvuju njihove pluseve zarad timske igre.

Dalvin Tomlinson je vrlo interesantan igrac. Odlican 2 gap DT, jak, sa odlicnim burstom, vrlo potentan u smislu pass rush-a. Imao je povrede na oba ACl, znaci prednji ukrsteni na kolenima, pa opet igra i to odlicno.
Vrlo, vrlo je brz za svoje gabarite. Poseduje elitnu "short area quickness". Nije bio starter, igrai je u rotaciji.
I pored svega toga mislim da ce biti uzet u 2/3 rundi.

Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Američki fudbal