Au jbt koji fail, poslednja tri dana pijem, i onda sljakam, gde opet zbog prirode posla moram da pijem

sto je najgore pre par dana sam imao detaljniju analizu svega, bolje da sam to copy pastovao. Totalno sam u Vlade Jovanovic modu. Aj ispocetka.
Vlade Jovanovic mode off.
Baltimor @ New EnglandPatsi imaju strasan napad ove sezone, mnogo bolji nego prethodnih iako po imenima imaju nesto slabiji tim. Ochocinco je doveden kao neko ko ce praviti razliku, medjutim failovao je big time. Na srecu NE uskocili su TE and save the day, pogotovo Gronkowski koji je duplirao statse. Ovi 6ft-eri od hvataca takodje igraju vrlo dobro. Trcanje im je solidno, mada oni nikad nisu to preterano koristili. Odbrana im se popravlja kako vreme prolazi, mada Timmy nije neki reper, 10 poena primiti je za pohvalu.
Baltimor je ista prica jos od one titule sa nesretnim Trent Dilferom, a to je odbrana, odbrana i odbrana. Ne menja se puno godinama. Lideri su Ngata, Lewis i Reed. Kako vreme prolazi, godine cine svoje i nisu vise toliko granitni, ali to sada kompenzuju nesto boljom igrom u napadu. Flacco iako nije vrhunski QB, napreduje iz godine u godinu, i pored topa u ruci popravio je i razmisljanje i preciznost.
Key: Ofanzivna linija NE u smislu da ne dozvole pass rusherima BAL da stignu do Brady-a. Rice kod BAL, jer je on po meni najvaznija napadacka opcija i pasom i trcanjem.
Moj pik: NE
Giants @ San FranciscoSF deluje sjajno ove sezone, odbrambeno uglavnom i napravili su veliki iskorak u odnosu na prethodne sezone. Harbaugh je poznat kao dobar defanzivni trener i to je pokazao i u svojoj prvoj sezoni. Igra ove sezone je najvise zavisila od AlexSmitha, u smislu da ukoliko on ne zajebe nesto $(ersi imaju sanse za pobedu. Medjutim pokazao je ove sezone par puta da zna i mec da resi. Njihovo najvece oruzje je Frank Gore koji je najpotcenjeniji RB u poslednjih 10 godina.
Giantsi su me odusevili prosli mec. Oscilirali su dosta ove sezone, ali su nekako na kraju pronasli pravu formu. Prosli mec su odigrali fantasticno, bukvalno su unistili Rodgersa, pogotovo u coveragu jer se par puta desilo da i pored 8-9 sekundi vremena on nema kome da doda. Osi i ekipa ce ubedjen sam jurisati na Smitha i terati ga da bude onaj Alex od pre par godina, kojem je INT bio kao dobar dan.
Key: Gore kod SF i Defanzivna linija NYG.
Moj pik: NYG
Valjda sam sada sve dobro rekao