Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby belpH #77 » 22 Jan 2012, 12:09

vecaras oblacim svoj crni baltimorov dres #52 i krece pakao...

nadam se finalu BAL - NYG, ali bice jako tesko...

od ovih momaka ocekujem da uniste ne/sf

Image
Image
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Unexpected » 22 Jan 2012, 12:17

belpH #77 wrote:vecaras oblacim svoj crni baltimorov dres #52 i krece pakao...

Večaras imate navijača više, s obzirom da je Pitsburg prošao kako je prošao.
The End.
Unexpected

Postby Houdini » 22 Jan 2012, 12:38

draganjojic wrote:...

Dobrodoslica i od mene, veliki problem Patsa je da oni imaju fantastican napad, ali ne mogu da daju onoliko poena koje nekada mogu da prime. Sa druge strane prosle nedelje smo videli kakvih je problema imao Rodgers sa odbranom NYG i ako Osi i ekipa bude pravila probleme njihovoj ofanzivnoj liniji bice Brady u velikom problemu, jer uvek je imao frku protiv dobrih pass rushera. Sa druge strane NYG ako misle da pobede moraju da igraju odbranu na proslonedeljnom nivou.

Baltimor i SF sa druge strane je duel dve fenomenalne odbrane, cak je za mene ova mladjeg brata za nijansu i bolja. Nisam neki fan nijednog QB mada je Smith dokazao prosle nedelje da moze da napravi pobednicki drive.

Moja procena 49ers - NYG superbol, s obzirom na moj kladionicarski uspeh, ocekujem Patsa i Baltimor.

p.s. Neocekivani kako bre za Ravense nase mrske neprijatelje :sakaosto: :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Unexpected » 22 Jan 2012, 12:46

Houdini wrote:p.s. Neocekivani kako bre za Ravense nase mrske neprijatelje :sakaosto: :biggrin:

:laugh:
Od početka mog praćenja NFL-a navijam za Pitsburg (isto i u NHL-u), posle njih se aktiviraju backup varijante. Baltimor je na drugom mestu. Tu su još i Sijetl i Filadelfija. Što je tako, pojma nemam. Evo sad primetih da su mi rezervne varijante sve ptice. :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby belpH #77 » 22 Jan 2012, 13:01

Houdini wrote:
draganjojic wrote:...

Dobrodoslica i od mene, veliki problem Patsa je da oni imaju fantastican napad, ali ne mogu da daju onoliko poena koje nekada mogu da prime. Sa druge strane prosle nedelje smo videli kakvih je problema imao Rodgers sa odbranom NYG i ako Osi i ekipa bude pravila probleme njihovoj ofanzivnoj liniji bice Brady u velikom problemu, jer uvek je imao frku protiv dobrih pass rushera. Sa druge strane NYG ako misle da pobede moraju da igraju odbranu na proslonedeljnom nivou.

Baltimor i SF sa druge strane je duel dve fenomenalne odbrane, cak je za mene ova mladjeg brata za nijansu i bolja. Nisam neki fan nijednog QB mada je Smith dokazao prosle nedelje da moze da napravi pobednicki drive.

Moja procena 49ers - NYG superbol, s obzirom na moj kladionicarski uspeh, ocekujem Patsa i Baltimor.

p.s. Neocekivani kako bre za Ravense nase mrske neprijatelje :sakaosto: :biggrin:

ti si nesto opasno zabagovao :jezik:

igraju Baltimore @ New England i NY @ San Francisco

:laugh:

elem, u pravu si samo sto si pogresio parove...

Baltimore ima odlican pass rush sa odlicnim secondary-em...Ngata, Sugs, Lewis...ako pritisnu Tomicu, moze svasta da bude...po meni, potrebno je u samom startu tekme da ga klepe posteno 2-3x, pa i da rizikuju neki leki late hit...jbg, veliki je ulog :)

sto se tice NYG i SF...mislim da ovu tekmu resava DL njujorcana...Smith nije top class qb i ako bude stalno pod pritiskom, mislim da ce biti u velikom problemu...Eli ne sumnjam da ce biti na nivou...ako pogledamo sezonu, protiv odlicnih odbrana je igrao odlicno, dok je padao protiv realno slabijih odbrana...

veceras ocekujem odlicno vece uz NFL
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Houdini » 22 Jan 2012, 13:45

Au jbt koji fail, poslednja tri dana pijem, i onda sljakam, gde opet zbog prirode posla moram da pijem :biggrin: sto je najgore pre par dana sam imao detaljniju analizu svega, bolje da sam to copy pastovao. Totalno sam u Vlade Jovanovic modu. Aj ispocetka.

Vlade Jovanovic mode off.

Baltimor @ New England

Patsi imaju strasan napad ove sezone, mnogo bolji nego prethodnih iako po imenima imaju nesto slabiji tim. Ochocinco je doveden kao neko ko ce praviti razliku, medjutim failovao je big time. Na srecu NE uskocili su TE and save the day, pogotovo Gronkowski koji je duplirao statse. Ovi 6ft-eri od hvataca takodje igraju vrlo dobro. Trcanje im je solidno, mada oni nikad nisu to preterano koristili. Odbrana im se popravlja kako vreme prolazi, mada Timmy nije neki reper, 10 poena primiti je za pohvalu.

Baltimor je ista prica jos od one titule sa nesretnim Trent Dilferom, a to je odbrana, odbrana i odbrana. Ne menja se puno godinama. Lideri su Ngata, Lewis i Reed. Kako vreme prolazi, godine cine svoje i nisu vise toliko granitni, ali to sada kompenzuju nesto boljom igrom u napadu. Flacco iako nije vrhunski QB, napreduje iz godine u godinu, i pored topa u ruci popravio je i razmisljanje i preciznost.

Key: Ofanzivna linija NE u smislu da ne dozvole pass rusherima BAL da stignu do Brady-a. Rice kod BAL, jer je on po meni najvaznija napadacka opcija i pasom i trcanjem.
Moj pik: NE

Giants @ San Francisco

SF deluje sjajno ove sezone, odbrambeno uglavnom i napravili su veliki iskorak u odnosu na prethodne sezone. Harbaugh je poznat kao dobar defanzivni trener i to je pokazao i u svojoj prvoj sezoni. Igra ove sezone je najvise zavisila od AlexSmitha, u smislu da ukoliko on ne zajebe nesto $(ersi imaju sanse za pobedu. Medjutim pokazao je ove sezone par puta da zna i mec da resi. Njihovo najvece oruzje je Frank Gore koji je najpotcenjeniji RB u poslednjih 10 godina.

Giantsi su me odusevili prosli mec. Oscilirali su dosta ove sezone, ali su nekako na kraju pronasli pravu formu. Prosli mec su odigrali fantasticno, bukvalno su unistili Rodgersa, pogotovo u coveragu jer se par puta desilo da i pored 8-9 sekundi vremena on nema kome da doda. Osi i ekipa ce ubedjen sam jurisati na Smitha i terati ga da bude onaj Alex od pre par godina, kojem je INT bio kao dobar dan.

Key: Gore kod SF i Defanzivna linija NYG.
Moj pik: NYG

Valjda sam sada sve dobro rekao :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby draganjojic » 22 Jan 2012, 13:54

Toga se i plasim.Ako fenomenalna odbrana Revensa pritisne Brejdija i nedozvolimu da se razmahne Petsi ce da budu u velikom problemu.Medjutim nadam se da Welker,Branc a narucito Gronkovski i Hernandez budu ubojiti i da ce odvesti Patse u Super Boll.Voleo bih da imamo jednog Adrijana Petersona e onda se ne bih plasio za konacan ishod,jer smatram da Green Elis nije rb za velika dela
draganjojic

Postby Houdini » 22 Jan 2012, 14:01

Inace mec koji mi je pao na pamet kada sam video parove.

Jos jednu stvar koju sam zaboravio da iskomentarisem, roughing the passer koje se svira kada bilo ko makar i pogleda QB kada nema loptu. NFL se menja iz godine u godinu, Godel potpuno ubija onaj izvorni americki fudbal. Previse je glupih kazni, i sve manje lici na onaj sport koji je bio kada sam poceo da gledam.

I ne znam da li je bilo, Bivsi trener Titansa Jeff Fisher je novi head coach Rams-a, OC ce biti Gregg Williams, a DC Brian Schottenheimer. Pakleno jaka ekipa.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Golden Warrior » 22 Jan 2012, 17:02

Belicik je verovatno 500 puta pustio svojim igracima snimak 1-st play, opening drive-a Baltimora pre 2 godine mislim u wild card weekend kad je Rice istrcao 80 jardi TD :biggrin:

Odbrana Baltimora nije vise ono sto je nekad bila ali je jos uvek medju najboljima u ligi,ipak siguran da ce tesko zaustaviti napad Patsa jer su sa Gronkowskim i Hernandezom dobili jednu skroz novu divenziiju. Morace barem da ih uspore pass rashom i tu pre svega racunam na Ngatu. Baltimore se dosta muci cele sezone protiv trcanaja ali tu valjda nece biti problema protiv BenJarvus faking Green-Elisa.

Ako gornja pretpostavka bude ispunjena da se barem malo zaustavi podmazana masinerija Patsa dolazimo do klujca utakmice za Baltimore a to su Flacco i Rice!

Dosta su se krili iza ove odbrane i vreme da oni istupe i pokazu svoju klasu u jednom bitnom mecu. Ako se uzme u obzir da je odbrana Texansa jedna od najboljih u ligi i da je offanive line Baltirmora odradio uzasan posao u zastiti Flacca prosle nedelje, protiv Patsa nemaju nikakav izgovor i morace konstatno da osvajaju teren...

Pre svega krucijano ce biti prvo tracnje Rica na pocetku svakog drive-a jer je veoma bitno da imaju 3-rd and short sitacije jer bi im to omogucilo sirok spektar resenja i vrlo lako bi mogli u tom slucaju da vidimo 2-3 big playa za Torrey Smitha...

Svim srcem uz Baltimore :inlove:
Golden Warrior

Postby Golden Warrior » 22 Jan 2012, 17:18

Sto se tice meca NYG-San Fransisco ni sam nisam siguran sta da ocekujem.

Odbrana SF-a protiv trcanja je jeziva i to u zivotu nisam video, tako da se Bradshow i pogotovu ona svinja Jacobs nece naigrati.

Velika mi je misterija kako ce Eli a pogotovu Smith reagovati na odlicne secondary-je ...

Mislim da bi ovo mogla da bude rovovska borda za svaki inc terena i bolju field poziciju gde blagu prednost dajem SF-u zbog odlicnog pantera...
Golden Warrior

Postby Keimaak » 22 Jan 2012, 18:29

Здраво НФЛ сладокусци!
Прати се ам.фудбал још od преноса са ЗК-а, а сада се стиже повремено....како немам шта паметно да напишем, само да испрогнозирам човека одлуке у једној вечерашњој утакмици:

Spoiler: pokaži
Image

Go Pats! :hatman:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby draganjojic » 22 Jan 2012, 18:37

Jos malo pa pocinje,mnogo sam nestrpljiv.Sto se tice Green Elisa slazem se sa ratnikom ali ima tu jedan rb koji je mali ali probojan ko silo i brz ko struja ako dobije sansu mozda i odradi posao protiv ipak malo sporije odbrane Revensa.Ipak mislim da je kljuc u rukama ofanzivne linije Patsa,kolko oni budu dobro cuvali Toma tolko ce njemu biti lakse da razigra hvatace a to ce biti dovoljno za pobedu
draganjojic

Postby Houdini » 22 Jan 2012, 18:40

Inace Joe Paterno je umro sinoc u 85. godini od raka pluca. Covek koji je radio u Penn Stateu od 1950, prvo kao asistent, kasnije kao head coach, pa do prosle godine i onog skandala.

Legenda americkog NCAA fudbala, trener sa najvise bowl pobeda u istoriji.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby draganjojic » 22 Jan 2012, 18:44

Lep dres najboljeg QB NFL/a.Dali neko zna gde mogu da kupim plavi dres Nju Inglanda
draganjojic

Postby belpH #77 » 22 Jan 2012, 19:06

Keimaak wrote:Здраво НФЛ сладокусци!
Прати се ам.фудбал још od преноса са ЗК-а, а сада се стиже повремено....како немам шта паметно да напишем, само да испрогнозирам човека одлуке у једној вечерашњој утакмици:

Image

Go Pats! :hatman:

odvratan dres :sick:

nadam se da ce ovaj cika sto nosi ovaj moj dres da ga klepi par puta onako dobro :jezik:

Image
Image

AJMOOOOO REJVENSI I DZAJANTSIIIIII !!!!

edit: ne znam sto mi je isekao slike, al nmvz...vidi se :ojha:
- dum spiro spero -
belpH #77

PreviousNext

Return to Američki fudbal