Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL draft

Re: Američki fudbal - NFL draft

Postby Dr Arslanagic » 22 Apr 2017, 23:04

Aaaa :biggrin:
Dobri su Ravensi, Ozi uvek radi dobar posao.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 23 Apr 2017, 18:48

@Dr Arslanagic

Doktore, vidi se da si se vratio na temu. Odmah je oživela. Interesuje me kakva je tvoja procena za Mahomesa. Pošto sam malo gledao Texas Tech, ubedjen sam da on neće videti teren u NFL barem 2 godine.

Što se tiče Ravensa, Ozi Newsome je neverovatan kad treba draftovati odredjene pozicije. U pola dana i pola noći bi mu poverio da draftuje lajnbekere ili ofanzivnu liniju. Tu je neprevazidjen. Ali, imao je ozbiljnih promašaja u poslednjih 4-5 godina, i zato su Ravensi van playoffa u poslednjih nekoliko godina. Takodje, imam utisak da su poverovali u hajp o tome da je Flacco vrhunski QB. Igrali su dobro dok su imali jaku igru trčanjem, ali sada Flacco baca 50 puta po meču i to ih ubija. Ako se vrate igri trčanjem, to bi im značajno poboljšalo šanse da budu konstantan playoff tim.

Na ovom draftu će biti posebno primetan fenomen koji bih nazvao ''Aron Hernandez efekat''. Igrači za koje je procenjeno da se kreću u lošem društvu, da su okruženi gangsterima ozbiljno padaju na draftu. Dalvin Cook i Reuben Foster će posebno biti pogodjeni. Za Fostera se sada čak pominje i druga runda a bio je igrač za 5-10 prvih pikova, a Cook je već 15-20 dana ispao iz prve runde na svim mock-ovima.
mmarko28

Postby Dr Arslanagic » 23 Apr 2017, 20:04

Fala Marko, ali pisite i vi nesto :)
Sledeci draft necete ovako jeftino proci :biggrin:

Patrick Mahomes je natural QB. I samim tim njegov potencijal je neogranicen. Lopte mu imaju odlicnu putanju, pas mu je izuzetno precizan, a snaga ruke iznad proseka.
Prva mana koju ima je da kad je na zadnjoj nozi ume cesto da prebaci hvataca. Bas cesto.
Druga, kad mu poket pukne ne zna da se resetuje, da odradi neko trcanje, tu je vrlo nedefinisan.
Treca i najgora, uvek igra isto.
Izgleda kao da ide na posao. Izadje da izbaca sta ima. Emocije kao Kimi Raikonen. Uvek isti izgled lica, gubili 20 ili vodili 20.
Nema taj pobednicki mentalitet, lidersip sto bi se reklo.
Previse je opusten, nema mentalitet jednog Brejdija, recimo, da izadjes da te se protivnik plasi.

Secam se kad je Dino Menegin pricao da su se svi nasih kosarkasa plasili.
Kaze kad izadju na parket igraci iz Jugoslavije, ti vidis da ce ti utrpati +40. Odmah skidas gace.

E to je to. On to nema. I to ce mu tesko ispraviti.
A ima najveci talenat na ovom draftu. Jednostavno je natural.

Opet, QB je jako tesko evaluirati. Moze da eksplodira, a i ne mora.
Glava je najbitnija, a to se vidi odmah nakon prve druge sezone. Odmah znas dal si se zajebao :biggrin:
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 23 Apr 2017, 20:41

Doktore je l si pogledao ona dva gifa za Witherspoona?

Inace sto se tice trejda Sermana ja iskreono sumnjam da ce se desiti na vece drafta, osim ako se SIjetl u napred nije dogovorio sa neko ekipom da prihvata trejd ako je u tom trenutku neki igrac i dalje dostupan a ta ekipa i Serman vec ugovorili sve detalje ugovora. Tipa dogovorili se sa Titansima ali samo ako je Taco Charlton I dalje dostupan.
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 23 Apr 2017, 21:07

Pogledao sam jos juce.
Pa sam se malo pozabavio sa njim, i jedan covek kome verujem takodje apostrofira da ne zna da obara. Doduse nije da ne zna, prosle godine je imao 71 obaranje, ali ima mnogo kikseva. Nekad je i smesan kako ispada kao iz tramvaja.
Gubi se i na deep ball.

Image

Image

Image

Image

A mogu da ti i nadjem masu klipova koji pokazuju da i nije toliko los :biggrin:
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 23 Apr 2017, 21:11

Hvala.

Jebem li ga. On ce mozda biti dostupan i u trecoj rundi i ako procene da moze da se popravi u obaranjima sigurno ce ga uzeti. U trecoj rundi cenim da ce da gadjaju ili njega ili Rasula Daglasa. U prvoj Kevina Kinga, Hamfrija ili Q Wilsona. U drugoj i nema nekih meta. A siguran sam da ce u jednom trenutku uzeti Brajana ALena.
John Schneider

Postby John Schneider » 24 Apr 2017, 04:32

Kakav je moron Kaleb Brantli. Tri dana pred draft on je udario zenu, nokautirao je I izbio joj zub. Verujem da nece ni biti draftovan.
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 24 Apr 2017, 19:13

Jos veci je Jabril Peppers.
Bio je pozitivan na neki dilute.

A "dilute specimen" is a urine sample that has a higher than average water content

Sta god to znacilo.
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 24 Apr 2017, 20:11

Nije to pozitivno. To je kada ne moze da se dredi uzorak. I onda se oni svi vade da su unosili nenormalne kolicine vode pre davanja uzorka iz odredjenih razloga. Citao sam na onom sijetlovom forumu da je lik dok je bio u vojsci par puta imao takav uzorak urina zbog prekomernog unosa vode. A Pepers se vadi da je imao neke grceve u stomaku itd pa je zbog toga popio tonu vode. Isto je takav uzorak bio I Fosteru. E sada problem za njih je sto NFL to smatra kao pozitian test pa ce cim udju u NFL biti u onom procesu za pracenje .
John Schneider

Postby White Mamba » 24 Apr 2017, 20:13

Gotivno mi je to sto se nfl igraci testiraju na dopinge
Pa to se pici od cucle fazon
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Dr Arslanagic » 24 Apr 2017, 20:38

Jos je Bil Romanovski govorio da ono sto je on koristio sredinom karijere, nije bilo ni blizu da se otkrije kad je odlazio u penziju.
Mora da je dzibril uzimao od nelicenciranog dilera, nije se liga utalila, pa cisto da ga opomenu.

A mi smo svi sisali vesla pa verujemo da igrac od 120kg moze da se krece kao fudbaler od 70 jer je prirodno talentovan.

Licimuri americki.
Da je Sava iz Kikinde ziv sve bih razoblicio :biggrin:
Dr Arslanagic

Postby White Mamba » 24 Apr 2017, 21:11

To ti kazem..bas u tom delu sveta nicu ti superljudi, i gle cuda svi se bave NFLom..
Vrteo sam opet one kombajnove sto ste kacili..nemoj bre da se zajebavamo.. :biggrin:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby John Schneider » 25 Apr 2017, 17:43

kaze Toni Pauline da Boles mozda padne u drugu rundu jer je mator (kada bude dosao red na drugi ugovor imace 30 godina) I imao je uzasan rezultat na Vonderliku.
John Schneider

Postby John Schneider » 25 Apr 2017, 19:47

Au sta rade ovi glupi crnci. Gareon Konli je optuzen za silovanje. Moguce da lik ne bude draftovan, jer nema sanse da se u narednih 48 sati sazna da li je kriv ili ne, a ne verujem da ce ga neko pokupiti znajuci da postoji i najmanja mogucnost da ga osude za silovanje.
John Schneider

Postby John Schneider » 25 Apr 2017, 21:45

Doktore kako ti se cini Takkarist McKinley?

Ostaje jos dva dana da se predomislim, ali da je draft veceras za njega bi navijao da ga pokupi SIjetl.
John Schneider

PreviousNext

Return to Američki fudbal