Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL draft

Re: Američki fudbal - NFL draft

Postby Dr Arslanagic » 26 Apr 2017, 18:12

Konli je naseo jer je glup.
U tim profi sportovima sto donose ogromne ugovore, postoje kurvetine koje se same nabijaju na ...., odradjuju sve radnje, ubedjujete da te voli najvise na svetu, da niko nikad nije bio kao sto si ti .... i onda ti sevne tuzbu da izvuce sto vise para od tebe.
Postoje advokati koji samo njih brane.

Znaci, Konli nije umeo da ga zadrzi u gacama i sad dok dokaze da nije kriv, poduvace ga i na draftu.

Od kako je ona mala namestila Tajsona, u NBA postoje kursevi obuke za sve rukije da slucajnu ne padnu na tu pricu tih kurvetina da im ne izmuzu sve pare. Za NFL ne znam.

Inace mali mi je bio najvece moguce iznenadjenje od svih kornera na draftu. Sve ima.

Takkarist McKinley, DE sa UCLA

Ima gradju za weak side DE. Verovatno najbolji get-offs u klasi. Ima motor koji stalno radi.
Mana mu je sto je previse linearan. Najcesce napada edge sa svojom odlicnom brzinom, ako je tekl dobar i isprati ga slabo koristi ruke.
Closing speed mu je retko vidjena. Igra sa losim pad lvl, i pored toga je bio vrlo produktivan. Ako i to popravi mogao bi da bude odlican speed -to-power rusher.

Statistika za 2016-tu:
61 Tackles, 18 TFL, 10.0 Sacks, 3 FF, 1 FR

Image

Image

Image
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 26 Apr 2017, 21:20

Dylan Donahue, OLB, West Georgia

Igrac male skole.
Postavljam ga jer je imao nenormalne brojke. Imam prijatelja u Atlanti koji mi je sugerisao ovog momka.
U pitanju je undersize OLB sa kratkim rukama. Po meni, najdalje moze da dodje do nekog tima koji preferira dosta blic akcija, te da u okviru toga bude situacioni igrac. Iako je dosta brz i ima odlicne lateralne kretnje, nedostatak visine i kratke ruke su nenadoknadiv gubitak za nesto ozbiljnije.

Njegove brojke za poslednje dve sezone:
23 utakmice
120 obaranja
37,5 TFL
25,5 sekova

Cisto me zanima dal ce bar biti uzet na FA.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 27 Apr 2017, 06:05

Uzeo sam slobodne dane i spreman sam za veceras.

Sve su jaci rumori da SIjetl cilja Bolesa. E sada kruzi prica da ce morati da trejduju u napred sa Tampom da bi bili sigurni da ce ga pokupiti.

Inace Boles je imao 9 na Vonderliku. Ljudi ja sam resavao jedan taj test, ja ne znam koliko glup moras da budes da osvojis samo 9.

Konli ce kao biti pik kasne trece runde. Tu su timovi spremni da rizikuju sa informacijama koje trenutno imaju.
John Schneider

Postby mmarko28 » 27 Apr 2017, 06:24

Russel Wilson wrote:Uzeo sam slobodne dane i spreman sam za veceras.

Sve su jaci rumori da SIjetl cilja Bolesa. E sada kruzi prica da ce morati da trejduju u napred sa Tampom da bi bili sigurni da ce ga pokupiti.

Inace Boles je imao 9 na Vonderliku. Ljudi ja sam resavao jedan taj test, ja ne znam koliko glup moras da budes da osvojis samo 9.

Konli ce kao biti pik kasne trece runde. Tu su timovi spremni da rizikuju sa informacijama koje trenutno imaju.

Što se tiče Conley-a, to nije samo pitanje gde su timovi spremni da ga draftuju, već i za koji novac je on spreman da potpiše. Više novca može da dobije kao nedraftovani igrač nego kao pik četvrte runde. Slična je situacija bila sa La'el Collinsom 2015 godine. Kad nije draftovan u 3.rundi, njegov menadžer je bukvalno zvao timove i molio ih da ga ne draftuju.

Bolles on je jedini iz ove generacije OL za koga se priča da može da postane OT. Svi ostali su projektovani kao OG. Verovatno je zato interesantan tvojima.
mmarko28

Postby Felipao » 27 Apr 2017, 13:47

Oce biti organizovan play by play :D

Ja se samo nadam da Braunsi nece napraviti opet neku svinjariju i da ce pokupiti odbranu sa pikom no1. A sa onim drugim nek rade sta oce :D
Felipao

Postby mmarko28 » 27 Apr 2017, 14:08

Felipao wrote:Oce biti organizovan play by play :D

Ja se samo nadam da Braunsi nece napraviti opet neku svinjariju i da ce pokupiti odbranu sa pikom no1. A sa onim drugim nek rade sta oce :D

Sve se više priča da će Trubisky biti prvi pik. Ali ja mislim da su to tračevi koje pušta NFL da bi povećali gledanost drafta. Niko nije toliko glup da draftuje QB kao prvi pik, a da ovaj nije spreman da igra odmah. Ali, ipak su to Brownsi.
mmarko28

Postby Dr Arslanagic » 27 Apr 2017, 19:59

Felipao, sta ti je play by play?

Brownsi imaju sansu da na ovako dubokom draftu napokon urade nesto za svoju buducnost.
Ipak, Brownsi su to :biggrin:

Dodao bih da sve procene igraca koje sam napisao, su samo moje procene i moje vidjenje njihovih vrednosti, da me neko nakon drafta ne stalkuje ako neki igrac propadne ili ako TJ Watt postane dobar igrac :biggrin:

Imam svoje favorite koje cu da pratim.
Generalno prva i druga runda mi nisu interesantne (ajde druga manje vise) tu se sve zna. Od trece do sedme je umetnost draftovanja.

Nadam se da sam vam ove godine malo priblizio draft i da ce vam biti malo interesantnije da ga pratite, a i da pratite nastavak karijere ovih nasih forumskih zvezda :)

Videcete kako igraci propadaju, kako ne uspeju da se prebace na pro nivo. Ja sam se do sada razocaravao milijardu puta.
A i videcete kako uspevaju igraci na koje niko nije racunao.

@RW
Za sve sto si napisao za SEA, mogu da ti potpisem da ako draftuju jednog sa tvog spiska, ja te vodim na veceru :biggrin:
Jedino ako ti spisak nije kao moj, od jedno 300 imena :biggrin:
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 27 Apr 2017, 20:23

Navodno dosta timova zeli da ide dole na draftu.
Za sada, ako je tacno, tim koji je zainteresovan da se popne su bronkosi.

I Fila koja navodno jako zeli Christian-a McCaffrey-a.
One NFL GM said Christian McCaffrey "had the best combine workout I've seen. Ever." It's one reason McCaffrey likely to go in top 10.

Freak

Image
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 27 Apr 2017, 20:49

Dr Arslanagic wrote:Navodno dosta timova zeli da ide dole na draftu.
Za sada, ako je tacno, tim koji je zainteresovan da se popne su bronkosi.

I Fila koja navodno jako zeli Christian-a McCaffrey-a.
One NFL GM said Christian McCaffrey "had the best combine workout I've seen. Ever." It's one reason McCaffrey likely to go in top 10.

Freak

Image

Koga Broncosi toliko žele? Ima priča da su čak razgovarali sa Titansima oko pika br.5. To bi ih strašno mnogo koštalo.
mmarko28

Postby John Schneider » 27 Apr 2017, 21:03

Sada kruze price da Falkonsi hoce sa 31 na 10 pika. Ko zna koliko im treba za to.

Ali Pete Carrol je najjajci, ostavlja tragove na svom tviteru koji vode do igraca. :laugh: I sada ljudi pokusavaju da desifruju te tragove. :lollol:

Derek barnet I Carls Haris ce biti izabrani bas visoko, dok ce Hamfri mozda ispasti iz prve runde. Chidobe Avuzie raste na bordovima.

Moram na spavanje da bih bio normalan za draft. Vidimo se za par sati.

@ Dr

Obi Van Kenobi je pik prve runde Sijetla. :biggrin:
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 27 Apr 2017, 21:47

mmarko28 wrote:
Koga Broncosi toliko žele? Ima priča da su čak razgovarali sa Titansima oko pika br.5. To bi ih strašno mnogo koštalo.

OT koliko sam procitao.
Naravno, sve su to glasine.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 28 Apr 2017, 01:15

Počelo je! Hvala Bogu pa nisu ubraunsovali ovaj pik. Garret je pik br.1.
mmarko28

Postby Felipao » 28 Apr 2017, 01:18

Dobro je :D

@Arsla play by play je tekstualni prenos svake akcije pojedinacno neke utakmice. U slucaju drafta sam se sprdao, iskoristio sam tu analogiju u vezi pracenja drafta :)

Uze Cikago drugog pika
Felipao

Postby John Schneider » 28 Apr 2017, 01:18

Crkao mi je net. Najebacu se majke sutra nekome. Cikago trejdovao.
John Schneider

Postby Felipao » 28 Apr 2017, 01:23

Rasele jesi baksuz :D

Opa, zanimljivo, Trubiski u Cikagu. 3 izbora trece runda i jedna cetvrta za njega.
Felipao

PreviousNext

Return to Američki fudbal