Board index Razni Sportovi Američki fudbal

NFL Fantasy

Re: NFL Fantasy

Postby Felipao » 06 Aug 2013, 18:07

Pa spominjao sam bas iz ovog razloga,od 12 ucesnika za pretpostaviti je da 2 nece moci,da se josh 2 nece pojaviti jer je nesto iskrslo u poslednji cas i ode mas u propas. Ovako mozemo napravimo topik za draft na forumu i da biramo ovde a ja samo posle unesem rucno ko je koga birao...
Felipao

Postby Pit Bull » 06 Aug 2013, 19:22

Ako mozes rucno uneti to je onda daleko bolje, koliko rundi drafta ima tj koliko igraca biramo ? Na NBA Fantasyu je 15 :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Felipao » 07 Aug 2013, 14:27

Pit Bull wrote:Ako mozes rucno uneti to je onda daleko bolje, koliko rundi drafta ima tj koliko igraca biramo ? Na NBA Fantasyu je 15 :D

Prva postava:

QB
RB
RB
WR
WR
WR/RB (moze ili WR ili RB)
TE
Kicker
DEFENSE
+ 5 na klupi (bilo koje pozicije)
Ima i jedan slot za povredjene igrace ali to je nevezano za draft,znaci 14 rundi treba da izvrtimo...

Evo ovde bodovanje u ligi , http://fantasy.nfl.com/league/1246378/settings
Felipao

Postby Pit Bull » 07 Aug 2013, 14:49

S obzirom da liga krece za manje od 30 dana a nama ce sigurno trebati bar 15 za draft, gledaj da otpocnemo sto pre i gde menjam sliku tima...
Pit Bull

Postby Golden Warrior » 07 Aug 2013, 14:50

Ja cu se uklopiti sta god da odlucite samo na vreme javite kad.
Golden Warrior

Postby belpH #77 » 07 Aug 2013, 14:51

pa to je tek dupli posao...da bude rucno...jbt nek bude neka subota ili nedelja u 10 uvece i eto...da se dogovorimo koja...

ovo rucno je bzvz + je opet cimanje da se naprave takvi timovi na nfl.com...opet ce morati svi da budu kraj racunara da bi se izabralo tako...opet dupli posao...

daj bre da ne komplikujemo ako ne treba...

Felipao wrote:Prva postava:

QB
RB
RB
WR
WR
WR/RB (moze ili WR ili RB)
TE
Kicker
DEFENSE
+ 5 na klupi (bilo koje pozicije)
Ima i jedan slot za povredjene igrace ali to je nevezano za draft,znaci 14 rundi treba da izvrtimo...

mi prosle godine nismo igrali sa tim WR/RB vec sa 2 runninga i 3 risivera i mislim da bi bilo bolje da tako i ostane i ove...tj da nista ne menjamo....
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Felipao » 07 Aug 2013, 15:33

belpH #77 wrote:pa to je tek dupli posao...da bude rucno...jbt nek bude neka subota ili nedelja u 10 uvece i eto...da se dogovorimo koja...

ovo rucno je bzvz + je opet cimanje da se naprave takvi timovi na nfl.com...opet ce morati svi da budu kraj racunara da bi se izabralo tako...opet dupli posao...

daj bre da ne komplikujemo ako ne treba...

mi prosle godine nismo igrali sa tim WR/RB vec sa 2 runninga i 3 risivera i mislim da bi bilo bolje da tako i ostane i ove...tj da nista ne menjamo....

Ne moraju svi kraj racunara,samo u predraft settings uzmes igrace koje si birao i na forumu.Al kako god vi hocete meni svejedno.

Da igrali smo sa 2 RB i 3 WR al to je nesto sto sam hteo da pitam ljude,da li je bolje da se uzme jedan flex ili da ostanemo sa 3 WR ? Nije problem...

BTW napravio sam u bodovanju minorne promene,npr da qb dobije za svaki kompletiran pas 0.3 boda a za svaki neuspeli da se oduzme 0.3.To je dobra stvar jer za bod dva ce doci do izrazaja qb koji kompletiraju pasove i konstantno pomeraju loptu sto je bitno u igri...
Felipao

Postby belpH #77 » 07 Aug 2013, 15:52

Felipao wrote:
Da igrali smo sa 2 RB i 3 WR al to je nesto sto sam hteo da pitam ljude,da li je bolje da se uzme jedan flex ili da ostanemo sa 3 WR ? Nije problem...

BTW napravio sam u bodovanju minorne promene,npr da qb dobije za svaki kompletiran pas 0.3 boda a za svaki neuspeli da se oduzme 0.3.To je dobra stvar jer za bod dva ce doci do izrazaja qb koji kompletiraju pasove i konstantno pomeraju loptu sto je bitno u igri...

ja sam za odnos kao i prosle godine...znaci 2/3

a ovo mi je glupo...iskreno...sa kompletiranim pasovima...ali ajde, nek se i drugi izjasne...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Pit Bull » 07 Aug 2013, 15:56

Pravo da kazem i meni je dosta glupo za kompletirane pasove, od 3 pasa 2 ce uvek biti nekompletirana...

Mada ja sam za biranje na forumu, nikad se svih 12 nece okupiti u isto vreme
Pit Bull

Postby belpH #77 » 07 Aug 2013, 18:21

pa ni ovako nas nikad nece biti 12 na 4umu, a da se cekamo, predugo bi trajalo...jbga, ko ne bude mogao, nek napravi liste i nek se nada najboljem...tako je uvek bilo...

daj da vidimo koji dan najvise odgovara da nas bude sto vise...sezona uskoro pocinje...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Pit Bull » 07 Aug 2013, 19:05

Jbg naravno da je lakse da se svi nadjemo istovremeno i odradimo to ali videces da nece moci... Evo ja predlazem subota u 23:00 pa da vidimo je li izvodljivo :)
Pit Bull

Postby Felipao » 07 Aug 2013, 19:35

belpH #77 wrote:
a ovo mi je glupo...iskreno...sa kompletiranim pasovima...ali ajde, nek se i drugi izjasne...

Pa pravo da ti kazem to sam gledao na netu koja su se bodovanja pokazala kao najbolja.Postoji mnogo ppr liga,odnosno points per catch i to sam ubacio i izbalansirao.A pazi bez ovoga kompletiranja mnogo vise su u prednosti RG3 i Njuton koji dobijaju poen na svakih 10 istrcanih jardi nego Bris koji je pocket qb i koji treba da baci 25 da bi dobio jedan poen.
Nisam nista ja izmisljao,samo sam nasao na netu savete za najbolje bodovanje od ljudi koji ovo igraju godinama.Al ako mislite da nece sljakati mogu da promenim,meni licno deluje zanimljivije ovako jer je izbalansaranije i ima mnogo vise faktora koji uticu.

Sto se tice biranja na forumu,svako bi imao jedan dan max da napravi pick ali u tom slucaju bi morali da krenemo koliko sutra.
Ukoliko cemo preko nfl.com da draftujemo normalno onda aj tamo za sledeci vikend da odredimo termin da svi imaju 8-9 dana da usklade obaveze.
Felipao

Postby Pit Bull » 07 Aug 2013, 19:46

Forum je bolji jer ce onda verovatno svi moci da biraju svoj tim(tj svi su u stanju jednom u 24h da budu tu)

NFL sajt je bolji jer se brze odradi ali mana je ako se svi ne pojave(a uvek ce bar 2 faliti da im u velikoj meri propadne sezona)
Pit Bull

Postby Golden Warrior » 07 Aug 2013, 19:51

Meni je bezveze to da se bira na forumu, nemoguce da ne postoji neki termin kada ce nas biti vise od 8. Recimo neki vikend od 17-18 h ?

Nije neka tragedija ako ne bude tu, satavi listu i najbitnije da pokupi dobre igrace u prve 3-4 runde ostalo se ionako regulise u toku lige jer ima nevidjen broj igraca koji eksplodiraju niotkuda...
Golden Warrior

Postby Unexpected » 07 Aug 2013, 20:00

Šta god se dogovorite, ja sam za...
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Američki fudbal