Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Felipao » 27 Aug 2012, 13:36

Aj nadjemo josh 4-icu drugara pa da pikamo.Cek sad cu vidim dal oce mozda Moreira da igra,on prati NFL.
Felipao

Postby MOREIRA » 27 Aug 2012, 21:55

Bolje vas nasao drugovi , ako budem najgori kriv je Felipao sto me je nagovorio na ovo :laugh:

Kada tacno pocinje liga u NFL ne mislim na fantasy , znam da se sada igraju pripremne tekme tako da to i ne pratim , Feli jesi pratio Seattle na ovim pripremnim , kakav nam je ovaj novi QB Flynn :copa1: , mislim da ove godine mozemo do Play off-a , mada SF 49 je dosta jak a sa nama je u konferenciji.
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Felipao » 27 Aug 2012, 22:10

MOREIRA wrote:Bolje vas nasao drugovi , ako budem najgori kriv je Felipao sto me je nagovorio na ovo :laugh:

Kada tacno pocinje liga u NFL ne mislim na fantasy , znam da se sada igraju pripremne tekme tako da to i ne pratim , Feli jesi pratio Seattle na ovim pripremnim , kakav nam je ovaj novi QB Flynn :copa1: , mislim da ove godine mozemo do Play off-a , mada SF 49 je dosta jak a sa nama je u konferenciji.

Joj macak,sudjeno nam je da budemo ljuti rivali i u NFL.Ebo San Francisko,gde cesh preko Ramsa bre,vracamo se u velikom stilu ! Plavo-zuto 4 life :D

Ispratio sam samo redovno hajlajtse na NFL.com i gledao na mahove njujorski derbi (po onome sto sam video Tibo klasa za papana Sanceza i mislim da ce on ipak biti starter na kraju ) i Filadelfiju kad se povredio Vik.
Felipao

Postby MOREIRA » 27 Aug 2012, 22:19

Felipao wrote:Joj macak,sudjeno nam je da budemo ljuti rivali i u NFL.Ebo San Francisko,gde cesh preko Ramsa bre,vracamo se u velikom stilu ! Plavo-zuto 4 life :D

Ispratio sam samo redovno hajlajtse na NFL.com i gledao na mahove njujorski derbi (po onome sto sam video Tibo klasa za papana Sanceza i mislim da ce on ipak biti starter na kraju ) i Filadelfiju kad se povredio Vik.

Pa gde i ovde da se krvimo :facepalm: , ali nema veze vi ste za nas uvek bili usputna stanica , ne znam kakav tim imate , ali znam da cemo da vas peremo samo tako :laugh: Vidim tu je i dalje Stiven Dzekson :blue: , ovaj Bradford zna da baci dobro , ali isto tako da zataji kad je najpotrebnije , ne znam kakva vam je odbrana , znam da je predhodnih sezona bila kriminalno losa kao i nasa.
MOREIRA

Postby Napredpartizan » 27 Aug 2012, 22:23

Doslo je vreme za titulu !
Napredpartizan

Postby MOREIRA » 27 Aug 2012, 22:26

@Napredpartizan gotivim i ja Filu , pogotovo iz vremena kad je McNabb igrao , ali nasa ptica ima da kljuca vasu :P

Image
MOREIRA

Postby Napredpartizan » 27 Aug 2012, 22:31

@Moreira

Fale vama dobri vajd risiveri da budete ozbiljan tim,a i pitanje je kako ce Flyn igrati sad kad ce prvi put biti starter. Fila je za klasu jaca napadacki :D
Napredpartizan

Postby Felipao » 27 Aug 2012, 22:33

Mi bar imamo Bari Superbol.Jedan je brat Kurt Vorner :D

Dzekson majstor,covek je pravio sjajne brojke i pored ocajne OL.Steta sto mu tolike godine propadoshe sa papanima.Ipak dolaze dobri dani za Ramse,ojacali smo odbranu koja je prosle godine bila kesa,a u napadu smo veliki znak pitanja.Imamo Dzeksona,Bredforda koji josh nije dokazao zasto je bio prvi pik i ovo mu je godina ili jesi ili nisi,al sto je najgore ceka ga operacija na kraju godine tako da se nadam da ce da izdrzi zdrav.Risivere smo pojacali,vratio se Amendola koji je meni super WR.Imamo vrhunskog kikera sto smo pokupili na draftu :D Kad smo kod drafta,do jaja smo prosli na ovom i sledecih godina cemo takodje imati dosta pikova,stigao dobar trener Jeff Fisher,bice to sve ok :)

Image

Al ste krenuli ofanzivno :D Josh 2 tima gotivim

Image

Image
Felipao

Postby MOREIRA » 27 Aug 2012, 22:35

Napredpartizan wrote:@Moreira

Fale vama dobri vajd risiveri da budete ozbiljan tim,a i pitanje je kako ce Flyn igrati sad kad ce prvi put biti starter. Fila je za klasu jaca napadacki :D

Ti izgleda nisi cuo da je Owens kod nas :laugh: , gde ces bolje od njega :okk:
MOREIRA

Postby Felipao » 27 Aug 2012, 22:37

Au brate Mo,otpustili ste T.O u nedelju.Ne pratish temu,ima na prethodnoj stranici :D
Felipao

Postby Napredpartizan » 27 Aug 2012, 22:38

Ja sam voleo Remse pre,ali su se kvalitetno raspali :D San Francisko(moj drugi tim) je po meni medju 3 favorita... Mnogo,ali mnogo jaku ofanzivnu postavu imaju. QB Alex Smith,RB Brandon Jacobs TE Vernon Davis WR Mario Mannigham WR Michael Crabtree WR Randy Moss Bruka od tima...
Napredpartizan

Postby MOREIRA » 27 Aug 2012, 22:40

:tap: :tap: :tap:
Ma nek se nose u tri lepe , samo me zanima ko ce postenu loptu da uhvati :dunno:
MOREIRA

Postby Napredpartizan » 27 Aug 2012, 22:42

MOREIRA wrote:, samo me zanima ko ce postenu loptu da uhvati :dunno:

O tome ti pricam :D
Napredpartizan

Postby Felipao » 27 Aug 2012, 22:42

NP pa SF je prvi adut odbrana,imaju najbolju odbranu u ligi.Slazem se da su medju glavnim pretendentima posto su zajacili i napad ove godine.Kad bi Vernon Davis ponovio onu sezonu kad je iskidao pre koju godinu a Mos iscepao kao u najboljim danima...
Felipao

Postby Felipao » 27 Aug 2012, 22:44

MOREIRA wrote::tap: :tap: :tap:
Ma nek se nose u tri lepe , samo me zanima ko ce postenu loptu da uhvati :dunno:

U prevodu karacemo vas ruzno :D Koliko sam cuo Sijetlu je odbrana kao neki adut mada ne znam stvarno.Inace predvidjanja na ESPN i slicno je da ce Arizona i Sijetl da se bore za poziciju 2 a SF zakucan na prvo mesto.S Luis je vec unapred otpisan od mnogih ali mislim da mogu biti vrlo prijatno iznenadjenje ove godine.
Felipao

PreviousNext

Return to Američki fudbal