Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Sergio Leone » 15 Oct 2012, 00:28

gogo23 wrote:Kakvo rašrafljivanje i razbijanje najbolje NFL odbrane :tap:

23:3 za Meninga i društvo na početku četvrte četvrtine.

Izgleda da su Maning i NY ekipa penicilin za SF. Ocekivao sam utakmicu koja ce biti odlucena tek u poslednjoj cevtrtini. Mozda nekom greskom, famblom, presecenom loptom...medjutim, palo je oducavanja od fudbala.
''Ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život''.

Cane-Partibrejkers
Sergio Leone

Postby MOREIRA » 15 Oct 2012, 00:34

Sergio Leone wrote:Au, kakav sok za Patriote. Neverovatna utakmica i sezona. Treci sokantan poraz. Neverovatne greske sekenderija Patriota. Sijetl je nekoliko puta isao na hail marry pas i uvek bi im prosao. TD iz 4 dauna, zatim ovaj poslednji TD preko pola terena. Puno posla za Belicika da poslozi odbranu, inace nista ni od play off/a.

Kako ti se cini nas rookie QB , ne moze se reci da nema potencijal , i sto mi se svidja mnogo kod njega kompletan je igrac , ne libi se da trci , a ima i precizna bacanja.
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby gogo23 » 15 Oct 2012, 00:53

Sergio Leone wrote:
MOREIRA wrote:Kakvav preokret , kakva pobeda , kakvo srce ima ovaj nas QB Wilson pa to je neverovatno , velike Patriote su pale , ova ekipa ima srce za nesto vise od 5-6 pobeda :blue:

Au, kakav sok za Patriote. Neverovatna utakmica i sezona. Treci sokantan poraz. Neverovatne greske sekenderija Patriota. Sijetl je nekoliko puta isao na hail marry pas i uvek bi im prosao. TD iz 4 dauna, zatim ovaj poslednji TD preko pola terena. Puno posla za Belicika da poslozi odbranu, inace nista ni od play off/a.

Uh, dobro je što ovo nisam gledao. :crybaby:

Patsi opet gube dobijeno u 4/4, kao da nisu dovoljno fizički spremni. Znam šta je Tom radio sa Žizelom tokom leta :biggrin: , ali šta su drugi radili?
gogo23

Postby Sergio Leone » 15 Oct 2012, 08:54

gogo23 wrote:
Sergio Leone wrote:
MOREIRA wrote:Kakvav preokret , kakva pobeda , kakvo srce ima ovaj nas QB Wilson pa to je neverovatno , velike Patriote su pale , ova ekipa ima srce za nesto vise od 5-6 pobeda :blue:

Au, kakav sok za Patriote. Neverovatna utakmica i sezona. Treci sokantan poraz. Neverovatne greske sekenderija Patriota. Sijetl je nekoliko puta isao na hail marry pas i uvek bi im prosao. TD iz 4 dauna, zatim ovaj poslednji TD preko pola terena. Puno posla za Belicika da poslozi odbranu, inace nista ni od play off/a.

Uh, dobro je što ovo nisam gledao. :crybaby:

Patsi opet gube dobijeno u 4/4, kao da nisu dovoljno fizički spremni. Znam šta je Tom radio sa Žizelom tokom leta :biggrin: , ali šta su drugi radili?

Ovo je treci put ove sezone. Neverovatno.

Brejdi je sinoc pravio neverovatno greske, uopste nije licio na sebe. Presecene dve lopte, bacanje dva puta lopte u bunar i kazna za to direktno su odlucili pobednika...naravno i pocetnicke greske odbrane, pre svih sejftija. Neverovatno je sta su im prodavali igraci Sijetla. Fli fliker preko citavog terena, pas od 30 jardi u 4 daunu za TD, hail marry pasovi. Neverovatno. Ono po cemu je Brejdi najpoznatiji, a to je poslednji drajv, ovog puta se pretvorio u tuzan kraj. 4 pokusaja za nijedan jard.

No dobro, videcemo u narednim utakmicama kako ce da odigraju. Sledeca je sa Dzetsima kod kuce i to je pravi test. Mali derbi unutar divizije i pokazatelj trenutnog stanja.

Cane-Partibrejkers
Sergio Leone

Postby Sergio Leone » 15 Oct 2012, 09:24

MOREIRA wrote:
Sergio Leone wrote:Au, kakav sok za Patriote. Neverovatna utakmica i sezona. Treci sokantan poraz. Neverovatne greske sekenderija Patriota. Sijetl je nekoliko puta isao na hail marry pas i uvek bi im prosao. TD iz 4 dauna, zatim ovaj poslednji TD preko pola terena. Puno posla za Belicika da poslozi odbranu, inace nista ni od play off/a.

Kako ti se cini nas rookie QB , ne moze se reci da nema potencijal , i sto mi se svidja mnogo kod njega kompletan je igrac , ne libi se da trci , a ima i precizna bacanja.

Prvi put ove sezone sam gledao Sijetl. Bez obzira sto je doneo pobedu Sijetlu, nisam nesto bio odusevljen igrom Wilosna. Deluje kao sjajan atleta koji moze na nekoliko nacina da ugrozi protivnika, ali mislim da mu je osnovni problem pas igra, koliko god apsurdno zvucalo posle onakvih pasova sinoc. Sijetlov napad pasom je na 31 mestu u ligi, sto je porazavajuce(dodatno za Patriote koji izgube utakmicu jer nisu dobro branili pas? ). Dodatni problem mu je i slaba igra pod pritiskom. A bas tu bi trebalo da koristi svoje fizikalije i da trcanjem se lako izvuce iz takvih situacija. On je sinoc pokupio kajmak, ali mene su zapravo odusevili korner bekovi i sejftiji Sijetla . Uvek su bili na igracu, presekli dve lopte Brejdiju i kad je bilo najpotrebnije odigrali najbolje.

Ipak, sto se tice Wilsona covek je ruki, a ja sam ga sinoc prvi put gledao. Videcemo do kraja sezone kako ce da odigra. Na ovakvim utakmicama kao sinoc se postaje igrac, to je definitivno.

Cane-Partibrejkers
Sergio Leone

Postby MOREIRA » 15 Oct 2012, 15:40

Ma veruje mi posle Hasselbeck-a ovaj mi dodje kao melem na ranu , ko je onoga preziveo ni pakao mu nece tesko pasti :biggrin:
MOREIRA

Postby Sergio Leone » 15 Oct 2012, 17:20

MOREIRA wrote:Ma veruje mi posle Hasselbeck-a ovaj mi dodje kao melem na ranu , ko je onoga preziveo ni pakao mu nece tesko pasti :biggrin:

Matt Hasselbeck je u grupi QB za koje mi nikada nije bilo jasno kako toliko dugo uspavaju da pronadju uhlebljenje u nekom od NFL timova. On je jedan od onih igraca koji uvek imaju neke neverovatne brojke kada je statistika u pitanju, ali na terenu to je sasvim neka druga prica.

Ne znam koji su realni dometi Sijetla za ovu sezonu, ali imaju mlad i perspektivan tim sto bi u narednim sezonama moglo da donese rezultat.

Cane-Partibrejkers
Sergio Leone

Postby Felipao » 15 Oct 2012, 18:23

Grifin u akciji!

Bash ce biti zanimljivo za par godina videti da li se trejdovanje Grifina isplatilo.Mnogo drugacija ekipa bi bila Ramsi sa njim ali ne bi imali onda brdo pikova ove + ce sledece 3 godine imati po 2 pika u prvoj rundi.

Sto se tice ovoga oko sihoksa,podigli su se pogotovo u odbrani,isto vazi za Ramse i Arizonu.SF takoje ima jaku odbranu.Sve 4 ekipe imaju takodje i QB-ove koji tek treba da opravdaju velika ocekivanja.Bice ovo zanimljiva divizija u sledecih par godina.
Felipao

Postby Sergio Leone » 15 Oct 2012, 19:42

Felipao wrote:

Grifin u akciji!

Bash ce biti zanimljivo za par godina videti da li se trejdovanje Grifina isplatilo.Mnogo drugacija ekipa bi bila Ramsi sa njim ali ne bi imali onda brdo pikova ove + ce sledece 3 godine imati po 2 pika u prvoj rundi.

Sto se tice ovoga oko sihoksa,podigli su se pogotovo u odbrani,isto vazi za Ramse i Arizonu.SF takoje ima jaku odbranu.Sve 4 ekipe imaju takodje i QB-ove koji tek treba da opravdaju velika ocekivanja.Bice ovo zanimljiva divizija u sledecih par godina.

Ocigledno je da je Jeff Fisher posle projekta VInce Young i pravljenja tima oko njega u Tenesiju odlucio da ovog puta rizikuje i da pusti Grifina, a da na zauzvrat dobije pikove i selektuje ekipu za buducnost.

Cane-Partibrejkers
Sergio Leone

Postby Houdini » 16 Oct 2012, 19:13

Beyonce nastupa na poluvremenu SB.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby MOREIRA » 19 Oct 2012, 01:28

Ko zeli da gleda SF-SEA evo ga link za mec , pocinje za nekih 10 minuta koliko sam provalio

http://www.thefirstrow.eu/watch/147255/1/watch-seattle-seahawks-vs-san-francisco-49ers.html
MOREIRA

Postby Napredpartizan » 19 Oct 2012, 15:20

Pobedio San Francisko jedva...Ocajno igraju poslednja 2 meca...Smith je u ocajnoj formi...
Napredpartizan

Postby MOREIRA » 19 Oct 2012, 15:51

Pre bih rekao da mi imamo jako mlad i perspektivan tim , pogotovo odbrana je jaci deo tima , sinoc smo bukvalno sami sebe pobedili , koliko samo ispustenih lopti nasih hvataca stvarno je frustrirajuce da u ekipi nemas ni jednog pouzdanog da kazes e ovome kada bacim znam da hvata , Russel je svaki od tih pasova bacio milimetarski precizno , ali sta vredi kad su nasi hvataci teski amateri , moram da pohvalim naseg RB Lynch-a , trenutno jednog od najboljih RB lige koliko je samo tog coveka tesko oboriti , pa trojca moraju da ga vataju za ruke u noge i uprkos tome osvoji ekstra jarde :blue: , inace je rekorder trenutno po broju osvojenih jardi posle startova protivnika :blue: , izgubili jesmo ali imam veru u ovaj mlad tim , bice nesto od njih :okk:
MOREIRA

Postby Sergio Leone » 19 Oct 2012, 18:22

SF uzeo Seattle na odbranu.

Alex Smith trenutno u kanalu, ali verujem u njega. Ima sve osobine lidera i talenat da dovede svoj tim do kraja.

Jaci deo tima Seattle-a kao sto smo konstatovali je odbrana, posebdno secondary. Mladost tima ce ciniti da gube i ono sto bi mozda i mogli kvalitetom dobiti, ali vec u narednoj sezoni im takvo sakupljeno iskustvo donese play off.

Cane-Partibrejkers
Sergio Leone

Postby MOREIRA » 21 Oct 2012, 14:27

Ajde neka mi neko pomogne posto se dvoumim koju tekmu da gledam u ovom terminu od 7 casova , GB-STL ili BAL-HOU , u ovom vecernjem terminu nemam dilemu gledacu Patriote :copa1:
MOREIRA

PreviousNext

Return to Američki fudbal