by Sergio Leone » 22 Oct 2012, 07:17
NE opet od gotovog cini veresiju. Bice ovo turbulentna sezona, sa dosta triler zavrsnica. Korner bekovi nista ne mogu da odbrane, uzas. Brady ni u napadu nema na koga da se osloni, sem svog omiljenog TE i mozda ponekad Hernandeza.
Koliko su me sinoc iznervirali igraci NE, to je za pricu. Preslikana utakmica kao i prethodna tri poraza do sada. Povedu sa dva poseda(10 i vise) i onda cap. Pocetnicke greske, protivnici prelaze teren (pogotovo pasom) kao da na njemu nema odbrane NE. Srecom, sinoc je Brady u poslednjem drajvu u regularnom toku pokazao ko je i sta je.
Druga stvar koja me jako nervirala je Rex Ryan. To je najprecenjeniji terner u NFL. Izuzetno iritantan tip. Pre dve godine je imao dobru sezonu sa Jetsima i od tada se ponasa kao da iza sebe ima bar 3 Super Bowla. Vec ste pisali o njegovim zamislima sa Sancezom, ali sinoc je bio vrhunac kada su mu u jednom trenutku na terenu bili Sancez i Tim Tibow(drugi QB). I onda Sancez daje loptu Tibow-u koji trci kao full back. I kao napravio je foru, kao on je jako inventivan. U toj meri su me nervirali i takodje prevare od trenera Sean Payton i Jon Chucky Gruden.
Sve u svemu u ovoj diviziji ce biti krljanje do poslednje utakmice za play off. NE ima solidan raspored do kraja, ali ako ne poprave drasticno igru, ova sezona moze da ide u zaborav.
''Ono što pokušavam sad, ti nećeš za ceo svoj život''.
Cane-Partibrejkers