Ziks96 wrote:Sta sam ti tacno zajedljivo napisao? Ne svidja ti se studentska lista, onda ti se sigurno svidja Siptar jer u ovakvoj situaciji ne odlucuju nijanse za koga ce narod da glasa obzirom da su dvije strane dijametralno suprotne. Mada ako izadju Marinika i Djilas onda ti je i to dobar izbor, dokazano dobri politicari koji rade u korist naroda.
Old school wrote:
Kao prvo red bi bio pošto visiš na forumu da se izviniš za prozivanje posle utakmice sa Turskom kada si posprdno komentarisao moj post (ako treba da ti ga repostujem?) a na kraju se ispostavilo da sam između redova bio potpuno u pravu jer smo već sledeće kolo ispali od Finaca.
Ja se za svaku svoju grešku uredno izvinim svakom forumašu ili celom forumu.
Naravno da je zajedljivo jer perfidno targetiraš. Ako mi se ne sviđa studentska list onda sam za šiptara ili za Đilasa i Marinku?!
U buduće me zaobiđi sa svojim lucidnim komentarima tipa: " Šta ću sve pročitati na forumu i ako nisi za ovoga onda si za onog drugog".
Old school wrote:U buduće me zaobiđi, frajeru, sa svojim lucidnim komentarima tipa: " Šta ću sve pročitati na forumu i ako nisi za ovoga onda si za onog drugog".
Mikisha wrote:Brdar jebeni?
Zar on nema 70+ godina jbt
Mikisha wrote:Brdar jebeni?
Zar on nema 70+ godina jbt
aleks delarz wrote:Old school wrote:
Kao prvo red bi bio pošto visiš na forumu da se izviniš za prozivanje posle utakmice sa Turskom kada si posprdno komentarisao moj post (ako treba da ti ga repostujem?) a na kraju se ispostavilo da sam između redova bio potpuno u pravu jer smo već sledeće kolo ispali od Finaca.
Ja se za svaku svoju grešku uredno izvinim svakom forumašu ili celom forumu.
Naravno da je zajedljivo jer perfidno targetiraš. Ako mi se ne sviđa studentska list onda sam za šiptara ili za Đilasa i Marinku?!
U buduće me zaobiđi sa svojim lucidnim komentarima tipa: " Šta ću sve pročitati na forumu i ako nisi za ovoga onda si za onog drugog".
jesi
Ziks96 wrote:Evo @Old School objasni nam za koga si da ne bismo dolazili u ovakve situacije da se prozivamo. Jos pricas da ces da podrivas jedinu svijetlu tacku na politickoj i ideoloskoj sceni Srbije u zadnjih 10+ godina jer eto mozda nece uspjet da lustriraju apsolutno sve koji su to zasluzili, ne znam sta si ocekivao, utopija da se desi preko noci sta?
A ovo za kosarku je smijesno bez majke, za sta da ti se izvinim, jer si napisao potpunu glupost da su nas Turci razbili? Tamo te nisam licno prozvao da bih ti se izvinjavao, a odje jesam jer si zasluzio. Sad si ti bio u pravu jer su nas Finci dobili i ocekujes hvalospjeve neke, da ti se klanjam, evo alal vera pogodio si! Itekako su bile blizu obje utakmice, uz nasu losu igru samo svojim greskama smo sebe dobili, lako je moglo i na drugu stranu da ode.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests