Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje Avangardin tiket

Avangardin tiket

Re: Avangardin tiket

Postby Felipao » 07 Feb 2012, 22:19

Aleksa wrote:u pocetku svi imaju pravo na negativno misljenje o opkladama,ali onaj ciji par za kladjenje izduva gubi to pravo dok njegov par ne bude dobitan?

Moze,i vodicemo i neku statistiku o uspesnosti kladionicara.Pa kad npr dvojica hoce da postave tip (a samo jedan fali) uzece se od onog uspesnijeg ? Nagradjivacemo uspesnost u svakom smislu :D
Felipao

Postby Felipao » 07 Feb 2012, 22:21

alonzo wrote:ima ovde problem, zato sto bi to glasanje totalno prosirilo temu...steta sto nema glasanje kao na ostalim forumima, mogao bi to Air da uvede.

Primer -> Mia vs Orl -> h1...5 za, 2 protiv...Vise od 50% -> prolazi par.

Mora i da postoje i neki nivoi...-> za one koji pogadjaju i imaju bolje %, i za one koji imaju slabije %.

Sto se tice tiketa i postavljanja na forumu, aj pokusacu - mada me to mnooooogoo smara...videcu onda sve u mozzart da uplacujem, zbog online pracenja.

Da to u mozz cu i ja da uplatim,da ne moram da se cimam za avangardin tiket ako prekasno potvrdimo tiket ili nemam vremena i slicno.

LM,sto se tiche prosirivanja teme-nije problem.Otvoricu josh jednu temu pa ce na jednu da idu rasprave,postavljanje parova i slicno a drugu gotovi tiketi,glasanja statistike.Cak ta druga tema moze da bude kao neki servis na koji cu da kachim i mesecne tabele tipsteraja i slicno...
Felipao

Postby Alonzo » 07 Feb 2012, 22:24

Ok, samo napravite rezume tih pravila, pa cemo ih ispostovati.

I zamolio bih vas sve ovde da te prognoze budu dan ranije, da bi stizali sa uplatama.

Ne mogu u subotu da stignem da uplatim npr. Ajax koji igra u 12h, jer se u petak uvece vratim u 6-7h ujutru... :laugh: uvece/ujutru... :laugh:
Alonzo

Postby Felipao » 07 Feb 2012, 22:26

alonzo wrote:Ne mogu u subotu da stignem da uplatim npr. Ajax koji igra u 12h, jer se u petak uvece vratim u 6-7h ujutru... :laugh: uvece/ujutru... :laugh:

Naravno,ovo smo sad zbrzali jer sam ja u subotu otvorio topik ;)
Felipao

Postby mali_buda » 07 Feb 2012, 22:50

alonzo wrote:
Ne mogu u subotu da stignem da uplatim npr. Ajax koji igra u 12h, jer se u petak uvece vratim u 6-7h ujutru... :laugh: uvece/ujutru... :laugh:

Izgleda da cemo morati da otvorimo i Avangardin karantin, sa obaveznim postovanjem na svakih 15minuta :laugh: Nema izlazaka vikendom, potpuno smo posveceni uzimanjem love :biggrin:

Sto se diskusije tice, prosta vecina nek odlucuje o postavljanju tipa na tiket. Ipak, nek najvaznije budu cinjenice. Bilo bi lepo da svako analizira svoj tip i postavi razloge zbog cega bas ta utakmica...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Alonzo » 07 Feb 2012, 22:52

Svako detaljno neka napise svoj tip i to je to. Mislim da bi posle 2 promasaja - mogla i 1 ili 2 prognoziranja pauze za tu osobu.
Alonzo

Postby mali_buda » 07 Feb 2012, 22:54

alonzo wrote:Mislim da bi posle 2 promasaja - mogla i 1 ili 2 prognoziranja pauze za tu osobu.

Apsolutno sam za. Nijedan zlocin ne sme da prodje bez odgovarajuce kazne.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 07 Feb 2012, 22:58

mali_buda wrote:
alonzo wrote:Mislim da bi posle 2 promasaja - mogla i 1 ili 2 prognoziranja pauze za tu osobu.

Apsolutno sam za. Nijedan zlocin ne sme da prodje bez odgovarajuce kazne.

:+1:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 08 Feb 2012, 00:06

Šareni wrote:ja sam sve odigrao , osim ostrave , nema u balkanu

Plzen-Ostrava H2 -Sareni :thumbdown:
Atletik Bilbao-Mirandes tm1 2+ -Felipao :thumbup:
Lemgo-Flensburg 2 -Petko019 :thumbdown:
Asvel-Aris h2 -Zeka9 :thumbdown:
Buducnost-Banvit 2 -Aleksa :thumbdown:
Dzenings +poeni - Mali Buda

Pa ovo je samo da gledash i placesh.Sta je ovo ljudi moji,trgnite se bre,skok u napadu nemoj da vam izmisljaju tu :D

Budo kad postavljash over trebao bi da stavish i neki broj poena,ja mislim da je 20.5 ,tako je bilo ovih dana....
Felipao

Postby nolinjo » 08 Feb 2012, 00:12

19.5 betcity a 21.5 soker ...ajde bezi teo sam jako al sam odusto :(
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 08 Feb 2012, 00:21

nolinjo wrote:19.5 betcity a 21.5 soker ...ajde bezi teo sam jako al sam odusto :(

Dal je tolika razlika,betcity je keva.Soker najgore kvote bre ima.

Znachi aj razmislite pa sutra u toku dana (cu se ceo dan smaram na poslu :D ) da utanachimo pravila.Prvo i krucijalno odakle krecemo-da li praviti poll i da odluchi vecina da li neki tip staviti na tiket ili da to bude komisija cije se clanstvo stiche rezultatima ? Meni je bliza ova druga odluka ali nisam siguran da li nas ima josh uvek dovoljno na ovom pdf-u da to iznesemo.

Da presaberemo otprilike ko je tu (na ovom topiku tj):

Alonzo,Aleksa,Nolinjo,Sareni,Zeka,Petko,Mali Buda,Grobar89 i moja malenkost (mislim da nisam nikog preskochio) al nadam se da ce da nam se pridruze Keimak,CBS,Brasidas,Belf,VM,Bane,Casper,Hudini i ostali koji ucestvuju na tipst.
Felipao

Postby nolinjo » 08 Feb 2012, 00:24

jeste tolka razlika ...smorio sam se ...a fazon 1.2 indijana kec a mozart 1.4 ,sakramento nije ni bio da se igra ,i jos nesto a da

fazon 1.06 i majami i boston a majami hendikep 15 a boston 13 :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 08 Feb 2012, 00:27

turim tip ,vidjok malopre testiranje onog za lajkovanje da -ne

obrazlozim ,ko ima sta doda ,ako predje 80% glasnja (al nemojte samo da klikate sta god da se stavi)
uzimamo ,malo je 50% za par -realno

ko promasi ,ceka 7 dana na sledeci par ...

2 tiketa nedeljno (ko ima nek uplati za kolko oce,50 sto dinara, 500 ,1000 i vise)
ja sam za ne vise od 4-5 parova ,ebiga tesko je pogoditi vise ...
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Keimaak » 08 Feb 2012, 00:34

Мене тако мрзи да читам правила на 8 страна па бих волео да их видим сублимиране у једном посту! :biggrin:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby nolinjo » 08 Feb 2012, 00:35

Keimaak wrote:Мене тако мрзи да читам правила на 8 страна па бих волео да их видим сублимиране у једном посту! :biggrin:

bice u jednom ...samo jos sve delove da sastavimo .
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Avangardin tiket