nolinjo wrote:nije ni bio

deca dala svoje predloge ...imam jos jednu zamisao .da na primer ja dam fiks ,sarenom se ne svidi ..ne stavljamo na tiket
isto tako ja dam fiks sarenom se svidi ,aleksi ne ne stavljamo na tiket ...
znaci to da udje u pravila ,ako moze .moraju svi koji ucestvuju da podrze -razlog ,obrazlozenje
jel igramo zaedno ,ako igramo zaedno onda i ucestvujemo zaedno u sastavljanju keta ...drugo ovo je jos uvek proba,onaj prvi felipaov -tako se uvek najavi ,e odlucili smo to to to i to ...i igramo .to neko od moderacije ,kad se dogovorimo postuje ket i onda krece ,svako ko zeli da ga uplati
slazem se sa prvim delom oko veta, ali onda bi bilo dobro samo da se igra jedan tiket vikend ( bice kvalitetniji tipovi, a i prolaznost sigurno).
ajd ljudi , rekao sam to vec, bilo bi dobro da napravimo svi zajedno pravilnik, i onda ce to sigurno ozbiljnije izgledati.
evo recimo , ja bi ovako nesto predlozio:
znaci osnov neki bi bio, da svako moze da stavi tip, s' tim da recimo napravimo grupu ljudi (3,4,5,6,7..ili koliko vec) koji su ovde redovni sto se tice kladjenja, i onda kad neko stavi tip, taj tip mora da prodje kod ove grupe, tj da dobije odredjeni broj glasova( da pojasnim, ako grupa sadrzi 10 clanova, uslov za prolaznost tipa je recimo 5/10 glasova, treba uzeti u obzir i da mozda nece svi clanovi grupe biti tu da odobre/odbiju tip). trebalo bi i ograniciti broj tipova, da ne bude preveliki broj, isto tako odrediti max i min kvotu. naravno , nolinjo je to spomenuo , sto bolje obrazloziti tip (proveriti sve vesti, infoe, sajtove klubova itd). sto se tice ove grupe za prolaz tipova , to bi se dogovorili kako sta i ko..
eto , ovo je samo jedna ideja ne mora biti tako, akvirajte se malo, dajte i vi neku ideju, steta da propadne tema, mislim da ima potencijala