Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje Avangardin tiket

Avangardin tiket

Re: Avangardin tiket

Postby Felipao » 07 Feb 2012, 21:13

Sta se deshava sa tiketom,vec pao ? Ja nisam stigao ni da uplatim....
Felipao

Postby nolinjo » 07 Feb 2012, 21:22

nije ni bio :D deca dala svoje predloge ...imam jos jednu zamisao .da na primer ja dam fiks ,sarenom se ne svidi ..ne stavljamo na tiket
isto tako ja dam fiks sarenom se svidi ,aleksi ne ne stavljamo na tiket ...

znaci to da udje u pravila ,ako moze .moraju svi koji ucestvuju da podrze -razlog ,obrazlozenje

jel igramo zaedno ,ako igramo zaedno onda i ucestvujemo zaedno u sastavljanju keta ...drugo ovo je jos uvek proba,onaj prvi felipaov -tako se uvek najavi ,e odlucili smo to to to i to ...i igramo .to neko od moderacije ,kad se dogovorimo postuje ket i onda krece ,svako ko zeli da ga uplati
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Niko123 » 07 Feb 2012, 21:27

E jebes mi sve ako ovaj Ritas nije namesten... :sick:
Niko123

Postby Felipao » 07 Feb 2012, 21:37

Nista najbolje za vikend onda.A kad ja nisam tu slobodno nek neko pokrene inicijativu,eto Sareni je cesto na forumu,cepajte fikseve,sklopite tiket,uplatite i tako dalje.Predlazem da oni koji omashe sad par ne mogu da tipuju sledeci osim u slucaju da zafali tipova i u tom slucaju uskachu.Aj vec polako onda mogu da se postavljaju tipovi za vikend...
Felipao

Postby Šareni » 07 Feb 2012, 21:42

nolinjo wrote:nije ni bio :D deca dala svoje predloge ...imam jos jednu zamisao .da na primer ja dam fiks ,sarenom se ne svidi ..ne stavljamo na tiket
isto tako ja dam fiks sarenom se svidi ,aleksi ne ne stavljamo na tiket ...

znaci to da udje u pravila ,ako moze .moraju svi koji ucestvuju da podrze -razlog ,obrazlozenje

jel igramo zaedno ,ako igramo zaedno onda i ucestvujemo zaedno u sastavljanju keta ...drugo ovo je jos uvek proba,onaj prvi felipaov -tako se uvek najavi ,e odlucili smo to to to i to ...i igramo .to neko od moderacije ,kad se dogovorimo postuje ket i onda krece ,svako ko zeli da ga uplati

slazem se sa prvim delom oko veta, ali onda bi bilo dobro samo da se igra jedan tiket vikend ( bice kvalitetniji tipovi, a i prolaznost sigurno).

ajd ljudi , rekao sam to vec, bilo bi dobro da napravimo svi zajedno pravilnik, i onda ce to sigurno ozbiljnije izgledati.

evo recimo , ja bi ovako nesto predlozio:

znaci osnov neki bi bio, da svako moze da stavi tip, s' tim da recimo napravimo grupu ljudi (3,4,5,6,7..ili koliko vec) koji su ovde redovni sto se tice kladjenja, i onda kad neko stavi tip, taj tip mora da prodje kod ove grupe, tj da dobije odredjeni broj glasova( da pojasnim, ako grupa sadrzi 10 clanova, uslov za prolaznost tipa je recimo 5/10 glasova, treba uzeti u obzir i da mozda nece svi clanovi grupe biti tu da odobre/odbiju tip). trebalo bi i ograniciti broj tipova, da ne bude preveliki broj, isto tako odrediti max i min kvotu. naravno , nolinjo je to spomenuo , sto bolje obrazloziti tip (proveriti sve vesti, infoe, sajtove klubova itd). sto se tice ove grupe za prolaz tipova , to bi se dogovorili kako sta i ko..

eto , ovo je samo jedna ideja ne mora biti tako, akvirajte se malo, dajte i vi neku ideju, steta da propadne tema, mislim da ima potencijala
Šareni

Postby Felipao » 07 Feb 2012, 21:52

Ok,definitivno da donesemo pravila pa cu to unesem u prvi post (jbg ideja mi je samo sinula,zajedno cemo je razraditi) .Tipovi idu za subotu/nedelju a vanredni tiket moze da ide za npr LS. Onaj ko promashi tip ne moze da tipuje sledeci tiket ukoliko nismo u deficitu sa tipovima.Svaki tip mora da bude odobren od strane komisije: 1.taj sastav mogu da budu sastavljachi tog tiketa i da se trazi vecinski broj glasova ili 2.standardna komisija koju cini npr 10 ljudi i posle 4 glasa (pod pretpostavkom da 2 nece biti online u toku nedelje) taj tip postaje validan.
Felipao

Postby nolinjo » 07 Feb 2012, 21:57

jeste felipao ,bas cemo svi da izgadjamo ligu sampiona . :roll: ..nek idu dva tiketa utorak-cetvrtak,petak -nedelja
realno od narednog vikenda da krenemo ozbiljno
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Šareni » 07 Feb 2012, 21:57

jaoo.. obrisah post. felipao jesi uspeo da vidis ili da pisem ponovo ? :biggrin:

ajd ponovo cu. hteo sam da kazem da je problem oko tog prvog predloga za komisiju, jer nece svi u isto vreme ostaviti tipove, pa da znamo odma ko su clanovi komisije za taj tiket. neko ce u petak ujutru,uvece , neko subotu, i onda mozda bude kasno dok taj poslednji stavi tip. i onda jos ako ne prihvatimo jedan, treba cekati novi itd.
Last edited by Šareni on 07 Feb 2012, 22:01, edited 1 time in total.
Šareni

Postby mali_buda » 07 Feb 2012, 21:58

Slozio bih se sa Nolinjovim predlogom. Bolje je da imamo raspravu, nego da samo ispucamo nas tip i da on obavezno udje na tiket. To vec imamo na Tipsterskom takmicenju.

Ovde je bolje da neko predlozi tip, a onda mi da razmatramo predlog i iznosimo nase misljenje. Pa ako je vecina za, neka ide na tiket. Naravno, "sukobljavamo" se argumentima... Ova tema je napravljena da bi ojadili kladionice, a ne da doguramo do prosjackog stapa :roll:

E, da, kad sastavimo tiket (najbolje je da budu po jedan za subotu i nedelju, a predloge mozemo tokom nedelje da ostavljamo i komentarisemo), svaki clan ovog komiteta mora da uplati takav tiket i da ga prikaze ovde... Jesmo li sekta ili nismo :beyond:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Šareni » 07 Feb 2012, 22:02

ne znam, meni je bolje samo jedan tiket za ceo vikend, jednostavno nadjes par za koji mislis da je najsigurniji i to je to.

slazem za obavezu igranja , naravno uz dokaz ovde na temi
Šareni

Postby Felipao » 07 Feb 2012, 22:12

mali_buda wrote: svaki clan ovog komiteta mora da uplati takav tiket i da ga prikaze ovde... Jesmo li sekta ili nismo :beyond:

Ko ovo ne uradi diskvalifikacija realno :D Ili cemo uskoro dobiti nekog sabotera iz Mocarta da nas bushi :D Da slazem se sa diskusijom,samo treba josh uobliciti kako bi to trebalo da izgleda.Ako jedan covek zapeni da nije za taj tip a ostali kazu da,sta onda? Koji je to broj koji mora da se slozi i na koji nacin a na onom ko postavlja tip je da ubedi ostale da je "pravi"
Felipao

Postby Šareni » 07 Feb 2012, 22:16

felipaov tip prosao za 14minuta :biggrin: atl-mirandes 20

Ko ovo ne uradi diskvalifikacija realno Ili cemo uskoro dobiti nekog sabotera iz Mocarta da nas bushi Da slazem se sa diskusijom,samo treba josh uobliciti kako bi to trebalo da izgleda.Ako jedan covek zapeni da nije za taj tip a ostali kazu da,sta onda? Koji je to broj koji mora da se slozi i na koji nacin a na onom ko postavlja tip je da ubedi ostale da je "pravi"

imamo osnovnu ideju, ti odradi kako mislis da treba pravilnik, pa cemo da vidimo. ako ti treba pomoc reci.

e vidis , to je dobro pitanje, ako jedan zapeni, a ostali daju prodju. realno, morao bi da bude jaaaaak razlog, i dobro obrazlozen, ne znam sta bi drugo mogli ?
Last edited by Šareni on 07 Feb 2012, 22:18, edited 1 time in total.
Šareni

Postby Diktator » 07 Feb 2012, 22:16

u pocetku svi imaju pravo na negativno misljenje o opkladama,ali onaj ciji par za kladjenje izduva gubi to pravo dok njegov par ne bude dobitan?
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Felipao » 07 Feb 2012, 22:16

MOj tip proshao u petnaestom minutu-2:0 za Bilbao :D Ne stavih ga na tipst,u pm..
Felipao

Postby Alonzo » 07 Feb 2012, 22:17

ima ovde problem, zato sto bi to glasanje totalno prosirilo temu...steta sto nema glasanje kao na ostalim forumima, mogao bi to Air da uvede.

Primer -> Mia vs Orl -> h1...5 za, 2 protiv...Vise od 50% -> prolazi par.

Mora i da postoje i neki nivoi...-> za one koji pogadjaju i imaju bolje %, i za one koji imaju slabije %.

Sto se tice tiketa i postavljanja na forumu, aj pokusacu - mada me to mnooooogoo smara...videcu onda sve u mozzart da uplacujem, zbog online pracenja.
Alonzo

PreviousNext

Return to Avangardin tiket