Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Withnail » 07 Sep 2011, 00:43

au jbte...ona serija sa bracom Troter?!...steta sto na ovom topiku nemamo nekog Zajceva, da za ovu uvredu odredi dijagnozu i prepise terapiju :biggrin: mada sam ja za neku tezu kaznu :funbat:
Withnail

Postby Step » 07 Sep 2011, 00:57

pre neki dan je bas bila 30togodisnijca od prvog pojavljivanja ovih neprikosnovenih legendi.

mislim da ovakvu vrstu humora retko koja danasnja serija moze da proizvede i da je ovaj green grass samo bleda senka necega sto je obelezilo odrastanje mnogih generacija gledalaca. neponovljiva serija, zaista.

tvorac ovog remek-dela john sullivan preminuo je u aprilu ove godine.
...zivot nije uspon, zivot je pad. i kad mislis da se penjas, u stvari padas. a kad padnes do dna, pocnes da kopas rupu...
Step

Postby mali_buda » 07 Sep 2011, 14:39

Withnail wrote:au jbte...ona serija sa bracom Troter?!...steta sto na ovom topiku nemamo nekog Zajceva, da za ovu uvredu odredi dijagnozu i prepise terapiju :biggrin: mada sam ja za neku tezu kaznu :funbat:

Susretao sam se i ja sa primercima ljudske vrste koji imaju vec 30-ak godina i na pomen Mucki kazu, joj poznato mi nesto, ali nisam gledao/la, nije mi bilo zanimljivo :girlcry:

Za mene je britanski humor neprevazidjen. Mucke, Men Behaving Badly, My Family... Pre neko vece na RTS-u vidim seriju (valjda je serija, gledao sam par min) u kojoj se pojavljuju Bojsi i Marlin, valjda su tu glavni likovi...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Withnail » 07 Sep 2011, 14:45

o britanskim serijama mogao bi da pisem i pisem, a jos nisam pogledao ni trecinu sta imam u planu
neprevazidjene komedije imaju
Withnail

Postby Stoxan » 07 Sep 2011, 14:52

mali_buda wrote:Pre neko vece na RTS-u vidim seriju (valjda je serija, gledao sam par min) u kojoj se pojavljuju Bojsi i Marlin, valjda su tu glavni likovi...

The Green Green Grass

Meni su pored Mućki ubedljivo najjači bili Nepristojni ljudi. A najsmešniji su Ameri kada su pokušali da naprave svoju verziju ove serije :ajdejebote:
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby KKP » 07 Sep 2011, 15:16

Jbg, nisam mogao da se setim u trenutku da se serija zvala Mućke, stao mozak, a gledao sam ranije... :facepalm: :laugh:

Ali dobra je i "Zelena trava", sa Bojsijem... :biggrin:
KKP

Postby mali_buda » 07 Sep 2011, 15:17

I meni su Nepristojni ljudi bili sjajni, steta sto nisu vise epizoda snimali. Nadjoh neki nastavak te serije Men Brewing Badly: World Cup 2010, ali niko mi se nije javio da je gledao. Mada, nema Garija, samo Toni, pa verovatno nije blizu originalu.

Kakva je ova serija sa Bojsijem i Marlin? ;)
mali_buda

Postby loki » 07 Sep 2011, 15:57

Ko voli brit. humor, preporuchujem (iz nekog razloga van ostrva ne toliko poznate koliko zasluzhuju)

Fawlty Towers http://www.imdb.com/title/tt0072500/
i relativno novija
Spaced http://www.imdb.com/title/tt0187664/

A moj all-time favorit tu je, naravno, ono od chega je sve to krenulo

Spoiler: pokaži
Image

Vrh humora, ende :D
Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.
loki

Postby KKP » 07 Sep 2011, 16:14

mali_buda wrote:
Kakva je ova serija sa Bojsijem i Marlin? ;)

Bojsi, Marlin i njihov sin Tajler su pobegli na selo iz Pekama, zbog braće Driskop (tako se valjda zovu), koji su pretili Bojsiju da će da ga ubiju. Na selu su još tri radnika i jedna radnica koji rade za njih, imaju farmu, veliku kuću. Britanski smisao za humor, razna dešavanja, komedija, smešna i zanimljiva serija, traje pola sata...
KKP

Postby mali_buda » 07 Sep 2011, 16:39

Braca Driskol! Mislim da su oni likovi iz stvarnosti (nisam siguran da je isto prezime) i da su dobro dosli Salivenu ;)
mali_buda

Postby dumagio19 » 07 Sep 2011, 17:21

http://www.imdb.com/title/tt0411008/
Image

Ja sam se zakovao na Izgubljenim. Trenutno sam na cetvrtoj sezoni, a ima ih sest ukupno! :ajdejebote:
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby lord_slawe_ » 07 Sep 2011, 17:37

Only fools and horses, najbolja serija ikada :)

nema slucaja da naletim na njih na TVu i da nastavim da prebacujem programe, obavezno odgledam ma koja epizoda i bilo koje doba dana da je u pitanju.

Naprosto genijalne fore i fazoni, najzdraviji humor, genijalna gluma, ma sve je genijalno :D
Ovako na prvu loptu uvek se setim epizode kada se Rodney otisne sam u preduzetnicke vode i otkupi one polovne kosacice trave :D a iz perspektive popularnosti belog sporta u nas ovih godina ona scena kada Del i Rodney muvaju dve cure u diskacu i kada Del predstavi Rodney-a kao "international tennis player-a", koji je dobio "Jimmy-ja Connely-ja" sa 9-2 u finalu Miami-ja koji se pak igrao u zatvorenom jerbo se jednoj od njih ucinilo kako Rodney nije bas pocrneo u Miamiju :D
i cuveno - "what do you prefer Rodney, astroturf or grass?" - "I dont know, I've never smoked astroturf" :D

ma, sad moram da poskidam sve ponovo i da gledam..
lord_slawe_

Postby dumagio19 » 07 Sep 2011, 18:11

Mucke je sigurno najbolja serija ikada! Imao sve epizode i izgubio... :facepalm:

Nista, skidaj ponovo!!!

Nalegendarnija scena!!!

:blue:
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby Sasa_Beli » 07 Sep 2011, 20:10

Da li je neko gledao seriju BBC Luther ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Luther_(TV_series)

Evo jedan odlican sajt za filmofile http://2kokice.com/
Sasa_Beli

Postby Sasa_Beli » 18 Sep 2011, 21:31

Odgledao prve 2 sezone BBC serije Luther
http://www.imdb.com/title/tt1474684/

Sve pohvale , Englezi kada to rade nema greske. Radnja zaplet sjajno :tambura:

Odlicna HBO serija The Walking Dead , na foru 28 days later , SCFI Horor , ko voli zombije neka krene da gleda. Prva sezona je uradjena :okk:
Sasa_Beli

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura