Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Gama » 17 Sep 2011, 23:16

Alcesta, pozdrav :hatman:
Bas mi je drago zbog uspesne operacije :)
Navici ces se brzo bez sociva ;)
Gama

Postby harper lee » 17 Sep 2011, 23:23

alcesta wrote:Kako ti se to menja? Mora da je mnogo brzo kad zbog toga ne možeš da operišeš :huh:

He-he, sad ce Liv da me ubije ali kod nas matorih i umornih od citanja i zveranja u ekran plus kad krene krece progresivno.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby alcesta » 17 Sep 2011, 23:29

Pravićemo se da ovo nema veze s njom 8-) ali meni su odmah rekli da za taj slučaj ne mogu da pomognu, i da će mi svakako trebati naočare kad krene plus posle četrdesete. Zato ću morati da pripazim i da manje zveram u ekran ubuduće u nadi da će to početi što kasnije, kad već godine ne mogu da usporim :biggrin: :teacher:

Btw, još jednom da izrazim oduševljenje što si tu, iako sam sigurna da sam već propustila nekoliko odličnih čaršava. :banana:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Liv » 17 Sep 2011, 23:30

E harpere, da je plus nego je minus :)

Ne znam Alcesta. Kad sam poslednji put bila na pregledu povecala mi se dioptrija sa -2.5 na -3.5 u roku od godinu dana. Sad opet primecujem da imam glavobolje i idem na pregled sledece nedelje siurna sam da je opet skocila.
Doktor rece da obicno prestane do dvadeset pete-seste, ali meni se josh uvek povecava. A mora da miruje neko vreme da bi mogla operacija. Plus ja imam i astigmatizam :( Mnogo me smara.
Liv

Postby harper lee » 17 Sep 2011, 23:41

alcesta wrote:Pravićemo se da ovo nema veze s njom 8-) ali meni su odmah rekli da za taj slučaj ne mogu da pomognu, i da će mi svakako trebati naočare kad krene plus posle četrdesete. Zato ću morati da pripazim i da manje zveram u ekran ubuduće u nadi da će to početi što kasnije, kad već godine ne mogu da usporim :biggrin: :teacher:

Btw, još jednom da izrazim oduševljenje što si tu, iako sam sigurna da sam već propustila nekoliko odličnih čaršava. :banana:

Nisi. Nikako da se nakanim da zamenim IE nekim izdasnijim brauzerom pa kratim carsafe toliko da mi ozebose noge. Mada, kad malo razmislim, mozda i necu menjati brauzer ne bih li se naterao da sto vise kazem sa sto manje reci. Poceo sam da se sirim k'o kuga. :crybaby:

Hvala na dobrodoslici. Jeste malo avanoletovagarda ali s obzirom za koga navijam osecam se kao bubreg u loju. :biggrin:
harper lee

Postby harper lee » 17 Sep 2011, 23:42

Liv wrote:E harpere, da je plus nego je minus :)

Ne znam Alcesta. Kad sam poslednji put bila na pregledu povecala mi se dioptrija sa -2.5 na -3.5 u roku od godinu dana. Sad opet primecujem da imam glavobolje i idem na pregled sledece nedelje siurna sam da je opet skocila.
Doktor rece da obicno prestane do dvadeset pete-seste, ali meni se josh uvek povecava. A mora da miruje neko vreme da bi mogla operacija. Plus ja imam i astigmatizam :( Mnogo me smara.

:crybaby:

Joj, da sam znao ne bih se zezao na taj racun. Kakav bedak. Znas li sta je uzrok, to je bas neobicno.
harper lee

Postby Maki » 17 Sep 2011, 23:47

Alcesta. :hatman: Nisam znala da si imala operaciju,hvala Bogu da je sve dobro proslo. :)

Harper je skroman i ja ti kazem da si propustila dosta dobrih carsava,ali nas harpercic ce ti to nadoknaditi ne sumnjam u to. :thumbup: Kugo,samo se ti siri,mi to i hocemo! :P

Liv,kako to tako? :huh:
Maki

Postby Liv » 17 Sep 2011, 23:52

harper lee wrote:Hvala na dobrodoslici. Jeste malo avanoletovagarda ali s obzirom za koga navijam osecam se kao bubreg u loju. :biggrin:

Ihh bre, nemoj tako. Pa nismo mi krivi sto niko nece da navija za ove druge :lollol:
harper lee wrote:Joj, da sam znao ne bih se zezao na taj racun. Kakav bedak. Znas li sta je uzrok, to je bas neobicno.

Ma jok, opusteno. Ne znaju kako i zasto (sto me to ne cudi). Imala sam oko -1 od osnovne do sredine faxa otprilike i onda je pocela da se povecava lagano. Ovde se rade pregledi na svake dve godine, uvek mi se krste kad cuju da sam prosli radila pre 6 meseci :lollol: Mislim da i cilindri tu imaju neku ulogu posto pored dioptrije i to moze da se promeni. Ko ce ga znati. Ne pomaze sto buljim u komp po ceo dan, neonsko svetlo u kancelariji isl. :beyond:
Liv

Postby alcesta » 17 Sep 2011, 23:56

Držim ti palčeve da ti što pre nađu u čemu je stvar. :teacher:

Liv wrote:
harper lee wrote:Hvala na dobrodoslici. Jeste malo avanoletovagarda ali s obzirom za koga navijam osecam se kao bubreg u loju. :biggrin:

Ihh bre, nemoj tako. Pa nismo mi krivi sto niko nece da navija za ove druge :lollol:
Navijam ja i za Rafu :biggrin: tako da mi nema veće poslastice od ovih finala :inlove: i samo neka se taj trend nastavi što duže. :biggrin:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby loki » 17 Sep 2011, 23:57

Ihh bre, nemoj tako. Pa nismo mi krivi sto niko nece da navija za ove druge

Fala, vidim ja kad nisam pozheljan u drushtvu :(

:laugh: :bleh:

Edit- ALcesta dobrodoshla nazad. Samo oprezno, vidish kako je sa mnom, nije me bilo neko vreme, i odma' me smatraju za "nikog" (josh moderatori :bleh: ) To bre ko kad odesh u zatvor pa posle izadjesh na slobodu, drushtvo te vishe ne prihvata. :so:
Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.
loki

Postby Liv » 18 Sep 2011, 00:04

Kakav moj fail, jedinog pravog Makicinog fana da ne pomenem :tap:
Spoiler: pokaži
:laugh:

@alcesta
ti i vicha da se uhvatite pod ruku. Endi ima jednog pravog fana, Fed ima isto jednog ali Rafa dva!! :biggrin:

edit: mogu d ase vadim na coravost :nisamodavle:
Liv

Postby Maki » 18 Sep 2011, 00:05

Kako harper avanoletovagarda?

Vicha i alcesta navijaju za Rafu,Delgado za Tipsu,Klaudinjo za Fedja,Loki i jedaj za Mareja,Tata i M.S.,sve vise za neke "mlade lavove",nemoj tako... :lollol:
Maki

Postby harper lee » 18 Sep 2011, 00:05

Liv wrote:Ihh bre, nemoj tako. Pa nismo mi krivi sto niko nece da navija za ove druge :lollol:

Ma jok, opusteno. Ne znaju kako i zasto (sto me to ne cudi). Imala sam oko -1 od osnovne do sredine faxa otprilike i onda je pocela da se povecava lagano. Ovde se rade pregledi na svake dve godine, uvek mi se krste kad cuju da sam prosli radila pre 6 meseci :lollol: Mislim da i cilindri tu imaju neku ulogu posto pored dioptrije i to moze da se promeni. Ko ce ga znati. Ne pomaze sto buljim u komp po ceo dan, neonsko svetlo u kancelariji isl. :beyond:

Ja se nesto razmisljam da otvorim topik "Zasto Novak mrzi (one koji mrze) Srbiju". Mislim, decko je stvarno bezobrazan i neodgovoran. Kad ga na kraju godine budu proglasili za najboljeg sportistu na svetu objavice nam neko rat k'o da gledam ili cemo bar da fasujemo neki gradjanski. Juce izasao iz opanaka a vec danas se nameracio da dobija tamo neke tradicionalno demokratske, liberalne i u svemu ubermensch tenisere. Jos je sa Kosova. :tap: Pa stvarno, gde to ima i ko je to video. Najcistiji bezobrazluk.
harper lee

Postby Liv » 18 Sep 2011, 00:07

I ja kazem, strasno sta radi :manikir:
Liv

Postby harper lee » 18 Sep 2011, 00:07

Maki wrote:Kako harper avanoletovagarda?

Vicha i alcesta navijaju za Rafu,Delgado za Tipsu,Klaudinjo za Fedja,Loki i jedaj za Mareja,Tata i M.S.,sve vise za neke "mlade lavove",nemoj tako... :lollol:

Dobro sad, ne kvari mi stos. Ionako nije bio neki, jos ga ti zalij kiselinom. :sakaosto:
harper lee

PreviousNext

Return to Teniski miks