xrečeved wrote:Da li je to što nije uspeo da napravi čoveka od Bogdana Bogdanovića najveći neuspeh Duleta Vujoševića otkad je u Partizanu?
Forumalacija ide u neistinu, ali ne radi se o Bogdanovicu vec o dosta kome.Prvo Pekovicu,cije bivstvovanje na mestu predsednika Partizana govore sami za sebe,dalje Milutinov je otisao na sraman nacin i 300 hiljada evra je odneo iz kluba ,Gagic odlazi u sred sezone ,Bogdanovic u osetljivom trenutku odlazi,znajuci da bi svojim prisustvom u klubu bio od izuzetnog znacaja ,Bozic preuzima trenerskom mesto,bar da je neki trener,pa da ima rezon,jeste smenjen Dule,mogu da preuzmem,odlican sam trener nece doci bolji ,pa radim u interes kluba ,cak i zrtvujem sebe .Samo,radi se o coveku koji nema ni jedan razlog da veruje u to,ako misli da nema boljeg od njega za to mesto,on ima iskrivljenu stvarnost .Kecmana sam zaboravio,meni i nije toliko problematicno ,sto je on tuzio za koliko para,slusao sam ga ne nekom radiju posle prvog finala kls-a 2014. ,kaze ja sam gledao do prekida posle sam isao da setim ,voditelj koji navija za zvezdu kaze Dule je bez ikakvog razloga povukao ekiu sa terena,bio je faul u napadu ,on cuti ,ni da pomene da smo osteceni vec dovoljno pre toga .Tako da covek nije se osmelio da odbrani istinu i klub na radiju ,a sada ima funkciju u klubu .Zadnje ,uglavnom nema veze sa klubom ,ali da onakva osoba poput Todorica bude tolike godine u klubu i da smo sada mi zgranuti njegovim potezima,da niko nije primetio o kakvom coveku se radi ,to je za klub,mozda i najveca katastrofa .
Za katastrofu Partizan,uz ove gore razloge,koji su sporedni,dodati sustinske ,drzavu koja je protiv nas u svakom smislu,neodgovornom poslovanju kluba u ove dve godine bez Duleta ,i u nekim sekvencama,da smo ucestvovali u pravljenju Mege,a oni su sada blizi i zvezdi i nasi konkurenti ,nismo uzeli igrace koje smo mogli od njih .