mali_buda wrote:Druze, sto se tice antivirusa, ja koristim zadnje 2god Avast i zadovoljan sam. Nisam probao AVG, pa ne mogu da ga ocenim.
Sto se graficke tice, kako sam shvatio instalirao si Windows 7? Ako je to u pitanju, pri samoj instalaciji sistema, instaliran je standardni drajver za graficku, pa to pravi problem. Kao resenje, probaj onu putanju koju ti je Belph dao, desni klik na Computer -> Manage -> Device Manager -> klik na Display adapters -> desni klik na Standard VGA Graphics adapter i izaberes Update driver software i izaberes prvu opciju.
Ako ne mozes da se snadjes, javi nam koji ti je model laptopa, pa cemo tako pokusati.
Svi su rekli da izaberem Avast ili AVG, ali sam se na kraju odlucio za AVG, jer sam za njega nasao licencu, pa cu moci da koristim original verziju, kao da sam ga kupio. Ako nekom treba licenca za neki antivirus, nek' napise ovde, pa cu mu nabaviti...
Jeste, upravo tako! Instalirao sam Windows 7, tacnije apdajtevao sam ga, i sad imam taj standardni drajver "Standard VGA". Takodje sam uradio to sto si napisao, ali mi na kraju izbaci da je Standard VGA vec apdejtovan. Nista drugo...
Laptop mi je Dell Latitude D531. Preko njihovog sajta sam skinuo drajver za Touchpad, tako da sam to napravio, sad mi opet radi dobro...
Samo jos ekran da resim.

EDIT:
Samo jos da dodam da kad sam dobio laptop, bila je Vista. A kad udjem ovde
http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&l=en&s=gen&ServiceTag=259MT3J&SystemID=LAT_D531&os=WLH&osl=en&catid=&impid= , dakle stranica za moj PC, nemam opciju Windows 7, vec samo Windows XP i Vista...