Board index Košarka Košarkaški miks

Dule Vujoševic

Re: Dule Vujoševic

Postby AirBall » 25 Dec 2015, 11:22

71:70 wrote:Ako ne grešim, dule je samo preko bb isplatio svoje tri stipendije i ostavio klubu još pola miliona e preko.

Svi igraci su posteno zaradili svoj novac, i Lauvergne i Bertans, niko ne spori njegovo pravo da se naplati, ali je licemerno godinama prozivati svakoga ko se odvazi da pomene novac, a zavijati za svoje male i neredovne stipendije svakih mesec dana...

Sta kaze, kasnila mu je rata 20 dana, srce ce mi prepuci zbog toga..

Koliko kasni stipendija Pedji Drobnjaku, nekih 10-ak godina, zar ne...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Rajs » 25 Dec 2015, 11:29

Ako je istina da je PSD ostao u klubu jel moze neko da mi kaze sta se to promenilo u odnosu na proslu godinu osim sto su se na sraman nacin oprostili od Duleta?
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Jugoslovenac » 25 Dec 2015, 11:31

@Air Ako ces tako , licemerno je i od tebe sto si ga zbog svega ovog branio svim silama, a sad ga napadas. On je to pricao verovatno zbog drugih igrca, da nam se ne ponovi, i zato sto su odlazili bez obestecenja a ne zato sto ne zasluzuje platu.

Pa uvek se borio da igraci dobiju pare, cak smo se i zarubili zbog toga sa porezom.
Jugoslovenac

Postby Angus Young » 25 Dec 2015, 11:31

Rajs wrote:Ako je istina da je PSD ostao u klubu jel moze neko da mi kaze sta se to promenilo u odnosu na proslu godinu osim sto su se na sraman nacin oprostili od Duleta?

Radna zajednica ima redovnije plate
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby AirBall » 25 Dec 2015, 11:35

napredpartizan243 wrote:@Air Ako ces tako , licemerno je i od tebe sto si ga zbog svega ovog branio svim silama, a sad ga napadas. On je to pricao verovatno zbog drugih igrca, da nam se ne ponovi, i zato sto su odlazili bez obestecenja a ne zato sto ne zasluzuje platu.

Pa uvek se borio da igraci dobiju pare, cak smo se i zarubili zbog toga sa porezom.

To si ti nesto pogresno shvatio...

Nisam branio ja njega vec instituciju trenera Partizana, kao sto danas branim i Petra Bozica, pojedince koji su na suprotnim pozicijama od Partizana ne branim...

Isti cu odnos imati sutra i prema Peri koga danas branim ukoliko okrene curak naopako i napadne institucije kluba koje su mu u zivotu dale sve...

Dule Vujosevic je samo u Partizanu bio trener sa velikim T i taj klub mora da bude svetinja za sve nas...

Niko nije veci od njega...
AirBall

Postby Jugoslovenac » 25 Dec 2015, 12:01

@Air Pa onda ispada da po difoltu treba da branis svoje dete i ako napravi sranje, jer je tvoje dete... Ja mislim da je to greska, i da dobronamerna krtika nikad nije na odmet.

Sta vise mislim da je uvek dobrodosla, ispada da trebamo da branimo Ljubinka Drulovica ili Vucelu, jer su trenutno na pozicijama u Partizanu a ne na suprotnim.

I naravno da podrzavam Peru i Pekmena, jer kako znaju i umeju se bore za Partizan, ali to ne znaci da cu nipodastavati Duleta , jer tako ne branim njih, njih branim tako sto sam svaki put u hali.

Ja shvatam i da je tebi mozda najteze, sto zato sto mnogo volis Partizan, ali i zato sto moras da odrzis neki red na forumu, ali ja ne mogu da shvatim da je Dule od boga, postao jedna od omrzenijih likova.
Jugoslovenac

Postby Nevidljivko » 25 Dec 2015, 12:02

Covek stavlja sebe ispred Partizana na svakom koraku, sladi se porazima... Daleko mu lepa kuca, legenda je bio i ostace zbog svih rezutlata ali je vreme da zacuti.

Jedino sto mi se svidelo je kako je spustio Todorica. Cisto da se i ovaj seti gde mu je mesto...
Pa pored Covica, Srbima Tudjmani i ne trebaju...
Nevidljivko

Postby AirBall » 25 Dec 2015, 12:07

Opet nista nisi shvatio, Dule nije omrazen, stavise kod mene se bas nista nije promenilo kad je on u pitanju, ali svojim izjavama i ponasanjem pravi probleme klubu...

Dobice svoje pare, nek uziva u njima i nek ostavi ljude nek makar pokusaju da izvade iz govana koja su zatecena...
AirBall

Postby Jugoslovenac » 25 Dec 2015, 12:10

Ok, ovo je forum neistomisljenika, pa mozemo i da se ne slazemo.

Ne brinem se ja za Duleta i njegove pare, ja se brinem za Partizan, mislim da se tu ne radi kako treba i ako opet kazem svaka cast svima koji su se dohvatili posla, no dobro, kao sto ti kazes, videcemo se u septembru sledece godine.
Jugoslovenac

Postby Nevidljivko » 25 Dec 2015, 12:14

Definitivno je tacno da se ne radi kako treba, jedina pozitivnost je zelja, zelja da se uradi nesto sto niko drugi nece. Gurnuli su Peru u vatru bez izega, svidja mi se sto trener ima podrsku sto sad u ovoj situaciji ne menjamo trenere i svoje brljotine pravdamo kao u FK. Ali opet moralo je to ozbiljnije, trenutna pozicija na tabeli je veliki neuspeh moze da prica ko sta hoce.

Svi imaju ideje, svi znaju da kritikuju ali niko nece da zavuce ruku u spostveni dzep. Sa druge strane taj trener izgleda vise brine o svom dugu nego o Partizanu tako da ne znam zasto neko i pomislja da bi on doneo ne znam sta dobro nasem klubu.

Najsmesnije mi je kada se javi forumas i kaze kako je Grbovic ozbiljan, taj covek posle kosarkaske karijere nije uspeo da postigne nista a imao je 25 godina za to. I sad ce odjednom da posrnuli kolektiv vrati na stare staze uspeha. Da se ne zajebavamo...

Pekovic je bar mlad ima vremena da nauci, ima para, ima kontakte ima mogucnost da uspe, neki ovde nemaju ni to.
Pa pored Covica, Srbima Tudjmani i ne trebaju...
Nevidljivko

Postby Jugoslovenac » 25 Dec 2015, 12:23

Nevidljivko wrote:Definitivno je tacno da se ne radi kako treba, jedina pozitivnost je zelja, zelja da se uradi nesto sto niko drugi nece.

Svi imaju ideje, svi znaju da kritikuju ali niko nece da zavuce ruku u spostveni dzep. Sa druge strane taj trener izgleda vise brine o svom dugu nego o Partizanu tako da ne znam zasto neki i pomislja da bi on doneo ne znam sta dobro nasem klubu.

Najsmesnije mi je kada se javi forumas i kaze kako je Grbovic ozbiljan, taj covek posle kosarkaske karijere nije uspeo da postigne nista a imao je 25 godina za to.

Pazi ja nemam viziju i ideju, i zato nisam u Partizanu, ali mogu da primetim da se neki epohalan napredak ne vidi, u nekom organizacionom smislu, svi se kao trude ali pitanje je koliko imaju pameti i moci da nesto promene...

A stoji to da i Dule nije merodavan jer sve sto prica on prica subjektivno i iz svog ugla, ja mislim da je ostao Dule da bi ostao taj bunt i ta neka pozitivna energija koju navijaci vole kod Duleta, a da bi bilo bolje, ne verujem ni ja , imali smo proslu godinu da vidimo da nista bolje nije bilo.

Ne bih ni ja zavlacio ruku u dzep kad se drugom drzavnom klubu sipa sakom i kapom, kao kad bi ti trebao da placas krecene skole tvog deteta, a da ona druga ima i da obezbedi besplatno letovanje za svoje djake.

Za Grbu ne znam sta da mislim, znam da je slaninar i spletkaros i ne mislim da bi on ovo ista bolje vodio.
Jugoslovenac

Postby Houdini » 25 Dec 2015, 13:19

I zaista mi je žao što je zbog rate koja treba da mi bude isplaćena 2019. godine ekipi ponestalo snage u poslednja tri minuta utakmice u Skoplju, pa je izgubila.

je bo te ja ne verujem sta citam. kakva malicioznost, nijedan iskreni Grobar ovo nikada ne bi izjavio.. da mi je neko rekao pre par meseci da ce mi Todoric, Vujosevic i Grbovic biti tu gde su mi sada, ne bih mu verovao.

gde je Teglica da se pokajem sto mu nisam verovao.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Re: KK Partizan 2015/2016 - Uvek je lako...

Postby vrazmena » 25 Dec 2015, 14:11

@Aved
Kakva crna pljuvačina, pošujem Duleta veoma ali bi bilo bolje da malo manje priča o iznosima a ovo sa MZT-om nisam hteo ni da pominjem jer bi tada morala da bude pljuvačina, šta sprda se sa neuspesima sad kad ga nema? Tužna izjava, ali neću o tome zaista.
Nikad ga nisam pljunuo niti ću već sam samo konstatovao da su ugovori bili enormni gledajuči stanje i finansijsku situaciju. On sigurno vredi te pare ali je i Saša vredeo koliko sad dobija u Pao-u pa je igrao za kikiriki a i njega oprostio, Maki takođe. Neko je Žo a neko Pera a neko Bertans a neko Dule a neko Gagić. Neka svako nađe svoje mesto u srcima Grobara na osnovu svojih dela i izjava. Dule u mom srcu ima posebno mesto ali ako ovako nastavi ispašće iz komora u venski sistem vrlo brzo.
Dodatno sam pozdravio izjavu o Todoriću.
gde su svpske zemlje tu još nisu stigli svpski vadikali
vrazmena

Postby 71:70 » 25 Dec 2015, 14:31

Jeste prilicno bljutava izjava o porazu u Skoplju!
71:70

Postby Sre10 » 25 Dec 2015, 14:42

To „Dulo“ verovatno treba da naglasi moje crnogorsko poreklo i da bude još jedan argument protiv mene.

Pa ovo je genijalno :laugh:
Silne mutacije zarad lecenja frustracije...
Sre10

PreviousNext

Return to Košarkaški miks