Nevidljivko wrote:Definitivno je tacno da se ne radi kako treba, jedina pozitivnost je zelja, zelja da se uradi nesto sto niko drugi nece.
Svi imaju ideje, svi znaju da kritikuju ali niko nece da zavuce ruku u spostveni dzep. Sa druge strane taj trener izgleda vise brine o svom dugu nego o Partizanu tako da ne znam zasto neki i pomislja da bi on doneo ne znam sta dobro nasem klubu.
Najsmesnije mi je kada se javi forumas i kaze kako je Grbovic ozbiljan, taj covek posle kosarkaske karijere nije uspeo da postigne nista a imao je 25 godina za to.
Pazi ja nemam viziju i ideju, i zato nisam u Partizanu, ali mogu da primetim da se neki epohalan napredak ne vidi, u nekom organizacionom smislu, svi se kao trude ali pitanje je koliko imaju pameti i moci da nesto promene...
A stoji to da i Dule nije merodavan jer sve sto prica on prica subjektivno i iz svog ugla, ja mislim da je ostao Dule da bi ostao taj bunt i ta neka pozitivna energija koju navijaci vole kod Duleta, a da bi bilo bolje, ne verujem ni ja , imali smo proslu godinu da vidimo da nista bolje nije bilo.
Ne bih ni ja zavlacio ruku u dzep kad se drugom drzavnom klubu sipa sakom i kapom, kao kad bi ti trebao da placas krecene skole tvog deteta, a da ona druga ima i da obezbedi besplatno letovanje za svoje djake.
Za Grbu ne znam sta da mislim, znam da je slaninar i spletkaros i ne mislim da bi on ovo ista bolje vodio.