Pa pazi sad, nisam siguran ko je okačio taj link i na kojoj temi, znam da sam negdje ga vidio, i mislim da si bio ti, ali eto kako nisam siguran stavio sam "recimo".
Što se tiče da li si trebao ili nisi da kačiš, to ti ja svakako neću određivati, ali da imam negativan stav ka takvom prenošenju izjava Federera konkretno, to stoji. Jer je naslov "Federer omalovažava Novaka", a čovjek da izjavu Djokaš je favorit, ali Nadal sa 9 RG se mora uzeti u obzir. I par dana kasnije Đoković da istu izjavu, i evo i sam kažeš da se slažeš s tim, ali kačiš link gdje se to naziva omalovažavanjem. Samo mi je to bezveze. Znači moj stav je da su takvi naslovi bolesno pristrasni, i krajnje neprofesionalni, i da im kao ni ovom linku koji sam okačio nije mjesto na forumu, jer mislim da iako nije najaktivniji podforum, kad se piše na njemu, piše se kvalitetno.
A za ovo potonje ne slažem se ni s tobom ni s Đokovićem, ni s Federerom

Nadal neće više nikad dobiti Đokovića, bez ako ga ovaj baš neđe ne pušti, tako da to važi i za šljaku i za sve druge podloge, i ako su oni u obavezi da eto lijepim riječima povlađuju, ja nisam. A eto vrijeme će pokazati ko je u pravu za to.