cole wrote:
Ne bih se baš složio sa ovom konstatacijom pogotovo za streljaštvo u ovom trenutku jer tek poslije Rija može se pričati o tome. Ivana nije ni pred London imala rezultate pa medalja, Andrea je najkonstantniji naš strijelac i trenutno je prva na svjetskoj listi za vazdušnu pušku i ovo je najbolja godina u njenjoj karijeri već sad, Zorana jeste loša ove sezone ali u slučaju OI medalje svi prethodni rezultati padaju u zaborav.
Evo crno na belo u ciframa, sva svetska takmicenja i bar finala u toj godini:
Arunovic - svetska takmicenja:
2014. zlato i 7. mesto – Maribor, bronza i 8. mesto - Fort Bening,
2015. zlatni kristalni globus - Minhen, zlato – Gabala,
2016. najbolji plasman – 10. mesto u Riju
Arsovic – svetska takmicenja:
2014. 5. mesto na SP, srebrni kristalni globus – Gabala, bronza – Minhen, 4. mesto - Fort Bening,
2015. bronzani kristalni globus - Minhen, zlato - Fort Bening,
2016. zlato – Minhen.
Maksimovic – svetska takmicenja:
2014. srebro - Fort Bening, 7. mesto - Gabala
2015. srebro - Cangvon, 5. mesto – Minhen,
2016. najbolji plasman – 7. mesto u Bankoku.
Kao sto vidis, mogu to one mnogo bolje, Ali u krajnjem slucaju, kao sto kazes utisak o sezoni ce da bude upotpunjen tek nakon Igara. Meni trenutno ne mirise onako kako bi trebalo.
Nisam zeleo da ubacujem podatke sa EP, jer bi bilo neozbiljno praviti predikcije uzimajuci podatke sa takmicenja na kojima ne ucestvuju Azijatkinje.
Jos jedna stvar. Za mene je ovo (ispod) pravi kandidat za medalju, Nazalost, mnogo realniji od svih nasih. Mi ciljamo na medalju u streljastvu jer imamo mnogo solidnih kandidata, ali nijednog ovakvog kalibra.
Snjezana Pejcic – svetska takmicenja:
2016. Tri zlata - Rio, Minhen, Baku, srebro - Bankok, 5. mesto - Minhen. Alal vera.