Bodi Bond wrote:Ja uopšte ne želim da branim Jovanovića za ono za šta je kriv, ali se njegove greške preuveličavaju. Ne znam po čemu je tim Partizana najjači u poslednjih xy godina kada osim Pekovića ne postoji nijedan igrač koji poseduje neki izražen kvalitet, a i Pekovićeva igra u odbrani je tema za diskusiju.
ova komparacija igraca koliko sam razumeo odnosi se na uporedjivanje onako na papiru, ne po tome sta trenutno pokazuju.
pogledaj nasu centarsku liniju prosle i ove godine... pekmen/raduljica/rasko > jawai/rasko, je u najmanju ruku smesno za porediti, a najbolje se vidi kada udje rasko, koji je prosle sezone bio 1 od glavnih nosilaca, kolika je zapravo razlika. tu ima "mesa" na pretek, a to sto se na nekvalitetan nacin koristi zna se cija je odgovornost. imam utisak da ce kako takmicenje bude odmicalo pekmen lagano da se utopi u postojece sivilo.
ejsi je lik dosao sa najjacim cv-jem otkad dolaze stranci na mesto jedinice...to sto on pokazuje ocajne partije, iako je gotovo dva meseca sa timom, stvarno ne znam cija je odgovornost. znamo da nije igrao odredjeno vreme, postoji period prilagodjavanja na evropski nacin igranja, nova sredina etc. ali fakat je da je dosao sa najboljim pedigreom.
ove dve pozicije za koje znamo da su kostur nase igre su sasvim dovoljne za takav zakljucak...
ostala mesta su tu negde, cak mislim da smo na dvojci i cetvorci mozda i jaci, ali to je moj licni dojam. kad sve to stavis na tas veoma je jasno zbog cega su navijaci projektovali tolika ocekivanja - mozemo da se slozimo da se tu otislo u krajnost.
nije jos uvek nista izgubljeno, po meni razloga za bojazan ima na pretek jer ukoliko budemo igrali na ovaj prepoznatljiv nacin, desice se scenario u grupi kao sa fudbalerima.

...zivot nije uspon, zivot je pad. i kad mislis da se penjas, u stvari padas. a kad padnes do dna, pocnes da kopas rupu...