Po komentaru na twitter-u Danila Andjusica, dalo bi se pretpostaviti da je njegova draga u Rio doputovala u blagoslovenom stanju.
Samo da te podsetim sta imas u svojoj kuci! Velika je cast i privilegija! Za sada mislim da je i ovo dovoljno... Hteli smo jos jednu ali ovoga puta je falilo malo sportske srece... Ponosan sam na sve sto je uradila, kako se borila a pogotovo kroz sta je sve prosla (ima vremena, cuce se)! A mi najblizi to najbolje znamo! Zato sada jedan zasluzeni, dug odmor a bice jos mnogo sansi da se doda jos neka ovoj kolekciji! Zeno @ivanamaksimovic, uradila si mnogo do sad vec, nema za cim da zalis! Volim te i uvek uz tebe!
Kakva bi to bila olimpijska prica da je uzela medalju, sve novine (i sveCke) bi pisale o njoj. Majka hrabrost, rizikovala je dva zivota zbog zika virusa, uspela je. Ovako ce samo da dobije zasluzenu pljuvacinu.
Mogli ste se od snosaja bez zastite suzdrzati jos koji mesec...izvinjavam se ako gresim!
Ne kazem da bi uzela medalju, ali kad na kraju Igara pobrojimo sve bizarnosti srpskig tima, opet ce taj broj biti za verovali ili ne.