Gaskoin: Dnevno sam "vukao" 16 crta kokaina i pio četiri flaše viskija10.11.2011. 15:06 | mozzartsport.com
Legendarni engleski fudbaler izneo nekoliko šokantnih detalja u svojoj životnoj ispovesti
Legendarni engleski fudbaler Pol Gaskoin šokirao javnost u životnoj ispovesti tokom jedne emisije na ITV-u. On je pričao o problemima sa porocima, otkrivši da posle višenedeljnog totalnog pijanstva nije mogao da se privikne da pije vodu.
Droga i alkohol učinili su da popularni Gaza nekoliko puta bude na ivici smrti, a kako sam kaže, za sve to bio je kriv fudbal. Tačnije, ostavljanje fudbala.
"Kad sam prestao da ga igram, probudio sam se jedno jutro i upitao sebe šta sada, dođavola, da radim? Viski i kokain su mi bili izlaz iz monotonosti. Šest nedelja sam bio zaključan u hotelskoj sobi. Znao sam dnevno da "povučem" 16 crta kokaina i da popijem četiri flaše viskija", priča o svojim "dostignućima" Gaskoin.

Nakon što je otišao u centar za lečenje u Bornmautu tri nedelje nije mogao da se privikne da pije vodu...
"Mislio sam tada da će voda da me ubije", priseća se Gaza tamne strane svog života.
Jedan od najproblematičnijih momaka ostrvskog fudbala, ali ujedno i jedan od najvećih majstora, kaže da sada uživa u životu i da mu alkohol i droga više nisu potrebni.
"Ukoliko sve to ponovim čeka me kovčeg, svestan sam toga! Uživam igrajući mali fudbal sa prijateljima, u šetnji i prirodi. Spreman sam i za novu ljubav, iako bivša supruga i dalje zauzima posebno mesto u mom srcu", podvukao je na kraju Gaskoin.