Jedan jedini moj tim za ovu sezonu:
Plejevi:Ejsi Lo
Taj LosonDvojke i trojke:Rudi Fernandez
Tabo Sefološa
Kruno Simon
Nikolas Batum
Četvorke i petice:Nikola Peković
Sofoklis Skorcijanidis
Mario Kasun
Aleks Marić
Na početku takmičenja od ovih igrača Lo, Simon, Rudi, Batum i Pekmen su mi skoro konstantno bili u timu, s' tim da sam Rudija zamenio Galom u prethodnom kolu zbog meča sa nama, a istom logikom sam napravio rotaciju pred ovo kolo.
Simona sam vratio juče u tim, posle dva kola, s' obzirom na 30+ minutažu očekujem da može da nabije petnaestak indeksnih poena protiv Žalgirisa.
Pekmen i Batum konstantno mi donose 50+ poena.
Moje dve velike greške, na kojima sam izgubio sve ukupno nekih stotinjak poena su:
U odnosu na prvo kolo zamena Lafajet-
Loson(nije mi jasno zašto takav igrač ne uzima više šuteva po meču

) i glupe rotacije koje sam vršio na centarskim pozicijama. Stavim D. Lavrinoviča u tim jer očekujem da može da nabije indeks protiv Bamberga, on ne bude ni u sastavu. Razmišljam pred gostovanje u Zagrebu da ga zamenim Voroncevičem, ne uradim to, Voroncevič odigra fino, Darijuš ništa. Poslednja glupost mi je bila ubacivanje Aleksa, koji lagano može da nabaci opak indeks, ali mu Željko ne daje više od desetak minuta po meču.
Možda i jedina dobra izmena na centarskoj liniji mi je bila Kasun za Darijuša u prošlom kolu, Kasun nabio 24 u Malagi.
Pred ovo kolo, izbacio sam Gala, DMB-a i Garbahosu, ubacio Rudija, Sofoa i Simona.
Sofo bi trebao da nabije indeks protiv laganih petica Šarloe, a očekujem da Loson i
Lo(kojem verujem od starta takmičenja) izdominiraju u narednim mečevima.
Uz prosečne partije Kasuna, Aleksa i Simona, i dominaciju Pekmena, Sefološe(brutalan igrač u evropskim okvirima) i svu slobodu i konstantnih 40 minuta koje Batum ima u Nansiju, očekujem ove nedelje svoj najbolji rezultat do sad, dakle nekih 170+ poena...

San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.