Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Tipstersko takmicenje Avangarda.In

Postby nolinjo » 13 Nov 2011, 23:59

nolinjo wrote:00:30
argentina druga liga

River Plate Atl.Tucuman 2-1 @ 29.00 victor chandler
stake 3/10

aj da probamo sa bratskim riverom ...ima river opasnih napadaca koji ce da udju u drugom poluvremenu i okrenu rezultat

pociinjem u jurnjavu river plate-a na monumentalu :D

0-2 poluvreme idemooooooooo rivereeeeeeeeee :laugh:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Re: Fudbalska kladionica

Postby Felipao » 20 Nov 2011, 12:26

Veceras dolaze golovi na Koritiba-Santos i Figuirense-Fluminense,3+ mislim da ne moze da izostane.Korintijans bi takodje trebao da dodje kec.
Felipao

Postby Napredpartizan » 21 Nov 2011, 19:33

Jedan 41-godišnji ljubitelj klađenja iz Engleske uložio je 85 penija, a zaradio 585.143,24 funte pošto je pogodio ishode čak 19 mečeva, a najveću radost doneo mu je defanzivac Liverpula Glen Džonson koji je tri minuta pre kraja susreta sa Čelsijem postigao gol za pobedu svog tima i veliku radost neimenovanom kladioničaru.

Ukupna kvota na tiketu srećnog dobitnika bila je čak 683.781, a prema rečima ljudi iz kladionice Vilijam Hil ovo je verovatno najveća dobitna kvota u istoriji ove kladionice. Na dobitnom tiketu su se nalazile utakmice iz pet najjačih engleskih liga, škotske Premijer lige i FA kupa Škotske.
Napredpartizan

Postby Šareni » 21 Nov 2011, 20:53

auuuu...... :krsti:
Šareni

Postby ofkovac » 22 Nov 2011, 00:45

u sredu je kup, partizan ako nas ne dobije bice verovatno najvece iznenadjenje ove sezone, puro ima probleme sa rukom i prakticno je zavrsio igranjem za nas, alternativa je takac koji me je i definitivno ubedio da nema kvalitet za ovu ligu... vidim da roberto najavljuje dosta izostanaka, smederevo je partizanova filijala moze se probati nesto sa kontrahendijem :maher:
ofkovac

Postby nolinjo » 22 Nov 2011, 00:54

ofkovac wrote:u sredu je kup, partizan ako nas ne dobije bice verovatno najvece iznenadjenje ove sezone, puro ima probleme sa rukom i prakticno je zavrsio igranjem za nas, alternativa je takac koji me je i definitivno ubedio da nema kvalitet za ovu ligu... vidim da roberto najavljuje dosta izostanaka, smederevo je partizanova filijala moze se probati nesto sa kontrahendijem :maher:

podrzavam,partizan bije i daje dva gola

a zvezda ne moze iako pobedi dobiti sa vise od gola razlike ...vrlo moguce 0-2 a cak 0-1 :okk:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Keimaak » 22 Nov 2011, 18:54

Ово је за срчку.... :morning: ....е шта је сада тачно...ова или претходна верзија...или се то само кладионица рекламира?

To se zove dobitni tiket!

22. novembar 2011. 18:18 > 18:29
Srećni kladioničar sa Malte na jedan uložen evro osvojio 683.738! Pogodio tačne rezultate 19 mečeva engleskih i škotskih liga, uključujući i to da će se duel Nortemptona i Šruzberija završiti rezultatom 2:7!

Image

Dok su kladioničari širom sveta minulog vikenda čekali da sudija odsvira kraj u Valensiji pre nego što Real primi treći gol, ili se hvatali za srce dok je lopta klizila po gol liniji Fiorentine protiv Milana, jedan kladioničar sa Malte probudio se u subotu i "osetio" rezultate mečeva na Ostrvu.

Sastavio je tiket na kojem je prognozirao tačne rezultate čak 19 fudbalskih utakmica u engleskim i škotskim ligama.

Na ukupnu kvotu 683.738 uložio je jedan evro i "prošao" tiket!

Na kraju dana je za podizanje novca čekao rezultat derbija Premijer lige između Čelsija i Liverpula. Do finiša meča bilo je nerešeno (1:1), a onda je Glen Džonson pogodio mrežu Petra Čeha za pobedu gostiju i neverovatan dobitak.

Koliko је imao sreće (ili fudbalskog znanja?), govori podatak da je pogodio i prilično neočekivani rezultat duela Šruzberija i Nortemptona – 7:2!

Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby nolinjo » 30 Nov 2011, 12:55

http://sportal.rs/my_news.php?news=63601 sad znamo na koje timove da igramo :laugh:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby ofkovac » 02 Dec 2011, 22:06

dal ce biti golova na colo colo :maher:
ofkovac

Postby CRNO BELI SVET » 04 Dec 2011, 00:31

Hoće!!! :roll:

Spoiler: pokaži
:biggrin:

Zezam se malo, ali bi ovo pre svega bila šala na svoj račun.

Otrčah u maxbet sa namerom da odigram Man U 2, Štutgart GG3+, Kolo Kolo GG3+ i Katoliku GG3+...

Dođoh tamo, i videh male kvote na Štutgart i Kolo Kolo, i Štutgart odigram 4+, a Kolo Kolo zbog kvote 1.8 na tu igru izbacim iz opticaja, i stavim Inter-Udine, jer iako su svi očekivali keca, ja sam bio uveren da će im Udine uvaliti 1 ili 2 komada. Kad ono 0-1...

Kad sam video kako je Kolo Kolo završio, otrčao sam do kladže i singlirao Katolika-Audaks GG3+, i mada Audaks nije ništa odigrao tokom meča, dadoše gol nakon kornera, tako da mi je ovo došlo, mada ni približno koliko bi bilo da nisam izmenio Inter za Kolo Kolinjo...

Ono što je neverovatno, danas je Kolo Kolo dobio La Serenu 6-2, a pre mesec dana ih je Serena nakantala 4-0...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby ofkovac » 04 Dec 2011, 00:51

jbg play off je to, cile ce nekom staviti peticu tamo negde u 1/2 :maher:
ofkovac

Postby CRNO BELI SVET » 04 Dec 2011, 00:57

ofkovac wrote:jbg play off je to, cile ce nekom staviti peticu tamo negde u 1/2 :maher:

Upravo zato što je plej of, ja sam imao malu sumnju u veliki broj golova na tim mečevima, ali dogodilo se upravo suprotno, 14 lakih komada na dva meča...

Čile ide na pobednika Audaks-Katolika, ali će imati puno muka i protiv Espanjole sutra...
"U" ima jeziv žreb, dok Kolinjo obzirom na blede partije tokom Klauzure ima teški user u vidu Serene i pobednika Kobreloa-Kalera...

Po kvalitetu timova, finale bi trebalo da bude Čile-Kolinjo, ali obirom da je Katoliko jača od Kolo Kolo-a, polufinale će verovatno biti finale pre finala...

A sve bi bilo drugačije da je Audaks prošli vikend dobio Čilea, a kao i Nolinjo i ja sam za fine pare prso na Audaks 2+, hteo sam da ih ispoštujem jer sam nao da će izaći Čile sa drugom postavom, a i kvota na keca je žestoko pala... Kad ono, drugi tim Čilea se sprdao sa njima, tehnički sjajno potkovanoj ekipi Audaksa su totalno sakrili loptu...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby ofkovac » 04 Dec 2011, 01:09

ja nisam igrao na audax iz dva razloga, prvi je kvota koja je bila smesna na dan utakmice, a drugi je taj sto sam gledao uni de cile-uni catolica gde je U isto igrao sa drugim timom sto se i nije mnogo osetilo( x2 je bio @1,66 na catolicu sto je bila value kvota )

holandjani sutra nude vitese, igrali su ga azijski 0,75 i -1 sad je online kvota dosta pala ali po lokalima moze da se nadje finih @1,65 rkc ima 3 suspendovana igraca a posto nisu neka mocna ekipa ocekuje se d aih nabrijani vitese dobije ubedljivije...
ofkovac

Postby nolinjo » 04 Dec 2011, 01:26

alo CBS de su te dojave da i mi uzemo neke novce !? nie u redu :biggrin: ...ja sam odigrao 2pls prvo katoliiku a nisam smeo 2pls2pls
i onda sam greskom stavio river 2pls drugo a teo sam meksikance za veceras,pogodio valensiju 2pls drugo i ceko bi brizbejna 2pls drugo za 8slika vajferta ...dzabe kad nece river primi gol u 91 :(

a sad su malo odradili uprpili se kad je bilo 2:1 ,znali da audax moze to da okrene pa su im iskljucili igraca i kraj kao sto sam pretpostavio 3:1 (u tipsteru sam reko 3-1 rezultat) ...da bi domaci imali veliku zaliku pred revans

ali audax nije tim koji se lako predaje ...EBACE IH U REVANSU IZ INATA VIDECETE OPET ISTA IGRA T1 2PLS samo cu da probam i T1 3pls
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 04 Dec 2011, 02:37

sad mi nesto pade napamet izvadio sam onu mozart karticu pre 2 dana al koja korist od nje ...jos nijednom nisam dobio :D

sta da proverim i kako da proverim ,pao sam npr danas jedan tikte u moziciju vosu samo kvota bila 14
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje