Pre takmicenja je Ivanin trener rekao da nije izgubila od Evropljanke ne znam tacno koliko, ali valjda dobrih godinu i po dana. Uz sve pohvale ono sto mene najvise impresionira je njen konstantni napredak u poslednjih pet godina i nezadovoljavanje postignutim (za razliku od npr Jelace). Ona je pre dve godine imala veliku kolekciju medalja, neko bi tu stao, ali je ona pricala o 7m kao granici snova. Lane je uzela olimpijsku medalju, neko bi rekao postolimpijska godina je prava prilika da se malo ulagani, a ona jos bolja i odmah posle takmicenja prica o svetskom prvenstvu. Cak i sinoc kada su svi znali da je 7.16 dovoljno za zlato ona je napravila jos dva duza skoka, jedan od njih najduzi u poslednjih 28 godina. Fantasticno i drago mi je sto 7.10m sa Terazija nije dugo potrajalo kao njen licni rekord, a napolju uz ovakvu formu, jacu konkurenciju, vetar u ledja i ovakvu Ivanu koja stalno ide napred... Ne znam, ali zvuci zanimljivo.
Dudas je imao korektnih 5 disciplina, zatim ludilo u motki i onda steta. Sta reci, borio se junacki. Cestitke njemu, ali i Pesicu koji je osvojio sesto mesto, a kad se bude takmicio napolju gde su tri bacacke discipline moze ocekivati lepe stvari.
Cestitke i Poljacima koji su pokidali.

"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.