AirBall wrote:Thabo Sefolosha ce igrati protiv Olympiacosa...
Lepa vest, taman ne moram da ga promenim na fantaziju...
Po meni, uz Kirilenka i 'aj' da kažem Batuma(mada je Batum imao svu slobodu ovoga sveta u Nansiju, izuzev u poslednja dva meča kada su ga protivnički defanzivci izolovali, i zalepljeni za njega nisu mu dozvoljavali da primi loptu) igrač koji je ubedljivo najbolji utisak ostavio od svih NBA pridošlica.
Sjajne fizikalije uz vrhunski tajming i osećaj za skok, kao i fenomenalno čitanje protivničkih napada, a branjenje protivničkih 4 u situacijama gde je inferioran visinom da ni ne spominjem, su pravi košarkaški bukvar na tematiku igre u odbrani. Kada na to nadodamo odličan šut za tri i sa distance, sasvim fino postovanje i igru leđima protiv protivničkih 3, i uskakanje u reket iz drugog plana, dobijamo za evroligaške uslove jednog i više nego kompletnog igrača, ali igrača koji po meni u Fenerovom sistemu nije dovoljno iskorišćen.
U svakom slučaju, s' uživanjem ću ove sezone pratiti Tandere, što zbog najboljeg igrača današnjice, što zbog njega, nadajući se da će i u onoj konkurenciji uspeti da se izbori za značajniju ulogu u timu i pružati kvalitetne partije...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.