Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Bolkonski » 02 Aug 2017, 17:16

Neymar izgleda definitivno u PSG-u, sto znaci Barselona 30% slabija naredne sezone.
Ovo moze da utice na poziciju Drakslera, kako bi bilo lepo da ga Murinjo pokupi.
Bolkonski

Postby fabricio » 02 Aug 2017, 17:18

Dostigao je izuzetno priblizan nivo kao Mesi. Ove predsezonske utakmice je iskoristio da se posprda svaki minut proveden na terenu sa svojim protivnicima. Ne moze niko da ga cuva.

Nema tog igraca koji moze da nadomesti takav odlazak.

Veliki udarac za Barsu ako ode.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Čekicar » 02 Aug 2017, 17:18

Bolkonski wrote:Neymar izgleda definitivno u PSG-u, sto znaci Barselona 30% slabija naredne sezone.
Ovo moze da utice na poziciju Drakslera, kako bi bilo lepo da ga Murinjo pokupi.

U prevodu,Real ce jos lakse do titule....

Draksler i UTD...tesko,nije on Mouov tip.....defanzivne zadatke ima cak i spic a o bocnim ofanzivnim da ne govorim...

@Kreanga kada ces uvideti Felainijeve kvalitete?

Perisic i Di Marija nisu za poredjenje...Bejl i Perisic takodje.....Bejl iz Sparsa i Perisic mogu da se porede...

Nije Mou pao s kruske da im da Marsijala(kako je samo namestio gol protiv Reala,izmajmunisao trojicu na malom prostoru :okk: ).....Samo kes bato...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Bolkonski » 02 Aug 2017, 17:26

Real je jaci nego prosle sezone jer su Varan, Asensio, pa i Isco mnogo napredovali. Asensio je novi Inijesta, vec naredne godine top igrac.
Konacno je doveden levi bek da odmara Marsela. Tim radi kao najkvalitetniji svajarski sat, funkionise u vise formacija, pobedjuje sa bilo kakvim sastavom. Fenomenalna rotacija.

Znam, to je samo moja zelja, realno, Draksler je igrac kao stvoren za Arsenal i Vengera.
Bolkonski

Postby Čekicar » 02 Aug 2017, 17:34

Bolkonski wrote:Znam, to je samo moja zelja, realno, Draksler je igrac kao stvoren za Arsenal i Vengera.

Slazem se...

Pazi ne zele svi igraci da igraju pod Mourinhom,posebno ofanzivni...iz razloga sto imaju previse defanzivnih zadataka....a oni to ne zele da rade na terenu....A recimo Perisa sve to ispunjava iako i ne mora,jer je takav igrac....Uz Moua,postao bi pravi terminator....

Predugo traje ta saga.....verujem da ce na kraju ipak preci u UTD....Perisic se dogovorio sa Joseom,samo Inter zateze....Vec dugo cekam jutro kada cu procitati nesto u fazonu:Perisic konacno na Old Trafordu....ili Konacno kraj-Perisic crveni djavo...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Kreanga » 02 Aug 2017, 17:53

Cekicar burazeru,banderini kvaliteti se koriste u sumi.On svoje skromne fudbalske kvalitete anulira kroz brljotine i tako je od dolaska.I ja mislim da ce na kraju Perisic potpisati.Pa onda da bacis prognozu :D
Kreanga

Postby Čekicar » 02 Aug 2017, 23:12

Prognoza je vec pala za PL...davno bese....

Perisa se ceka za prognozu za LS...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Bolkonski » 03 Aug 2017, 15:21

Racher, izgleda nista od Perisica, odlucio da ostane u Interu.
Da sam na njegovom mestu dusu bih prodao da predjem u Sevilju, Romu, Atletiko, samo da pobegnem iz ukletog Intera, najveceg odrona od kluba, a da me trazi Mancester Junajted pretio bih samoubistvom da me puste.

Koja je prognoza za PL ? Nisam tada bio na forumu :D

1. Junajted
2. Siti
3. Totenhem
4. Celsi
5. Liverpol
6. Arsenal
7. Everton
Bolkonski

Postby Tileoleo » 03 Aug 2017, 15:24

Jel doveo koga uopste Totenhem do sada?
Tileoleo

Postby Bolkonski » 03 Aug 2017, 15:47

Nije. Izgleda da traže samo zamenu za Vokera i to je to.
Bolkonski

Postby Čekicar » 03 Aug 2017, 15:49

Bolkonski wrote:Koja je prognoza za PL ? Nisam tada bio na forumu :D

Kreanga wrote:
Čekicari wrote:Tako je Kreanga burazeru,samo ne iskljucujem ni mogucnost da 5 timova iz engleske sledece godine igra LS :okk:

Jako bitan faktor je sto plavci igraju jednom nedeljno,evo najavljujem kiks Celzija sad u ovom zgusnutom rasporedu :biggrin:

Arsenal i Shity mi nisu bili kandidati za titulu ni na pocetku a ni sad.....

Venger i titule ne idu zajedno,gospodin mora da ima 10 puta jacu ekipu od konkurenata da bi osvojio(al eto Pepu ni to ne vredi),covek svaku utakmicu igra isto itd itd ispricana prica 10000 puta..

Gvardiolina igra jednostavno ne prolazi na ostrvu,zacudjujuci je bio start sezone bez kiksa,to je moglo zavarati povrsne pratioce najzanimljivije lige na svetu,neki trenutno ne znaju sta se desava,neki ga cak i teraju...Al City nije u krizi dok UTD jeste :biggrin: ...Jednostavno njegova posed igra nista ne donosi na osrvu,70% imas loptu u nogama i koliko suteva?isto ko i protivnik jer si nazad busan kao sir.....Moze u Nemackoj i Spaniji da igra sa 3 nazad,sa bekovima na mestu stopera gde je jaci 1000 puta od 90% ekipa...U Engleskoj nije toliko jaci,svaka ekipa ima svoju snagu,kako ih je Lester drmao na kontre,sevalo sa svih strana :lollol: ...

Sto neko rece dobrodosao u maderfaking PL :hatman:

Kreanga,City ce sezonu zavrsiti bez trofeja a UTD nece,znas i sam da Mou bez trofeja ne zavrsava :lollol: ...

Ko moze da ih izbaci iz tuzne LE,kazi mi tim? :biggrin:

Uzece i kup i LE......I na kraju ce imati uspesniju sezonu od Pepa iako sada tako ne deluje.....Zivimo u vremenu kada mozemo da gledamo najboljeg trenera u istoriji fudbala!!!!!... i jos vodi tim za koji ti navijas,pa treba da se udaras nogom u guzicu :biggrin:

:blue:
Eto, cestitam na ovoj konstataciji u decembru :D

Kreanga wrote:Cekicar je rekao da MU sl sezone igra zavrsnicu LS.Poucen iskustvom iz ove sezone,miran sam :D

Bolkonski wrote:
1. Junajted
2. Siti
3. Totenhem
4. Celsi
5. Liverpol
6. Arsenal
7. Everton

Uf bome,fino si se raspucao...Mogao si i do kraja,skroz do pozicije broj 20 :biggrin:

Potpisujem UTD kao 1.....Stavljam glavu na panj....Znaci 1 kroz 1.....A pred pocetak lige cu i malo detaljnije,dati jos neke prognoze.... recimo o broju izgubljenih utakmica na Old Trafordu u sezoni koja je pred nama.....

Bolkonski wrote:Racher, izgleda nista od Perisica, odlucio da ostane u Interu.
Da sam na njegovom mestu dusu bih prodao da predjem u Sevilju, Romu, Atletiko, samo da pobegnem iz ukletog Intera, najveceg odrona od kluba, a da me trazi Mancester Junajted pretio bih samoubistvom da me puste.

Haha :lollol:

Bukvalno uklet klub.....Dodje Mou njima svane....Covek je cudotvorac :okk: ....Ode opet crna pogibija....

Tileoleo wrote:Jel doveo koga uopste Totenhem do sada?

Nije....Ni ne treba im niko...sve su zadrzali..Posto je otisao samo Walker,treba da nadju zamenu za Trippier-a kojeg Poketino zeli da forsira...odlican bekac...

Winks-a ce gurati i ove sezone.....Odlican je trener argentinac....

Mozda im treba rezerva za Kane-a,Janssen se nije snasao na ostrvu....lako je igrati cipiripi lige...

Inace Sparsi ce ove sezone igrati sve utakmice na Wembley-u za razliku od prosle kada su igrali samo LS....
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby vaterpolista » 03 Aug 2017, 16:10

Unitedovci,posto nas ima mnogo ovde,jel planira neko na superkup da ide?
Jel ima mozda neka kombinacija za prevoz,kako do karata,neke informacije? :biggrin:
vaterpolista

Postby Bolkonski » 03 Aug 2017, 17:27

Sto se tice Mancester Junajteda, verujem u Murinja i smatram da je on jos uvek najbolji trener na svetu. Prosla sezona je bila priprema za ovu, cilj je bio povratak u LS sto je i ostvareno, i to ne osvajanjem luzerskog, " vengerovskog " 4. mesta, vec na " murinjovski " nacin, osvajanjem trofeja.
Dovedena su mu kako je on sam juce rekao 3 od 4 igraca koja je trazio, ostatak tima je naviko na sebe i pripremio za ovu sezonu gde gadja titulu. Pravi tim sa strasnom fizikom i dugackom rotacijom, a verujem da kada Zoze skocka tim nema trenera koji moze da mu pomrsi konce. Slicno kao druga sezona po povratku u Celsi gde se vec januara videlo da je uzeo titulu, ili druga sezona u Realu gde je osvojio titulu pobedom protiv Gvardioline Barselone na Kamp Nou.
Ocekujem da Junajted na Trafordu ne izgubi ni jednu utakmicu.

Sto se tice Sitija. Ne volim Pepa kao trenera i smatram ga najprecenjenijim i najizivkanijim trenerom u istoriji fudbala. Covek je prosle sezone potrosio brdo love, dosao u klub gde je Pelegrini vec ostavio sampionsku osnovu i uspeo da ne uzme ni jedan trofeja i da ispadne u LS od Monaka kojeg je Juventus kasnije rutinirao.
Ponasa se kao pijani milijarder, kao tezak megaloman kome je cilj jedino da kupi, nebitno sta. Kupio je Stounsa za preko 50 miliona, a decko je engleski Cirkovic. Na svetu ima jedno 20 boljih stopera od njega.
Radi ono sto je radio i u Bajernu i u Barseloni. U Barseloni je isterao Ibrahimovica, Bajern je ojadio za najboljeg veznog igraca sveta, Tonija Krosa, koga je bukvalno oterao u Real za smesnih 20 miliona, a u Sitiju je na putu da to uradi sa Aguerom, koji je najbolji napadac PL-a.
Sa Bajernom je deklasiran od Reala 5:0, od Barselone, cini mi se, 6 ili 7:3.
Sa Sitijem se prosle godine u Premijer ligi izvukao rekordan broj puta. Uzeo je jedno 10 bodova na cistu srecu.
Trener kome su sadasnje ugovore doneli Pujol, Xavi, Inijesta i Mesi. Bez njih bi sada vodio Sporting Hihon.

Celsi ima jak tim, ali tamo definitivno nesto ne stima na relaciji Konte - uprava, ali izgleda i Konte - igraci.
Konte jeste tip coveka koga mozes da podnosis jednu sezonu, ali onda postane dosadan i iritantan svojim teatralnim cirkuziranjem. Mislim da to osecaju i igraci.
Imaju problem Koste, koji bi verovatno prebio Kontea negde na ulici, a jos uvek je u timu.
Problem Morate jer mislim da je on iznudjeno resenje. Napadac koji moze da igra kada uz sebe ima jos jednog top napadaca, ali da on sam da 30 golova u ligi je skoro nemoguce. Jednostavno Morata ne garantuje broj golova koji je garantovao Kosta.
Da ne pricam sto je decko kroz celu karijeru bio rotacioni igrac i dzoker, a sada se od njega ocekuje da bude nosilac igre.
Uz to, on je uz Batsuaija jedini napadac.
Dalje, ove sezone ce se videti koliko fali Matic, koji nista manje od Kantea drzao Celsijevu igru i krpio smehotresne igrace kao sto su Kejhil i Luiz. Ta kicma je sada spala samo na Kantea, posto Bakajoko nije kvalitet Matica, niti ce biti.
Tako da, ocekujte da ove sezone Celsijeva krs odbrana koju nose dva teska kiksatora, Luiz i Kejhil pokaze svoje slabosti.
Da ne pricam sto ofanzivni deo zavisi od Fabregasa, koji je u jednoj utakmici Pirlo, a u drugoj Kosovic. Manje-vise cela ofanziva je spala na Azara.

Arsenal je truba. Venger se zajebava sa svima.
Lakazet ce biti mozda i najveci promasaj Arsena Vengera u karijeri.
Covek je opet napravio tim koji ce se boriti za 5. mesto i opet ce ostati na klupi sa platom od preko 10 miliona.
Taj klub i trener nisu potrebni nikakvog daljeg komentara.

Liverpul je solidan, ali nista vise od toga. Tom timu fali top stoper kao vode u pustinji. Tandem Lovren - Matip nije ni za Kristal Palas, zato im se i desava da vode 2:0 do 83. minuta, a na kraju bude 2:2, i opet ce im se desavati ako Klop konacno ne iskesira pare za Van Dajka.
Osovina Liverpula su Mane, Salah i Kutinjo. U Klopovim timovima uvek su osovina brzi, direktni, prodorni igraci, igraci koje traze dubinu, pas u prostor, brzo se transformisu u napad, a to su pre svega prva dvojica. Bice gadni problemi kada odu na kup nacija.
Takodje, uz stopera Liverpulu treba i top napadac da ako hoce cak da napadnu i trofej. Bez ta dva igraca, mrka kapa. Opet ce se boriti za 4. mesto, mozda i za 3. ako dodje do fijaska nekog od favorita.

Totenhem je najstabilniji. Ljudi nisu promenili nista. Odbrana je uigrana do maksimuma, igraci kao sto su Rouz, Dajer, Dele Ali, Kejn, Eriksen polako dostizu svoj zenit i uz stoperski tandem oni su osovina tima. Uz srecu da se igraci ne povredjuju predvidjam im mesto ispred Celsija.
Problem je kratka rotacija i cudi me da Poketino nije doveo bar jos 2 igraca uz zamenu za Vokera za kojeg je odlican posao 55 miliona jer decko ne vredi ni 20.
Da sam na njegovom mestu doveo bih jednog ofanzivnog veznog, sposobnog da probije, driblera koji pravi visak. Recimo Drakslera ili jos bolje Julijena Branta i jednog kvalitetnog napadaca kao zamenu za Kejna, recimo Baku.
Problem moze biti i neigranje na monumentalnom Vajt Hart Lejnu.

Everton, je odlicno iskoristio novac od Lukakua, dovedeni su igraci gde treba da se dovedu, Kuman ih odlicno vodi i odlican je trener.
Ocekujem ih odmah iza najjacih, mozda cak i preteknu Vengerova luzere.

Sto se West Hema tice, dobar su tim, ali nista vise od nekog 8. mesta.
Bolkonski

Postby Kreanga » 03 Aug 2017, 17:45

@ Vaterpolista Mislio sam da idem,ali muku mucim ovo leto tako da nista od toga :D
@Bolkonski Odlican post,samo se ne slazem za Lakazeta,mislim da ce pokidati.
Kreanga

Postby fabricio » 03 Aug 2017, 17:51

Siti je toliko luzerski klub da to nije realno. Ne kapiram sto ih iko uzima za ozbiljno i stavlja ih u kontendere za titulu? Pepa je stvorio trio inijesta-cavi-MESI !
Sve posle toga,smehh!

Licno mislim da ce Celzi opet uzeti titulu jer imaju najboljeg trenera lige,ali takmac ce im biti jedino UTD zbog ovih silnih pojacanja.

Liverpul takodje ne racunam u nikakve kontendere jer su isto luzerski klub.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal