Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Serano » 04 Aug 2017, 17:15

Мени се Матић никако не свиђа...

Пао је последње сезоне доста, чини ми се да је свој врхунац достигао у оној претходној титули Челсија.
Serano
Guest

Postby Bolkonski » 04 Aug 2017, 17:15

Ja bih igrao sa svom trojicom.
Na sredini Matic - Erera - Pogba ispred dvojica ofanzivnih veznih i u spicu Lukaku.
Mada mislim da ce biti utakmica kada ce igrati Matic - Felaini - Pogba.
Ova prva opcija daje dosta dimenzija.
Sva peglaju odbranu, pokrivaju veliki prostor, fizicki izuzetni, uz to i Pogba i Erera poseduju kreaciju i ubacivanje iz drugog plana. Cak ni Matic nije na " vi " sa loptom, ima on skroz solidan pas i sut iz daljine.
U duel igri i Matic i Pogba mocni. Od Erere moze iskociti Mancesterov Modric.

Ove sezone ce se videti koliko je Matic znacio Celsiju i pohodu na titulu prosle sezone, a koliko je znacio i Kanteu i Fabregasu.
Bolkonski

Postby Čekicar » 04 Aug 2017, 17:23

Фантом wrote:Ko vam je po projekcijama u veznom redu? Samo Matic i Pogba, ili Matic, Erera i Pogba?

4-2-3-1

Matic-Herera-Pogba...Pogba ispred njih....

Edit:Sada nesto zamisljam,zamisli da su dosli Perisic i Fabinjo....I Fabinja na beka a Valensiju staviti ispred njega,vratiti ga na staru poziciju....

Matic-Herera-Pogba....po boku Perisic-Valenica i u spicu Lukaku....Kakva timcina bez neke velike ulta zvezde.....Ovaj tim ne bi primio 20 golova za sezonu... :biggrin:

Na nulu bi mogli da odigraju u po dana po noci :biggrin:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Фантом » 04 Aug 2017, 17:31

Ok tako sam i mislio.
Matic nema brzinu da hvata igrace po dubini, ali je zato za sirinu tata, tu mu treba Herera da trci gore dole sta njemu promakne.

Ja licno vise volim 4-3-3(4-1-2-2-1 ) gde je ofanzivna trojka 2 krila i spic.
дошао да вређа
Фантом

Postby Kreanga » 04 Aug 2017, 17:36

Ako dodje Orije bice sigurno utakmica gde ce Valensija na krilo.Sto se tice veznog reda,moze da se kombinuje do mile volje,u zavisnosti od protivnika.
4-2-3-1 Matic i Pogba iza,a Mkhitarijan na svojoj poziciji ispred njih.
4-3-3 sa trouglom Erera-Pogba-Matic
Neka ofanzivnija 4-4-2 sa Ererom i Pogbom u sredini i recimo Rasfordom i Lukakuom ispred.
Ogroman prostor za kombinovanje.
Kreanga

Postby Čekicar » 04 Aug 2017, 17:40

Kreanga wrote:Ako dodje Orije bice sigurno utakmica gde ce Valensija na krilo.Sto se tice veznog reda,moze da se kombinuje do mile volje,u zavisnosti od protivnika.
4-2-3-1 Matic i Pogba iza,a Mkhitarijan na svojoj poziciji ispred njih.
4-3-3 sa trouglom Erera-Pogba-Matic
Neka ofanzivnija 4-4-2 sa Ererom i Pogbom u sredini i recimo Rasfordom i Lukakuom ispred.
Ogroman prostor za kombinovanje.

Ma takva sila se stvara koju fudbal video nije...

Sto se Real sepurio,sepurio se....U Skoplju odmah jednu vaspitnu dandaru....iako je nebitan mec....
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Kreanga » 04 Aug 2017, 17:47

Sta nebitan,trofej je trofej :okk:
Taman da se otvori sezona na pravi nacin.Znaci ocekujes da Real padne ? :D
Kreanga

Postby Čekicar » 04 Aug 2017, 17:58

Kreanga wrote:Sta nebitan,trofej je trofej :okk:
Taman da se otvori sezona na pravi nacin.Znaci ocekujes da Real padne ? :D

Ma nebitan trofej za tako trofejnog trenera....To su bitni trofeji za Wengera i slicnu buraniju....za davljenike koji spasavaju sezonu pa im kup sve :biggrin:

Real takodje sta je sve osvojio,ebe im se za superkup....To se shvata na neki nacin i kao prijateljska utakmica,ne igra se sa 100%....Real cekam u nokaut fazi LS da vidimo ko vozi traktor a ko otvara kapiju :okk:

Strpi se za prognozu za LS....Cekam da odjekne BOMBA na ostrvu.......Sada ce velikani opet dolaziti na Old Traford i Enfild....na 2 stadiona gde gace same padaju...Ocekujem da se polako,postepeno engelzi vrate i u LS gde im je mesto a to je 3 komada u polufinalu :roll:

Nadam se da ce i Poketino ozbiljno shvatiti LS a ne kao prosle sezone....
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Tileoleo » 04 Aug 2017, 18:05

Zasto svi zaboravljate Matu za sredinu terena? Prosle sezone je bio odlican dok se nije povredio. I zar nije Mancester jos u junu objavio da nece produziti ugovor sa Ibrom? Ako ostane onda nece biti previse mesta za Rasforda, sto se meni ne dopada. Jedino da ga gura na krilo onda.
Tileoleo

Postby Фантом » 04 Aug 2017, 18:06

Bas sam krenuo malopre da napisem, al' rekoh da ne trujem temu sa Realom.
MU ima bruka tim, igracki slabiji ali podjednako raznovrstan kao Real sa boljim trenerom.
дошао да вређа
Фантом

Postby Kreanga » 04 Aug 2017, 18:10

Tileoleo wrote:Zasto svi zaboravljate Matu za sredinu terena? Prosle sezone je bio odlican dok se nije povredio. I zar nije Mancester jos u junu objavio da nece produziti ugovor sa Ibrom? Ako ostane onda nece biti previse mesta za Rasforda, sto se meni ne dopada. Jedino da ga gura na krilo onda.

I ja volim Matu,samo sto se on bas ne uklapa u ovaj fizicki dominantan tim.
Kreanga

Postby Čekicar » 04 Aug 2017, 18:16

Tileoleo wrote:Zasto svi zaboravljate Matu za sredinu terena? Prosle sezone je bio odlican dok se nije povredio. I zar nije Mancester jos u junu objavio da nece produziti ugovor sa Ibrom? Ako ostane onda nece biti previse mesta za Rasforda, sto se meni ne dopada. Jedino da ga gura na krilo onda.

Za Matu nema srece pod Mourinhom....Jose bi ga uvek dao u nekom paketu za igraca kojeg zeli....Premekan,ne voli da se vraca nazad,ne ispunjava na odgovarajuci nacin defanzivne zadatke gde je Mou veoma zahtevan,najzahtevniji na svetu......Slab u duelu.....sve kontra od onog sto Mou voli i zeli....Pa ne trazi on slucajno terminatora,predatora Perisica....

Ibra se oporavlja brze nego sto se predpostavljalo......Igrace se na mnogo frontova....Treba imati 3 spica....A plus Rasford moze i na bok a i najvise doprinosi kao dzoker....

Фантом wrote:Bas sam krenuo malopre da napisem, al' rekoh da ne trujem temu sa Realom.
MU ima bruka tim, igracki slabiji ali podjednako raznovrstan kao Real sa boljim trenerom.

To ce eventualno biti sudar 2 potpuno razlicite filozofije....I naravno leprsavost ce da udari glavom o zid kada oseti tvrdocu minerala po Mosovoj skali.....grafit vs dijamant :okk:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Bolkonski » 04 Aug 2017, 18:25

Nece u Super Kupu to jos biti ni na 50% onoga sto ce biti kasnije.
Bice klasicno ispitivanje snaga bez preterane tuge onoga ko izgubi.
Real ove pripremne utakmice igra maltene sa b timom, mislim da Ronaldo nije odigrao ni jednu.
Ovaj Junajted mi deluje kao idealni Murinjov tim, igraci spremni da poginu za njega i da izvrse sve sto on zamisli.
Fali tu jos taj jedan na krilu, ali bice to odlicno. Kako su sami pametno izabrani Matic, Pogba i Erera. Tri verovatno najkomplementarnija igraca. Svaki ima svoje izrazene velike kvalitetet, a svaki ima kvalitet koji neutralise manu onog drugog. Bice to kao sat. A to je osovina svake ekipe. Ona ekipa koja je tu najjaca osvaja trofeje. Realov nukleus Casemiro, Kros, Modric je najjaci na svetu i oni su motor Realovih uspeha. Junajted pravi nesto slicno, mozda manje kreativnije, ali fizicki daleko superiornije.
Broj rotacionih mogucnosti ogroman, veci nego Sitijev i Celsijev, a tu je i faktor Old Traforda, verovatno najveci X faktor na svetu, kada govorimo o stadionima gde protivnici skidaju gace u tunelu, valjda fascinirani velicinom i monumentalnoscu. To su Old Traford i Bernabeu.
Tipujem da Murinjo nece izgubiti ni jednu kuci.
Odavno ovako nisam iscekivao jednu sezonu i nije mi jedan privlacio fokus kao ovaj Junajted.
Vreme je ...
Bolkonski

Postby Tileoleo » 04 Aug 2017, 18:26

Mada kad bolje razmislim od Lingarda bi na krilu svako bio bolji. Mozda stvarno da proba da gurne tamo Rasforda ako Zlatan ostane.
Tileoleo

Postby Kreanga » 04 Aug 2017, 18:31

Bolkonski,nije OT ono sto je nekad bio.Gomilu bodova je u poslednje 3 sezone MU prosuo kuci.U gostima igra mnogo bolje.Ne ocekujem da se tako brzo vrati to skidanje gaca u tunelu.
Orije i krilo,pa da pocne zurka.Mada i ovako po krilima mogu Marsijal,Rasford,Lingard i Mkhitarijan.Zaboravlja se i da se Pereira vratio sa pozajmice i da je imao dobre pripremne utakmice.
Nego sta mislite o PSG-u ? Ima tu materijala,Nejmar,Di Marija,Kavani,Moura,Verati.
Kreanga

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal