Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Latinoamerički koktel

Re: Latinoamerički koktel

Postby ofkovac » 16 Dec 2011, 10:52

sve sto je LDU uradio su jalovi pokusaji barkosa iz daljine a najveca komedija je to sto su faulove na 40-50 metara od gola koristili kao sansu iz prekida, cudi me da nisu probali sa 70 metara nesto da ubace u 16, mozda bi neko izborio dobar ugovor u nekom nfl timu trazeni su takvi za field goal :lollol: da, bolanos jedini pokusavao nesto, ali su ga ovi svesno tukli, ko ga jebe trebao nam je hendi :triprsta:

vargas je isto bio malo sebican u par situacija, canales je zeleo po svaku cenu da zatrese mrezu i to mu se odbilo o glavu...

sudija katastrofa, prvo poluvreme propustio da podeli opomene ne da pusti zivotinje iz kaveza....

gol vargasa je pravi fudbalski gol, ide se na gol, ne na faul, penal uostalom to je filozofija velikog sampaolija, pratim U od pocetka 2011. milina ih je gledati, a njemu idu najvece zasluge, cak su sa drugim timom nadigravali protivnike u domacoj ligi, catolica, audax, espanola...sad dal je prirodno takav ili se iscepa koksom pa mora da kruzi oko terena za vreme igre, to ne znamo...
ofkovac

Postby nolinjo » 16 Dec 2011, 12:27

kalates koji sam ja kralj :D gledao sam u bwin tamo drndo sa igracima i dole pisao ,rezultate kola u evroligi i ladno ovde napisema kalates :D
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby CRNO BELI SVET » 16 Dec 2011, 14:09

Sumnjiv mi je Sampaoli samo tako, ali da je dobar trener, vrhunski je, što su pokazali i navijači koji su ga ovacijama otpozdravili na uručenju medalja...

Inače, proletos je isto ovako Katolika dominirala, većina čileanske fudbalske javnosti je očekivala da osvoje Aperturu bez problema, i dobili su prvi meč kad je U bio domaćin 2-0(mada sem gola u gostima to ne igra nikakvu igru, pošto kada se "Univerziteti" sastaju međusobno mečevi se igraju na "Nasionalu"), ali su ih ovi iako otpisani ugazili samo tako u revanšu.
Sećam se da je bila prava ludnica, čak je i ludi Sampaoli nakon meča umesto da se pozdravi sa legendom Picijem(legendarni napadač Tenerife i Barse, do letos trener Katolike), otrčao do tribina i popeo se uz ogradu i pola sata se grlio sa navijačima...
:laugh:

Edit- ja ispogađao neke nebuloze u toku dana, i čekao 4+, glupi Kanales da se nije zajebavao ili da je ušla ona šansa u 8. minutu brutalno bih se naplatio...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby ofkovac » 16 Dec 2011, 17:00

ja sam prvi mec cile-catolica igrao 3+ jako zavrsi se nesrecno 0:2 rekao sam revans mora da dodje goleada 1:4 bilo :jupi:

steta za tih 4+ stvarno, canales sam bio ispred golmana na 1:0 i dribla majmun :dunno:
ofkovac

Postby Napredpartizan » 18 Dec 2011, 11:40

Edu Vargas koga ste toliko hvalili dogovorio prelazak u Napoli...
Napredpartizan

Postby nolinjo » 18 Dec 2011, 12:39

Napredpartizan wrote:Edu Vargas koga ste toliko hvalili dogovorio prelazak u Napoli...

Zamolio bih vas da postovi budu konkretni i sadrzajni. Ne zelimo postove koji sadrze samo smajlije ili uzdahe... mali_buda
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby ofkovac » 18 Dec 2011, 13:05

taj dres mora da se nabavi :maher:
ofkovac

Postby nolinjo » 18 Dec 2011, 13:07

ofkovac wrote:taj dres mora da se nabavi :maher:

:+1:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby ofkovac » 20 Dec 2011, 23:39

pokusavam na sve nacine da saznam sto vise o mecu cile-catolica koji se igra u cetvrtak...domaci najavljuju bolju partiju, gosti ce biti oslabljeni za dva igraca koji su pocrveneli medju kojima je mozda i njihov najbolji igrac mirosevic...
ofkovac

Postby nolinjo » 21 Dec 2011, 00:11

ofkovac wrote:pokusavam na sve nacine da saznam sto vise o mecu cile-catolica koji se igra u cetvrtak...domaci najavljuju bolju partiju, gosti ce biti oslabljeni za dva igraca koji su pocrveneli medju kojima je mozda i njihov najbolji igrac mirosevic...

pa pumpanje catolice u najavi ...kad catolica nije kuci iskoristila priliku ...pored sale leonaaca nema sta da trazi :biggrin:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 24 Dec 2011, 00:17

Mislim da ovo moze ovde da ide. Robi Badjo prica kako je postao navijac Boke:

In March 2008 Baggio—who has owned a ranch property in Argentina for many years—gave a lengthy interview with Gazzetta Dello Sport. In it he discussed many topics, including the team he now supports: Boca Juniors. "How did I become a fan of Boca? It's an interesting story. A rainy Sunday, I was at my house with a friend of mine and I saw a game on TV. The score was 4–0, and was played at the Boca stadium, La Bombonera. At one point they scanned across the crowd at their fans: they danced, they sang, they twirled flags and banners. A contagious joy. I said to my friend, 'It's beautiful to do this when their team is winning.' And he turned to me and said: 'Roberto, are you watching? Boca are losing 0–4! …' From that moment Boca has become my team. That stadium gives me incredible feelings."
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 25 Jan 2012, 13:03

Wagner Love iz CSKA Moskve je presao u Flamengo i potpisao je ugovor sa njima do 2014. godine...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby cavani » 25 Jan 2012, 18:13

veceras veliki derbi argentine ,river -boka
cavani
Guest

Postby nolinjo » 27 Jan 2012, 00:24

http://www.firstrow.tv/watch/104296/1/w ... no-fc.html

de si bate cbs-e ne pratis amerikanu vise

ituano drzi cas fudbala rezervnom sastavu santosa-zero a zero sto kazu zabari ali skide gosa santosa par zicera za ovih 20 minuta

0-1 ocekivano ...ajmo santose trpaj to igro sam over 2.5 :D na 1.6 :nargile:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 03 Feb 2012, 00:49

http://www.tvonlinegratisaovivo.com/

ajmo santose trpaj to bar 2 gola razlike

0-1 prvo poluvreme opet idu 2-1 :D

kakvu je samo precku pogodio majstor elano
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal