Houdini wrote:Milutinov Tata wrote:Koji je ludak Bris, umesto da trosi vreme, baca pas sa 40 jardi za tacdaun. Ipak oborise coveka (ne videh kog, mislim Meachem) na dva jarda. TC trcanjem, to je to +17. Bris bacio preko 400 jardi i veceras
On i Pejton su ubedljivo najludji tandem lige, vole da se kockaju vise od svega. Imao je i danas Pejton svojih momenata, sa onim 4th&inches na svojoj polovini.
Bris opet maestralan sa 466 jardi, drugi najbolji rezultat u postsezoni.
Detroit nije izdrzao, ali ocekujem plej of pobedu vec sledece sezone. Kelvin Dzonson pokazao zasto je trenutno
mozda i najbolji hvatac lige.
Daaa fak ? Megatrona bi 1 na 1 bi mogao da sacuva samo Dwight Howard
Vidim da ste se malo aktivirali kad je poceo PO, veceras ocekujem malo iznenadjenje i pobedu Atlante. Mislim da su sazreli kao tim i vreme je da naprave korak napred.
Sa druge strane NYG me nikako nisu ubedili u svoj u kvalitet pobedom protiv vec osvedocenog luzera Roma. Mada Manning je ludak i mora mu priznati da ima muda do poda, kada se na to doda Kruz koji igra u nevidjenoj formi mogu da dobiju svakoga.
Sto se tice meca Denver-Pitsburg ocekujem jedan low scoring mec u kojem Denver ima sansu da dobije ako Tebow poludi
Mislim da su kladionice bas potcenile Denver sa hendikepom od 10,5 jer ipak igraju kod kuce sto moze da bude jako nezgodan fakor ( setiti se meca Sijetl-NO od prosle godine).
Inace Pitsburg ove sezone iznenadjujuce igra na poen vise sto ce sigurno i veceras probati da nametnu u nadi da Tebow nece moci da isprati taj tempo. To naravno moze biti mac sa dve ostrice jer ako Ben zabrlja sa nekim INT, sto ima obicaj moze da se zakuva valjano jer Denver odilucno kontrolise mec kad vodi...
Kljucan faktor moze biti i izostanak Mendenhalla iako nije bio u onoj formi iz prethodnih sezona.