Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Фантом » 29 May 2018, 11:36

Nzm gledao sam ga samo po ovim klipovima, stilom me podseca na Hulka, a njega nikad nesto posebno nisam gotivio.

Koliko vidim Juve bas resio da nekome uvali Iguaina.
дошао да вређа
Фантом

Postby Baxter Stockman » 29 May 2018, 11:38

Priča se da ponudili 50 milki i Iguaina za Ikardija
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby fontaneros » 29 May 2018, 11:39

Ma samo da ostane dibalica, i brat mandzuka, a iguain nek ide dje oce
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Фантом » 29 May 2018, 11:44

Pa da video sam to za Ikardija i nesto sa Celzijem za Moratu.
дошао да вређа
Фантом

Postby fabricio » 30 May 2018, 11:59

Videh po komentarima nekim da mu je Cafu menadzer

Cafu: "Za mene, transfer Alisona u Real je gotova stvar"

Video izjava Kafua:
https://realmadrid-bosnia.blogspot.com/2018/05/cafu-transfer-alissona-u-real-madrid-je.html?m=1
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Poison and Remedy » 30 May 2018, 18:34

Sa Fabinhom i Keitom koji su vec u Liverpool-u i potencijalnim dolaskom Fekira, sta ce da rade sa Hendersonom? Realno je da kapiten nema mesta u ovoj postavi. Svi do jednog od pomenutih igraca su bolji od njega. A Henderson ima 27 godina, nije da ima 35 pa da mu je svejedno da li ce biti na terenu,klupi ili tribini.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Bolkonski » 30 May 2018, 18:57

Murinjo hoce Marka Arnautovica.
Bolkonski

Postby Kreanga » 31 May 2018, 09:21

Katastrofa ako ga dovedu,jos WHU trazi 57 miliona.
Kreanga

Postby White Mamba » 31 May 2018, 12:39

NUFC otkupio Dubravku, 5 milki
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby domingo » 01 Jun 2018, 00:23

Bolkonski wrote:Ja ne vidim world class stopera koga Arsenal moze da dovede, ali sazem se da im uz Sokratisa treba jos jedan kvalitetan. Slazem se i sa Mudrovom da to treba da bude Himenez.
World class stopera u danasnjem fudbalu ima malo, i svi su u jacim klubovima od Arsenala. Mancester ima problema da nadje top stopera.
Kad bi doveli Himeneza i uparili ga sa Sokratisom, to bi bio ozbiljan pomak.
Mada, sto se Arsenala tice, meni se preterano ne svidja ni izbor trenera ... Mislim da su svim silama trebali da jure Zardima.

Pitanje je kako bi se Himenez uklopio u sistem koji nije Atletikov .. to je uvek rizik sa Atletikovim igracima sto smo videli na primeru Arde Turana i Filipea Luisa jedini igrac tu koji sigurno moze da igra u bilo kojem sistemu je Grizman i mozda Koke..

Sto se stopera tice ta pozicija je danas toliko degradirana da gotovo nema neku vrednost jedini igrac na svetu koji danas pravi razliku je Serhio Ramos
domingo

Postby domingo » 01 Jun 2018, 00:23

Bolkonski wrote:Ja ne vidim world class stopera koga Arsenal moze da dovede, ali sazem se da im uz Sokratisa treba jos jedan kvalitetan. Slazem se i sa Mudrovom da to treba da bude Himenez.
World class stopera u danasnjem fudbalu ima malo, i svi su u jacim klubovima od Arsenala. Mancester ima problema da nadje top stopera.
Kad bi doveli Himeneza i uparili ga sa Sokratisom, to bi bio ozbiljan pomak.
Mada, sto se Arsenala tice, meni se preterano ne svidja ni izbor trenera ... Mislim da su svim silama trebali da jure Zardima.

Pitanje je kako bi se Himenez uklopio u sistem koji nije Atletikov .. to je uvek rizik sa Atletikovim igracima sto smo videli na primeru Arde Turana i Filipea Luisa jedini igrac tu koji sigurno moze da igra u bilo kojem sistemu je Grizman i mozda Koke..

Sto se stopera tice ta pozicija je danas toliko degradirana da gotovo nema neku vrednost jedini igrac na svetu koji danas pravi razliku je Serhio Ramos.
Pike ,Varan,Umtit ,Boateng sve su to igraci koji imaju zamenu i ne donose nikakvu spektakularnu prednost ekipi o stoperima Celsija,Mancestera itd bolje da ne pricam ...

Danas su na ceni ti takozvani stoperi koji imaju dabar pas ucestvuju u igri .. mnogo vaznija pozicija u modernom fudbalu su bekovi koji prave kljucnu prednost u napadu ,a tu je Arsenal poprilicno limitiran ..
domingo

Postby Bolkonski » 01 Jun 2018, 00:41

Slazem se, nije jednostavno preci iz tima gde stoperi stoje blize golu, gde su linije zbijenije i gde cela ekipa igra odbranu u tim gde stoperi stoje visoko i koji igra na gol vise. Ali ne mora to nista da znaci.
Danas se traze stoperi koji znaju da igraju nogom jer vise nema onih koji znaju da rade ono sto im je posao - da igraju odbranu.
Kapelo pricao o Bonuciju i rekao da je odlican sa loptom u nogama, ali da ne zna da se postavlja, da ne zna da stoji u odbrani.
Ramos i Tijago Silva su ostali kao vrlo retki kvalitetni defanzivni igraci, s tim sto je Silva prosao svoj zenit, a i Ramos je dugo sazrevao. Humels je bio bolji u Dortmundu.
Sve u svemu u odnosu na nekadasnje, Nestu, Maldinija, Stama, Pujola, Vidica, Terija, Kanavara, Lusija, ovo je prilicno tanko.
Nekada su za stopere drugog reda slovili npr. Mekses, Kivu, Elgera, Ajala, Gabi Milito, Zuan, Sol Kembel, Kolo Ture itd.
Danas bi oni isli u krem.
Bolkonski

Postby mudrovsukilo » 01 Jun 2018, 01:40

himenez je bolja verzija onog brazilca gabrijela koji je mali ,zato nie mogo da odgovori zahtevima premier lige
bonuci spor ko puz ,moze samo u 3 pozadi,tjago propo posle povrede, kao i humels nisu ni 30% od onog sto su bili
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby Baxter Stockman » 01 Jun 2018, 09:00

Runi u DC junajted kao slobodan igrač.

Felipe Anderson se spominje kao zamena Arnautu.

Priča se da Lester nudi 40 milke Vili za Griliša...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Фантом » 01 Jun 2018, 10:28

Je l' stvarno Felipe toliko propao da je zamena za Arnauta?
дошао да вређа
Фантом

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal