Tumbas wrote:Ne diraj mi Zajceva! I ja sam krvario na istom terenu i peglao na trim stazi oko njega (mislim da znam o kojoj lokaciji prica)
Petar Lekovic, naravno. reci koji je broj ljudi na sportu bio leti posle 17h tamo...kad se igra fudbal (ili neko od vas rukometasa ima trening), a ovamo basket (i/ili Semekopov trening). +cigani. kapiram da ispod 200 ljudi, sa "gledaocima", nije bilo
inace bi meni tih leta uobicajni ritam bio: ujutru na bezen, plivanje, basket u vodi, odbojka na pesku, ribe (u Pozegi je tih godina letovalo neobicno puno beogradskih cica

) - popodne basket ili trening - uvece istovar malina (ti znas, u Vocaru) iz kamiona za otkup
...mislim da sam tih leta imao 5% masti u organizmu. kao sajla..
cilj mi nije nastavak Mein Kampf-a

nego
da apostrofiram i trecu komponentu basketa - radnu naviku. kad sam iz treninga otisao u vojsku, i to prilicno psiho-fizicki zahtevan vid vojske, to mi je sve bilo pickin dim tamo. i navikavanje na grupu, i ta neka grupna kaznjavanja zbog individualne greske (kao pravljenje tima), sve ono sto je momcima bez predhodnog iskustva predstavljalo zesce zahtevnu novost. da ne pominjem ocene na testovima izdrzljivosti i druge fizicke stvari
gogo23 wrote:...
meni stvarno nije bila namera da napadam danasnje klince, vise da konstatujem to na sta me je Koprivica naveo da razmislim - trenutni generacijski jaz u tom smislu najranije igre i uvodjenja mladih u trening. vrlo sam saglasan da je i ovo sto mi radimo, koliko pisemo na forumu, 1 nezdrav stil zivota. coveku je dovoljno samo da vidi Irr-a u realnom zivotu pa da shvati kuda forumasenje vodi

...stranu na salu, mene to jebe pogotovu jer mi je fizicka aktivnost bukvalno must ako ne zelim da ostanem invalid sa 40-50
takodje stoji i ta razlika izmedju treninga u US i ovde, tek kad provedes par nedelja na nekom koledzu izvalis o cemu se radi...prosto, mi takvu infrastrukturu ne mozemo da zamislimo! od vitamina i suplimenata koji stoje u teglama u djackoj kantini, slobodni da se uzmu, do djakuzija za celu kosarkasku ekipu...za chill posle treninga. ma boles' mozga..mada ja nisam ni za tu krajnost
ipak bih vratio pricu na ovaj najraniji period, kada klincima kroz igru treba stvoriti sklonost ka sportu. ja se tu kao cale trudim svakodnevno, od parkiranja auta i dugih setnji svaki put kad vreme dozvoli, do pravljenja nekih mini-rutina kad smo negde na odmoru...i opet nisam zadovoljan