Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga sezona 2011/2012

Postby irriducibili » 10 Feb 2012, 00:00

mali_buda wrote:Acie Law spreman da ostane i naredne sezone u Evropi, ako dobije odgovarajucu ponudu o produzetku ugovora.

Velike su mu sanse, ukoliko su mu placen stan i hrana odgovarajuca ponuda...
irriducibili

Postby jedaj » 10 Feb 2012, 00:36

Riquelme wrote:Tebi je bash dosadno ...

pa imam tebe da me zabavis :biggrin:
jedaj

Postby Tegi » 10 Feb 2012, 00:37

mali_buda wrote:Acie Law spreman da ostane i naredne sezone u Evropi, ako dobije odgovarajucu ponudu o produzetku ugovora.

U Partizanu su mu vrata sirom otvorena. Hvala mu za Sarloa i Real. Pravi navijaci to cene.
Spoiler: pokaži
In your face, Irr.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby irriducibili » 10 Feb 2012, 00:45

Tegi wrote:U Partizanu su mu vrata sirom otvorena

Kako da ne, PSD jedva ceka da ga ponovo vidi... :laugh:
irriducibili

Postby Riquelme » 10 Feb 2012, 00:55

Verovatno je mislio na mesto ekonoma ako ne nadje neki bolji posao sledece godine ... ruku na srce dobro cuva lopte i ne troshi ih ...
Riquelme

Postby Nikola » 10 Feb 2012, 01:25

Za bolje od ekonoma i nije...

Btw. Despite the difficulties, Law recalled that 'They (Serbians) treated my daughter like she's a Kardashian, so that eased things up a bit.' :biggrin:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby CrniGuja » 11 Feb 2012, 17:57

Pazi ovo, spreman je da ostane u Evropi :tap:
Sigurno se otimaju oko njega ovi iz NBA, ali on je spreman na zrtvu u vidu ostanka na ovom kontinentu.
CrniGuja

Postby AirBall » 13 Feb 2012, 11:33

Koreografija koju su navijaci Galate napravili za mec sa CSKA... :D

Image
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Napredpartizan » 13 Feb 2012, 11:49

Mislim da je tamo najbolje navijanje ove sezone u Evroligi...Mi nismo bili na nivou...
Napredpartizan

Postby Diktator » 22 Feb 2012, 10:28

Posle pauze zbog kup takmicenja sledi nastavak evrolige.U danasnjim mecevima igraju CSKA vs Olympiakos,Baskia vs Siena & Galata vs Efes...
pregled stanja po ekipama pred peto kolo top 16 faze

GROUP E
Olympiacos Basketball
- Olympiacos travelled to Moscow without Georgios Printezis, Panos Vasilopoulos and Marko Keselj. Acie Law had physical problems this week, but has recovered in time to face CSKA.
CSKA Moscow
- CSKA will be without power forward Viktor Khryapa, who is out until the end of the month with a dislocated finger. Other than Khryapa, two other players will sit out due to roster restrictions.
Anadolu Efes
- Kerem Gonlum remains sidelined.
- Ermal Kuqo will be out for six weeks due to an ankle injury that required surgery.
Galatasaray
- Galatasaray is without Tutku Acik and Sertac Sanli.
- Darius Songaila has been deregistered.
GROUP F
Montepaschi Siena

- Montepaschi is still without injured swingman Rimantas Kaukenas.
Gescrap BB
- Tomas Hampl has been deregistered and sent on loan to Cibona.
Unicaja
- Unicaja has a full roster available for this decisive game.
Real Madrid
- Real Madrid has no injury problems before its game against Unicaja.
GROUP G
Unics Kazan

- Unics was without Petr Samoylenko and Terrell Lyday in its Russian League game this weekend due to illness. Their status for this game is uncertain.
Fenerbahce Ulker
- Fenerbahce Ulker has been without Omer Onan and Marko Tomas for several weeks.
EA7 - Emporio Armani Milano
- Malik Hairston and Ioannis Bourousis – a last-minute absence in Top 16 Game 4 – have rejoined Armani and will play against Panathinaikos.
- Milan parted ways on Tuesday with shooting guard Drew Nicholas.

Panathinaikos
- Steve Smith has been sidelined for two weeks, but is back in action and ready to play.
GROUP H
Zalgiris Kaunas

- Zalgiris guard Marko Popovic has recovered from his hamstring injury and is ready to face Maccabi.
Maccabi Electra Tel Aviv
- Maccabi center Shawn James will be out for five weeks due to a back injury.
FC Barcelona Regal
- FC Barcelona Regal is without Chuck Eidson, out for one month with a knee injury.
NGC Bennet Cantu
- Cantu point guard Doron Perkins is set to make his Euroleague return this week.

znaci nase nesudjeno pojacanje sutra u akciji protiv Barselone..mislim da je Kantu zestoko podcenjen od strane kladionica..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby AirBall » 23 Feb 2012, 01:37

Navijaci Spartaka iz Moskve su organizovano navijali za Olimpijakos protiv CSKA...

Postoji trojno prijateljstvo izmedju navijaca Zvezde, Olimpijakosa i Spartaka...
AirBall

Postby irriducibili » 23 Feb 2012, 01:38

AirBall wrote:Postoji trojno prijateljstvo izmedju navijaca Zvezde, Olimpijakosa i Spartaka...

Sveto trojstvo? :triprsta:
irriducibili

Postby Monsieur Poirot » 23 Feb 2012, 02:30

A meni je bas drago zbog Bilbaa, iako nose pogresne boje :bleh: , za razliku od njihovih fudbalskih kolega.. Iako nisu ucestvovali na Kupu Kralja, imaju jos solidne sanse da se dobro pozicioniraju pred plej of, gde opet mogu da pomrse racun nekom od velikana. Sta njima treba za EL sledece godine?
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby AirBall » 23 Feb 2012, 02:44

Monsieur Poirot wrote:A meni je bas drago zbog Bilbaa, iako nose pogresne boje :bleh: , za razliku od njihovih fudbalskih kolega.. Iako nisu ucestvovali na Kupu Kralja, imaju jos solidne sanse da se dobro pozicioniraju pred plej of, gde opet mogu da pomrse racun nekom od velikana. Sta njima treba za EL sledece godine?

Oni u u vrlo slicnoj poziciji kao Valensija prosle sezone koja je igrala 1/4 finale EL, ali nije izborila plasman za isto takmicenje i za ovu sezonu...

Problem u Spaniji je jer 4 ekipe imaju A licencu (Barsa, Real, Caja Laboral i Unicaja) i prohodnost u EL je moguca samo na 2 nacina... Jedan je da se osvoji Eurocup, a drugi je da se osvoji prvenstvo Spanije (ili da se eventualno izgubi u finalu kao sto je Bilbao uradio prosle godine)...

Sve u svemu ne bih se iznenadio da prodju kao Valensija, da odigraju najbolju sezonu u istoriji, a da ostanu bez EL...

Inace prvi covek ovog kluba (sportskog sektora naravno) je nas Predrag Savovic, tako da ima i zasluge Srba u poslednjim uspesima... Od kad je on preuzeo sportski menadzment klub je procvetao...
AirBall

Postby Monsieur Poirot » 23 Feb 2012, 02:57

Upravo sam i pomislio na slucaj Valensije; doci ce verovatno do 1/4 EL(gde ce se i najverovatnije zaustaviti), a u Spaniji ce imati tezi zadatak nego prosle godine s obzirom na pojacani Real, bez obzira na medjusobni skor u EL sa njima. Mada, nije nemoguce da prodju preko Kahe i Reala opet, tu svakako imaju odredjene sanse, a protiv Barse u eventualnom polufinalu im ne bih dao mnogo sansi.

Kad ne moze u istoj sezoni da se igraju i EL i EC :D
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

PreviousNext

Return to Evropska košarka