Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby irriducibili » 14 May 2011, 19:39

Lagana pobeda od 4-2 protiv nezainteresovane Djenove, ostavlja Lazio i dalje u trci za LS... :P
irriducibili

Postby Burke » 14 May 2011, 20:12

Гатузо дао главом гол са 17 метара :lol: Задао домаћи Месију и Роналду :P

2:0 за Милан за два минута, први дао Робињо после соло продора.
Burke

Postby mali_buda » 15 May 2011, 07:59

Oko 50 000 ljudi slavilo na trgu Duomo titulu Milana, fešta počela popodne kada je autobus krenuo od sedišta kluba u via Turati. Na "San Siru", jasna poruka komšijama, sve Milanove titule izborene su na terenu. Podrška Gatuzu i uvrede Leonardu...
Centralna proslava je usledila na večerašnjoj utakmici sa Kaljarijem, a proslava je počela oko 17:15 kada se autobus uputio iz Via Turati gradskim ulicama.

Navijači su proslavljali titulu, njih oko 50 000 dočekalo je tim na Duomo gde su uz pesmu i skandiranje proslavljali 18. skudeto.

"Sve titule smo osvojili na terenu", poručili su navijači na "San Siru" pred večerašnji duel sa Kaljarijem.

Jasna je aluzija na gradskog rivala, a pred meč je razvijena i poruka, "Šampioni bez prisluškivanja", što se odnosi na "farsopoli".

Navijači su posebno pozdravili Gatuza, a uvredama je ponovo počašćen nekadašnji igrač i trener Leonardo, koji je otišao u Inter.

Berluskoni, koji se na stadionu pojavio malo pre početka je takođe doživeo ovacije, a dok su igrači pred meč sa Kaljarijem proslavljali titulu sa navijačima, ekipa njihove dece, kao i mlađih kategorija kluba su odigrali meč pred oko 80 000 ljudi.

sportske.net
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby KKP » 15 May 2011, 11:53

Lacio je ostvario važnu pobedu, ali Udineze je i dalje u igri.

A Gatuzo kakav gol dade, haha :lol:
KKP

Postby Felipao » 15 May 2011, 15:23

Kakva golcinaaaaa atomskog mrava.Jebi glupi Juve,xaxaxa,kakav gol jbt.Zasluzeno,stiskaju ih celu tekmu mada su imali par gluposti u odbrani zbog kojih su mogli da izgube.

Kao sto sam predvideo na tipsteraju Atomic ant ce opet doci glave bivsem klubu,al ima josh 25 minuta.

Image
Felipao

Postby irriducibili » 15 May 2011, 15:59

Sampdorija je platila ceh katastrofalnoj prodaji najboljih igraca, te se uz Bresu i Bari seli u 2. ligu

Porazom na Siciliji, Roma ispala iz trke za LS, ali je Udineze pobedom u Veroni, stekao mnogo vece sanse od Lacija :(
irriducibili

Postby Felipao » 15 May 2011, 16:10

Pa po svemu vidjenom Udineze je i zasluzio vishe od Lacija to mesto,bili su dosta ubedljiviji nekako pogotovo u drugom delu sezone.Meni je iskreno svejedno,Lacio mi je simpaticniji klub ali je i Udineze svojim igrama pod Gvidolinom ove godine zadobio moju naklonost.Eh da je Gvidolin ostao u Parmi ili bar Kolumba bio tu od pocetka sezone Parma bi danas se borila za Evropu kao i prosle godine ali dobro.Placen je ceh debilnim izborom i forsiranjem Marina koji je inache prosle godine vodio Udine...
Evo i gola Djovinka,Bufon nije mogao apsolutno nista

Felipao

Postby irriducibili » 15 May 2011, 16:16

Meni nije svejedno... :bleh:

Udineze je igrao sjajan fudbal, po svemu su realno zasluzili da budu tu gde su sada...

Ali, postavlja se pitanje sa kojim timom ce igrati, posto su im najbolji igraci na meti velikana...
irriducibili

Postby Felipao » 15 May 2011, 16:22

irriducibili wrote:Meni nije svejedno... :bleh:

Udineze je igrao sjajan fudbal, po svemu su realno zasluzili da budu tu gde su sada...

Ali, postavlja se pitanje sa kojim timom ce igrati, posto su im najbolji igraci na meti velikana...

Sancez ce definitivno otici(mada bez njega su odigrali zadnjih 10 utakmica) ali gde ce Di Natale?Sanse da on ode negde su mizerne,pogotovo ako budu igrali LS,takodje verujem da ostaje i Handanovic.Ostali igrachi nisu nezamenljivi a i LS ce definitivno biti mamac u transfer roku mada verujem da ce gro tima ostati.
Felipao

Postby irriducibili » 15 May 2011, 16:28

Felipao wrote:Sancez ce definitivno otici(mada bez njega su odigrali zadnjih 10 utakmica) ali gde ce Di Natale?Sanse da on ode negde su mizerne,pogotovo ako budu igrali LS,takodje verujem da ostaje i Handanovic.Ostali igrachi nisu nezamenljivi a i LS ce definitivno biti mamac u transfer roku mada verujem da ce gro tima ostati.

Di Natale nece nigde, rekao je da ce u Udinama zavrsiti karijeru...

Sumnjam u neka ozbiljna pojacanja, platezna moc im to ne dozvoljava...

Mada jos nije gotovo, ima jos jedno kolo, jos uvek se nadamo... :P
irriducibili

Postby kocic » 16 May 2011, 00:02

sramna igra napolia i intera u vecernjem terminu... bolje da nisu ni igrali.
vratite kezu!!!
kocic

Postby irriducibili » 16 May 2011, 00:06

kocic wrote:sramna igra napolia i intera u vecernjem terminu... bolje da nisu ni igrali.

Pa i oni su tako mislili...

Tesko je igrati utakmice koje nemaju takmicarski motiv...
irriducibili

Postby CRNO BELI SVET » 16 May 2011, 00:55

irriducibili wrote:
kocic wrote:sramna igra napolia i intera u vecernjem terminu... bolje da nisu ni igrali.

Pa i oni su tako mislili...

Tesko je igrati utakmice koje nemaju takmicarski motiv...

Nacrtan iks, što su i kladionice unapred predvidele sa kvotom od oko 1.5...
Napoli da teoretski obezbedi direktan plasman u LŠ, Inter da zadrži makar drugo mesto, kad već nije šampion...

Što se tiče Udina, sjajna ekipa sa odličnom osnovom u vidu sjajnog Handanovića, Zapate, Asamoe i fantastičnih Sančeza i legende Di Natalea.
Mišljenja sam da Udineze ukoliko izbori LŠ ni slučajno ne sme da proda Sančeza, već da mu kroz odlične partije koje bi ovaj trebao da pruži u grupnoj fazi budži cenu na još viši nivo od ove sadašnje, jer realno gledano njegov potencijal je ogroman.
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby mali_buda » 16 May 2011, 05:45

Stvarno sramna igra u Napulju. Ocekivao sam otvoren mec, da igraci odigraju za svoju dusu i navijace, ali kada sam video kvotu na nereseno u kladionici, napljuvao sam ih i pozeleo da i jedni i drugi ispadnu u prvoj fazi LS naredne sezone.

Sto se borbe za 4.mesto tice, i Lazio i Udineze su mi dragi klubovi, tako da mi je svejedno ko ce proci :) Udineze me je osvojio fantasticnim igrama u drugom delu sezone i razbijanjem protivnika kakvo nije vidjeno u Seriji A. Mislim da ce di Natale ostati gde jeste, jer vec imao nekoliko dobrih prilika za promenu sredine, pa kada tada nije otisao, sumnjam da ce sad propustiti priliku da sa "svojim" klubom igra LS.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal