Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Francuska liga

Re: Francuska liga

Postby Bolkonski » 23 May 2021, 22:32

U Romu, bato

Svaka čast Lilu i pogotovo Kamposu, njihovim šefu skauting službe, bolestan posao je uradio u ovih par sezona.
Šteta što moderno vreme gramzivosti i sumanute potere za parama dovodi do neminovnog čerupanja ovog tima i otima mogućnost da momci, uz neko pojačanje, nastave da rastu u timu koji ih je otkrio i dovedu taj tim do nekih većih uspeha.

Da ne zaboravim čestitke i za Poćetina, ozbiljan poduhvat, ušao je u odabrani krug trenera.
Bolkonski

Postby yobara » 24 May 2021, 11:16

Naleteh na tw da Galtije najverovatnije prelazi u Nicu :question:

Covek ili voli izazove ili Nica spremila dobre suske da ga angazuje...bas skoro se ne setih primera da tip koji moze da igra LS ili predje u jacu ligu - ode u klub koji polako opada sa godinama u mediokritet (iako su do skoro imali dobre rezultate i potencijal da se izdignu)
yobara

Postby Domingoo » 27 May 2021, 08:03

I ako je Francuska liga 1 zvanicno zavrsena danas se igra prva utakmica plej ofa za opstanak ili ulazak u ligu 1 izmedju Nanta i Tuluza.. revans je na programu 30.5.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Domingoo » 30 May 2021, 09:24

Prvu utakmicu u Tuluzu je dobio Nant 1:2 veceras je revanš u Nantu , generalno su male sanše da Tuluz udje u ligu 1 ali nikad se ne zna to su dva tima sa tradicijom i istorijom i bas mi je zao sto ce jedan od njih samo u prvu ligu ..
Nant i ako gotivim mozda su i zasluzili da ispadnu jer su trazili obestecenje za pokojnog Salu sto mi je bas odurno ..
Tuluz nazalost pamtimo po onom nesrecnom dogadjaju u Bg ali su meni jako gotivan klub volim klubove koji se razlikuju i imaju nesto svoje po tome ih uglavnom simpatise ..
Stadion Tuluza mi je i uz Nantov jedan od najlepsih u Francuskoj a i dresovi su im krajnje unikatni ..

Obozavao sam da gledaj Zinjaka u Tuluzu po meni je bio vrhunski napadac sa neverovatnim osecajem za pogodak jos uvek igra u Meksiku tamo je i otisao iz Tuluza i bas sam video skoro da je dao gol nekim brutalnim makazicama..
Secam se nakon nase utakmice sa Tuluzom da je Djuric trazio dres od njega i valjda su se slikali , inace onog njihovog malog crnca nisam prezalio sto nije dosao u Partizan meni jedan od omiljenih igraca u evropi ogroman majstor fudbala Max Gradel sad je negde u Turskoj.
Domingoo

Postby Hajzenberg » 30 May 2021, 10:02

Pa kad glupi Nant nije mogao da uzme kući ni bod protiv Monpeljea pa se izvukao Brest, ovako će izgleda Tuluz morati još najmanje jednu sezonu u Ligi 2.

Bastija se vratila u drugi najjači rang, momci sa Korzike su u roku od par godina prošli trnovit put od pete do druge lige, ove sezone se bukvalno prošetali kroz treći rang, nadajmo se u bližoj budućnosti ponovo i u Ligi 1.
Hajzenberg

Postby Domingoo » 30 May 2021, 13:19

Hvala buraz za informaciju :okk: bas si me obradovao Batiju pamtim kao klinac kao standardnog ucesnika lige 1

Jel zna neko sta je sa onim klubom Sedanom oni su mi bili bas gotivni ?
Secam se albuma sp 2002 polovina ludih Senegalaca pikala u Sedanu.
Domingoo

Postby Hajzenberg » 30 May 2021, 18:57

Domingoo wrote:Hvala buraz za informaciju :okk: bas si me obradovao Batiju pamtim kao klinac kao standardnog ucesnika lige 1

Jel zna neko sta je sa onim klubom Sedanom oni su mi bili bas gotivni ?
Secam se albuma sp 2002 polovina ludih Senegalaca pikala u Sedanu.

Sedan je četvrtoligaš, lane se borili upravo sa Bastijom za promociju u treću ligu, bili u istoj grupi, bio prekid zbog korone i tada Korzikanci ušli u treću ligu a Sedan je ove sezone bio dosta loš a izgleda da je taj rang opet prekinut valjda zbog korone.

Elem, izvuče se Nant, poraz kući 0:1 ali pravilo ''gola u gostima'' :lollol:
Hajzenberg

Postby Domingoo » 31 May 2021, 13:02

E jebiga sa ekace Tuluz neko lepse vreme.
Domingoo

Postby Hajzenberg » 03 Jun 2021, 17:03

Još dve sezone imaće ova liga 20 klubova a od sezone 23/24 sledi rezanje na 18.

Tim će tragom i ostali iz liga petica jer od sezone 24/25 sledi LŠ sa najmanje 4 utakmice više nego do sada za klubove koji je budu igrali.

Francuzi smanjuju broj klubova u Ligi 1
Hajzenberg

Postby grobar_Zvornik » 05 Jun 2021, 12:00

ПСЖ послао понуду Вијналдуму, има 48 сати да се изјасни. (слободан играч)
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Domingoo » 05 Jun 2021, 14:05

Dobar igrač kako bi se reklo dinamičan stalno je u nekom polusprintu fizički l,tehnicki dosta jak ..
Podseca malo na Sejdorfa po stilu igre naravno ne taj kvalitet.
Domingoo

Postby grobar_Zvornik » 05 Jun 2021, 18:01

Слажем се.
Чудно ми је да није продужио с Ливерпулом. Нисам упратио да ли су му понудили, па је одбио или уопште и нису...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby fontaneros » 02 Jul 2021, 20:51

Nacionalno odeljenje za kontrolu menadžmenta (DNCG) donelo je preliminarnu odluku prema kojem će klubovi Bordo i Anže biti izbačeni u Ligu 2 zbog finansijskih problema.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby grobar_Zvornik » 08 Jul 2021, 11:32

Image

grobar_Zvornik

Postby Domingoo » 18 Jul 2021, 13:20

fontaneros wrote:
Nacionalno odeljenje za kontrolu menadžmenta (DNCG) donelo je preliminarnu odluku prema kojem će klubovi Bordo i Anže biti izbačeni u Ligu 2 zbog finansijskih problema.

Steta za Bordo klub sa tradicijom i indentitetom.
Domingoo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal