by Domingoo » 30 May 2021, 09:24
Prvu utakmicu u Tuluzu je dobio Nant 1:2 veceras je revanš u Nantu , generalno su male sanše da Tuluz udje u ligu 1 ali nikad se ne zna to su dva tima sa tradicijom i istorijom i bas mi je zao sto ce jedan od njih samo u prvu ligu ..
Nant i ako gotivim mozda su i zasluzili da ispadnu jer su trazili obestecenje za pokojnog Salu sto mi je bas odurno ..
Tuluz nazalost pamtimo po onom nesrecnom dogadjaju u Bg ali su meni jako gotivan klub volim klubove koji se razlikuju i imaju nesto svoje po tome ih uglavnom simpatise ..
Stadion Tuluza mi je i uz Nantov jedan od najlepsih u Francuskoj a i dresovi su im krajnje unikatni ..
Obozavao sam da gledaj Zinjaka u Tuluzu po meni je bio vrhunski napadac sa neverovatnim osecajem za pogodak jos uvek igra u Meksiku tamo je i otisao iz Tuluza i bas sam video skoro da je dao gol nekim brutalnim makazicama..
Secam se nakon nase utakmice sa Tuluzom da je Djuric trazio dres od njega i valjda su se slikali , inace onog njihovog malog crnca nisam prezalio sto nije dosao u Partizan meni jedan od omiljenih igraca u evropi ogroman majstor fudbala Max Gradel sad je negde u Turskoj.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.