Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Košarka - Tokio 2020 - Muški turnir

Ko će osvojiti zlato?

Poll ended at 24 Jul 2021, 09:47

Sjedinjene Američke Države
11
58%
Španija
2
11%
Francuska
1
5%
Australija
1
5%
Argentina
1
5%
Slovenija
3
16%
Neko treći
0
No votes

Total votes : 19

Re: Košarka - Tokio 2020 - Muški turnir

Postby Nikola » 26 Jul 2021, 07:20

veljkos161 wrote:Cuj ovo, Bogdan crko pa mu ne racunam zlato :question:
Ocekivao sam neke bolje argumente.
Doncica ce svet kroz 10 godina porediti sa Lebronom, dok ce domaci nostalgicari i dalje raspravljati jel bolji od Drazena ili su mu protivnici crkavali na putu do trofeja :biggrin:

Bas si uprostio, nisam ja rekao da je uzeo jer je Bogdan crkao. Sa malo jacim timom bismo ih unakazili.
Ove fore sa Kicom i Prajom ne uzimam u obzir
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby veljkos161 » 26 Jul 2021, 07:21

Pa nisu oni samo nas dobili.
Spance su masakrirali 20 razlike.
Nije rano za poredjenje kada sagledas dostignuca i nivo igre koji je dostigao.
To sto ima 22 godine samo jos vise kristalise tezu da je vec sada bolji, obizrom na sve sto prikazuje vec godinama.
Ipak nece juriti, staje na 48.
Sad ce iducu 56 pa da ima i prvi i drugi najveci broj poena :biggrin:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Zappa » 26 Jul 2021, 07:22

Da nažalost nije bilo prerane smrti i podrške nezavisnoj državi Hrvatskoj danas se ne bi govorilo o Draženu kao najboljem ikada..
Petrović je vrhunski, veliki igrač kao što je i Bodiroga,Stojaković, Divac, ali Dončića ako zaobidju povrede čeka put u TOP 10 igrača svih vremena.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Dexi » 26 Jul 2021, 07:23

Nikola wrote:
Bojdo wrote:Ovo oko trofeja sa reprezentacijom je smiješno porediti. Dražen uz sebe imao legende evropske košarke, Luka uz sebe ima mnogo prosječnih košarkaša.

Kao Dragica?
I ponavljam, slazem se, Luka ce verovatno biti jedan od najboljih kosarkasa dokle god bude igrao i posle, ali rano je za poredjenje sa jednim Drazenom. I nije bas imao grupu gradjana, mi smo maltene igrali sa C timom

E vidis dok smo igrali sa c timom kako ti kazes,ali timom mi smo uzimali medalje.Kada smo poceli da glumimo dream team,da okupljamo sve toboze zvezde nama je najbolji rezultat 5 mesto.
Ne treba niko potcenjivati tu njihovu titulu,jer nisu bili ni u pet sest favorita 2017.
Dexi

Postby NEDJA » 26 Jul 2021, 07:24

I onda se nerviramo kad Djokovica osporavaju i pored svih rekorda. Doncic ce biti u top 5 svih vremena po najbitnijim parametrima i najbolji Evropljanin a mi treba da raspravljamo da li je bolji od Drazena. Mislim stvarno...
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Nikola » 26 Jul 2021, 07:24

Puta Tapar wrote:
veljkos161 wrote:Cuj ovo, Bogdan crko pa mu ne racunam zlato :question:
Ocekivao sam neke bolje argumente.
Doncica ce svet kroz 10 godina porediti sa Lebronom, dok ce domaci nostalgicari i dalje raspravljati jel bolji od Drazena ili su mu protivnici crkavali na putu do trofeja :biggrin:

Klasično bumersko "Piksi bolji od Modrića" poređenje.

Ti si tek uprostio
Jebe mi se za i za Piksija i za Luku Modrica
I ovde zavrsavam diskusiju. Da, kao sto sam rekao, Luka se radja jednom u ko zna koliko godina, i naravno da ce biti najbolji Evropljanin u NBA ikada, ali pustite me tih klinackih fora, Bogdan se umorio, mi koji volimo Drazena nismo gledali nijednu utakmicu i ostalo
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Niksicanin » 26 Jul 2021, 07:30

Ko zna koje su bile Draženove granice. Naravno da mi je žao zbog smrti, ali lik je bio hulja.

Zanimljiv mi je bio Radjin intervju gdje je govorio o promjenama u NBA. Lik kaže da ga danšnje utakmice podsjećaju na nekadašnje All Star mečeve, lagano i bez odbrane. Ne može ni da zamisli da bi Dončić tada mogao da se šetka po reketu, a da ga ne presijeku. Ako je tako, kapiram da protiv Bad boys-a ne bi ni koš vidio.
Niksicanin

Postby Bojdo » 26 Jul 2021, 07:32

Radji je svaki komentar "u naše viirijeme sve je bilo bolje".
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby veljkos161 » 26 Jul 2021, 07:35

NEDJA wrote:I onda se nerviramo kad Djokovica osporavaju i pored svih rekorda. Doncic ce biti u top 5 svih vremena po najbitnijim parametrima i najbolji Evropljanin a mi treba da raspravljamo da li je bolji od Drazena. Mislim stvarno...

A kad se kaze nije osvojio dovoljno pitanje je i na sta se uopste misli.
Na stranu ono da u kosarci dosta zavisi i od saigraca.
Uzeo je dakle Evroligu i bio MVP F4 sa 18,takodje sa 18, sa Dragicem osvojio Eurobasket,ali dobro posto je Bogdan crko mozemo i da zanemarimo taj deo.
Onda odlazi u Nba, i dominantno osvaja nagradu za rukija godine.
U drugoj sezoni odmah All star i All Nba prva petorka.
Brzo od Dalasa pravi od kanta ekipe cvrstu plej of ekipu.
U plej ofu igra kao Dzordan u svojim prvim nastupima.
Onda,opet se pojavljuje u dresu Slovenije i dobija kosarkasku silu Litvaniju u Litvaniji za plasman na igre.
Valjda sada treba da uzme sa Cancarom, Muricem,Dimecom i kompanijom zlato protiv Durenta Lilarda i ostalih da bi se iznivelisali Drazenovi Eurobasketi sa Divcem,Radjom,Kukocem...
Posto kaze da treba "jos da osvaja".
Prosto se zapitas sta jos treba da uradi.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby ИлићКапитен22 » 26 Jul 2021, 07:38

Мит о Дражену једнак је миту о Пиксети. Тако је и Пиксета бољи играч од Луке Модрића, као што је Дражен од Луке Динчића.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Niksicanin » 26 Jul 2021, 07:58

Bojdo wrote:Radji je svaki komentar "u naše viirijeme sve je bilo bolje".

Ne pratim lik uopšte, samo mi je ta paralela bila zanimljiva i mislim da je u ovom slučaju bio u pravu.
Niksicanin

Postby Bogun » 26 Jul 2021, 07:59

Dončić će ovu grupu građana odvesti do medalje. :blue:

Opet ponavljam, ova njihova ekipa bez Dončića bi se pomučila da uđe u 4 ABA lige.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby СрбинПодгорица » 26 Jul 2021, 08:03

Нажалост Словенија ће доћи сигурно до медаље само питање које. Екипа која осим Луке нема посебног квалитет, али ефекат Лука и оно што је најважније у сваком тимском спорту имају велику мотивацију, самопоуздање и фантастичну атмосферу.
Јебт се кошаркаши, како сте нам сјебали игре. Треба чекати Париз ако уопште и пласирамо.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Bojdo » 26 Jul 2021, 08:06

Niksicanin wrote:
Bojdo wrote:Radji je svaki komentar "u naše viirijeme sve je bilo bolje".

Ne pratim lik uopšte, samo mi je ta paralela bila zanimljiva i mislim da je u ovom slučaju bio u pravu.

Sa ovakvim načinom igre i vještinama kojima danas raspolažu igrači u napadačkom smislu, odbrane iz 90-ih bi bile nemoćnije nego danasnje. Prvo jer nisu navikle pokrivati toliki teren, niti su se suočavali sa tolikom količinom napadačkog talenta (gdje svako može da ubode trojku, spusti loptu u dribling i kreira sl), taktički su bile neobičenije od danasnjih i dosta statičnije, orijentisanje više prema reketu, gdje je zaista bilo grubih kontakata.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby fighter » 26 Jul 2021, 08:37

Ne potcjenjujte činjenicu da Slovenci po običaju odigraju odlično grupnu fazu na velikim takmičenjima, a da onda u nokaut fazi uslijedi raspad.
fighter

PreviousNext

Return to Tokyo 2020