Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby fontaneros » 24 Nov 2022, 22:23

Oce pitati neko sta je sa Koletom??
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Dylam Dop » 24 Nov 2022, 22:25

Samo reset u glavama večeras i u zavisnosti od pristupa Tadića u idućoj utakmici stećemo uvid da li imamo šansu za nokaut fazu.
Dylam Dop
Guest

Postby Гроф Тинторето » 24 Nov 2022, 22:26

Kenja malo Pikse, ne igraju ti u sredini Mitar i Vlahovic jbg, a sredina nas je prodala najstrasnije u drugom poluvremenu.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Bogun » 24 Nov 2022, 22:27

Ovako je i Krnataja, a on se nije spremao za Brazil. :biggrin:
PKAŠ
Bogun

Postby grobar_Zvornik » 24 Nov 2022, 22:31

Dylam Dop wrote:Samo reset u glavama večeras i u zavisnosti od pristupa Tadića u idućoj utakmici stećemo uvid da li imamo šansu za nokaut fazu.

Да ли је могућ? То је оно што ме далеко више плаши од квалитета Камеруна, Швајцарске, судијске организације и влажности у Катару. Много пута смо падали након стартног пораза. Одједном је почело са прљавим вешом и слично. Једноставно такав смо менталитет и није то наш есксклузивитет. Да се разумијемо, да је ово била утакмица за пролаз, наш приступ би био идентичан. Био је и у Русији. То некакве чекање прилике...
Желим вјеровати да ћемо овај пут избјећи ту врсту психолошког проклетства. Јер онда оне приче о сјајној атсмофери, повјерењу, другарству и чашици анализе, падају у воду.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Starks » 24 Nov 2022, 22:34

Hajzenberg wrote:Problem je u tome što je vaskoliko i svakoliko srpstvo očekivalo pobedu večeras i nekakvo polufinale na turniru a sve to u skladu sa našom vekovnom težnjom za nekom nerealnošću, nevezano za sport samo, naravno. A trebalo je biti samo malčice realan i ništa više drugo.

Danska i Grčka osvajale su EP.

Hrvatska ima drugo i treće mjesto na SP.

Češka finale i polufinale EP, a ista ta Danska i Vels polufinale.

Do četvrtfinala SP (ili dalje) u ovom vijeku stizale su SAD, Senegal, Gana, Južna Koreja, Paragvaj, Kostarika i Švedska.

Jedan Island dolazio je do četvrtfinala EP.

Da ne ubrajam Rusiju i Tursku koje su velike države, ali ne baš fudbalske, koje su igrale polufinala svjetskih i/ili evropskih prvenstava...

O kakvim nerealnim očekivanjima pišeš? Da za 100 minuta utakmice ne odigraju jednu jedinu akciju kojom bi zaprijetili Brazilu, to je bilo nerealno očekivanje navijača?

Da ih pitaš koje boje je bio Alisonov dres, ne bi znali odgovor.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Muflon » 24 Nov 2022, 22:34

Pali smo sa fizičkom spremom? Nije jasno kako? Nismo pali ništa, samo smo se otvorili, nama je tim ultra spor, sem Kostića, Radonjića i donekle Mladenovića. A i naši igrači bez problema igraju za svoje klubove u punoj minutaži, tako da ta priča pada u vodu.

Kaže Piksi besprekorno prvo poluvreme... Oni imali 2 odlične prilike, ubacivanje Vinisijusa gde Živković spava na totalnom bunkeru, i kasnije dupli pas gde Rafinja ostaje sam i šutira slabo u Vanju. Imali smo 0 šuteva u prvom poluvremenu, svaka lopta koja se osvojila je išla nazad jer nismo ni na kontre pokušali da igramo.

Niko, ali niko nije očekivao ni bod protiv Brazila, ali nema potrebe za ovo jebanje u mozak i ove bljutave alibi priče. Kaže se da smo igrali loše, da nismo pokušali ništa sem totalnog bunkera i da mora bolje, a ne da slušam hvalospeve posle ovakve partije. Neka smo izgubili i 5:0 ali bar da smo pokušali nešto da odigramo, manje jadno je izgledala Zvezda na gostovanjima PSG-u i Liverpulu iako je tu razlika u kvalitetu 2 ekipe mnogo veća nego večeras.
Muflon

Postby Chuck » 24 Nov 2022, 22:39

Ma ako ispadnemo, svakako smo navikli na to, ako prodjemo super i to je to. Ja sam mislienja da nam je bio potreban ovaj poraz, da se malo spusti lopta. Nismo nedodirljivi, treba to sebi priznati i siguran sam da prolazimo grupu. Kamerun je bas sirova ekipa, ako njih ne pobedimo ne zasluzujemo prolazak.

U ovoj utakmici se nista nije odlucivalo, nase utakmice tek predstoje
Chuck

Postby Milutinov Tata » 24 Nov 2022, 22:39

Pali smo fizicki jer su Kostic (koji nije igrao), Vlahovic (koji je na klupi) i Mitrovic (u spicu) dosli povredjeni. Malo je ovo nategnuto. Jos nam je pad usledio nakon poluvremena, ne pri kraju utakmice.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Demokratski rob » 24 Nov 2022, 22:40

Ovakav luzerski i pogubljeni nastup sada treba pretvoriti u pobednički. Vraški težak posao, svaka čast Piksetu ako to uspe.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Olimp » 24 Nov 2022, 22:44

Piksi ima moju podršku kako god proslo SP.
Ali svakako ocekujem bolju igru
Olimp

Postby Гроф Тинторето » 24 Nov 2022, 22:46

Vidi ga ovaj sa ovim stapom jbm ti :D
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby veljkos161 » 24 Nov 2022, 22:47

Je l ovo Piksi hoce da kaze da su ga igraci zajebali ili sta?
Mnogo zvuci kao nepotrebni alibi sve ovo veceras.
Kaze rekli su da nisu povredjeni ali jesu.
Ne znam sto smo pali fizicki,povrede bla bla a Kostic nije ni igrao da bi fizicki pao,Vlahovic usao kasnije.
Uglavnom,ovo je prirodan poraz ne treba odmah kuknjava medj rajom.
Meni se sada cini da,obzirom da je opsti utisak bio da je Vlahovic u boljem stanju od Mitra,Mitar stegao zube za veceras a da je Dusana resio da cuva za Kamerun i Svajcarsku.
O Kosticu ne znam sta bih mislio,trebace nam i nadam se da ce moci da zaigra.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Demokratski rob » 24 Nov 2022, 22:48

Nasmeja me čovek na kraju dana. :jupi:

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby soniko » 24 Nov 2022, 22:48

Ne moze se paralelno odigrati tri utakmice, jedna napadacki, jedna defanzivno i jedna osrednje pa da uporedimo rezultat.
Dozivjeli smo poraz i naravno da sad djeluje da je taktika pogresna.
Da smo se otvorili i primili pet komada, ovaj rezultat bi nam djelovao kao bajka.
Tako da te price da smo trebali ovako ili onako okacite macku o rep.

Po meni, Piksi je jedino pogrijesio ako je izraubovao nekog od "rovitih", meni bi igrali samo spremni.

I jos nesto, ponavlja se hajp, neosnovan i bez pokrica naravno poslije kojeg poraz djeluje kao razocarenje sto dovodi do pada povjerenja u sebe sto naravno vuce konsekvence tako da na bitnijim mecevima izgledamo izduvano.

Garantujem da su vjerovali da su bolji od Brazila i da su poslije otreznjujuceg prvog poluvremena moralno se srusili i zato je drugo bilo jos gore.

Osnovni problem sada je sto se to prenosi na dvije najbitnije utakmice.
soniko

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.