Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby Demokratski rob » 24 Nov 2022, 22:51

Nikakav hajp prema Piksiju zbog poraza, već kritika zbog bledog nastupa i zbunjujućih izjava posle meča.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby White Mamba » 24 Nov 2022, 22:56

Sta je rekao piksi?
Nisam ispratio delim trodone po kkp temi
Povoljno
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby veljkos161 » 24 Nov 2022, 22:59

Da imamo problema sa povredama 3 udarne igle,Mitar,Vlahovic i Kostic.
Onda da bi svi skocili na njega da ih nije poveo,pa da su igraci rekli da nisu povredjeni ali da ocigledno jesu,da ce dalje morati da igraju samo zdravi.
Sto se tice utakmice rekao je da smo bili ravnopravni u prvom poluvremenu a da smo u drugom fizicki pali i da on ne zna zasto se to desilo.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby White Mamba » 24 Nov 2022, 23:00

Aha ok, tenkju. Sta znam, malo nespretno
Nepotrebno
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Angus Young » 24 Nov 2022, 23:02

Očekivano, pobrkan narod. Kreće halabuka koje sam se pribojavao, što na forumu, što kroz medije i izvlačenje nekih izjava.. Svi su zamislili minimum polufinale i sad kad izgube od Brazila, koji je inače prvi favorit za osvajanje svetskog, kreće pljuvanje.

O kakvom bledom nastupu pričamo? Vrhunsko prvo poluvreme smo odigrali protiv ekipe koja je za klasu bolja od nas. Piksi je napravio i rezonske izmene, nije urodilo plodom, teraj dalje.

Nama prvenstvo tek počinje, a ko je očekivao dominantnu igru i laku pobedu večeras, taj prst na čelo da se preispita gde se nalazi.

Da ne ulazim u poređenje sa utakmicom od pre četiri godine, koja je u svakoj polaznoj tački neuporediva sa ovom, počevši od spiska igrača Brazila tad i sad, do značaja za njih, odnosno runde takmičenja itd itd.

Malo realnosti večeras nije na odmet. Ohladite se pa pišite utiske.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Dylam Dop » 24 Nov 2022, 23:04

Muflon wrote:Pali smo sa fizičkom spremom? Nije jasno kako? Nismo pali ništa, samo smo se otvorili, nama je tim ultra spor, sem Kostića, Radonjića i donekle Mladenovića. A i naši igrači bez problema igraju za svoje klubove u punoj minutaži, tako da ta priča pada u vodu.

Kaže Piksi besprekorno prvo poluvreme... Oni imali 2 odlične prilike, ubacivanje Vinisijusa gde Živković spava na totalnom bunkeru, i kasnije dupli pas gde Rafinja ostaje sam i šutira slabo u Vanju. Imali smo 0 šuteva u prvom poluvremenu, svaka lopta koja se osvojila je išla nazad jer nismo ni na kontre pokušali da igramo.

Niko, ali niko nije očekivao ni bod protiv Brazila, ali nema potrebe za ovo jebanje u mozak i ove bljutave alibi priče. Kaže se da smo igrali loše, da nismo pokušali ništa sem totalnog bunkera i da mora bolje, a ne da slušam hvalospeve posle ovakve partije. Neka smo izgubili i 5:0 ali bar da smo pokušali nešto da odigramo, manje jadno je izgledala Zvezda na gostovanjima PSG-u i Liverpulu iako je tu razlika u kvalitetu 2 ekipe mnogo veća nego večeras.

U pravu si u potpunosti. Mogu svi da "traže" alibije, ali nadam se da Piksi u svlačionici drugu priču priča (svakako da je smatrao da je 0:0 na poluvremenu vrlo aktivan rezultat). Ovo SP jeste ogromna, neponovljiva šansa ove generacije i prilika za Tadića da kruniše svoju karijeru. Protiv Kameruna sa 2 špica i šta "nam bog da" (ma kako defetistički ovo zvučalo u ovom momentu). Ništa bauk nije, ali je očigledno da nam je nedostajalo utakmica u nogama sa jakim timovima da ne ulazimo sa ovoliko respekta prema, bez ikakve sumnje, izuzetno jakim protivnikom. A da je glupo sad razmišljati o 'A' ligi nacija, na svaki način jeste.
Last edited by Dylam Dop on 24 Nov 2022, 23:06, edited 1 time in total.
Dylam Dop
Guest

Postby Bogun » 24 Nov 2022, 23:04

Moramo dobiti šiptarčine i to je to.

Binić okrenuo ploču, do juče je pričao kako protiv Brazila vodimo 5/6:1 jer je to odnos "novozelanđana". :lollol:
PKAŠ
Bogun

Postby Inzaghi » 24 Nov 2022, 23:05

Meni su jos vise popeli na onu stvar strucnjaci sa "sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo".
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby kocha popovich » 24 Nov 2022, 23:08

kocha popovich wrote:4:1 za brazil. demontiraju nas. prvi gol u prvih deset minuta. drugi brzo zatim iz glupo skrivljenog penala. treci je autogol. na pocetku drugog vlahovic dobija crveni, nije ni njemu jasno kako je mogao tako glup start da napravi. cetvrti gol za brazil je iz ofsajda, ali je svima vec toliko svejedno da se sudija ni ne cima da gleda var. na 4:0 neko iz zadnje linije postize gol iz odbitka. Mitar ulazi i posle pet minuta izlazi hramljuci. nije mu nista ozbiljno, ali mora dve nedelje pauze.

scenario za horor film, znam. od onih najgorih iz b produkcije gde nije dovoljno jedno zlo, nego moraju i zombiji i vampiri i pomahnitala opatica i sizofrena deca sa maceta i perverzni klonovi. jebiga, to sto je horor film ne znaci da nije realnost koju smo precesto gledali. reci ce neko, ali sad smo mnogo bolja ekipa. svake godine smo verovali da smo mnogo bolja ekipa. sad imamo piksija. imali smo ga i onda pa je drknuo precku. sad imamo mitrovica. imali smo i mijatovica koji nije igrao u yoyo fulhamu nego bio prvi napadac reala iz madrida.

ko dovoljno prozivi na ovoj planeti u nasem plemenu jednostavno zna da nema cemu da se nada. ako se nekad nesto dobro i desi, bice to izuzetak od svih pravila, bozja volja, providjenje.

Moja nocna mora se nije ostvarila, ali visila je u vazduhu. Nema ovo veze sa razlikom u kvalitetu. Izasli smo luzerski kao i uvek na WC. Srce u petama, preskakanje terena, ispucavanja, nepovezani pasovi, bespotrebna komplikovanja, totalna impotencija u napadu. Koliko je do kraja bilo suteva na gol? Gledao sam KKP i bacao pogled na mahove. Brazil iz prvog poluvremena je bio suvi prosek. U drugom smo imali srece da nas ne napune do vrha, ali i to je bilo vise do nas nego do njih. Posle gola nam se potpuno raspala igra. Sad ce izaci spustenih gaca i afrikancima, bice neka mucna utakmica po vrucini, dobre sanse da nas roknu i onda u poslednjem kolu izvlacimo bod protiv Sv.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby Rodni Troter » 24 Nov 2022, 23:09

Прелазне оцене за Вању, Миленковића и Лукића, остали су морали боље.

Али добро, ипак је ово Бразил, да подвлачимо на крају, накупили су неког кредита за разлику од претходних циклуса, па да сачекамо....
Rodni Troter

Postby grobar_Zvornik » 24 Nov 2022, 23:09

Inzaghi wrote:Meni su jos vise popeli na onu stvar strucnjaci sa "sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo".

А шта можемо добити? 2018-те смо одиграли идентичну утакмицу.

Вјерујем да је контекст да не треба пљувати и падати након пораза од екипе која је објективно доста квалитетнија, али не треба ни забијати главу у пјесак. Вечерас је приступ био лош. Као да нам репрезентативци не играју у најјачим лигама.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Olimp » 24 Nov 2022, 23:10

Ja sam očekivao ispadanje u grupi jer mislim da nemamo kvalitet za prvih 16 ali nisam očekivao da ne mozemo stvoriti polušansu Brazilu za 100 minuta.

Sad da se nadamo da dobijemo Kamerun dva razlike i Brazil da dobije 2 razlike. Jedino tako i X zadnje kolo možemo proći.

Bilo kako bilo Piksi treba imati podršku. Samo kroz kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima mozemo do nekog rezultata. Ljuti me samo što igramo kao pičke.

Svakom se zalomi neki dobar rezultat čak i Velsu ali nama nikada. To žalosti.

Ali dok ima šanse treba se boriti.
Olimp

Postby Inzaghi » 24 Nov 2022, 23:11

Ovom skoro nocna mora poraz od favorita broj jedan na SP ali mu je zato poraz KKP ok i treba shvatiti mec kao revijalan. :laugh:
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby White Mamba » 24 Nov 2022, 23:13

U principu nije tragedija ni jedno ni drugo, daleko od toga
Tek idu bitke
Last edited by White Mamba on 24 Nov 2022, 23:13, edited 1 time in total.
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Ćoba » 24 Nov 2022, 23:13

Bezveze drama, kao što sam napisao poslije današnje pobjede Švicarske, nama je s njima utakmica za prolaz. Ne moramo ni Kamerun dobiti samo da ne izgubimo.

I moje je neoo mišljenje da ćemo bolje proći protiv SUI ako nam bude trebala pobjeda. Mi ne znamo igrati na x.
Ćoba

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.