Fratelo wrote:Tegi javi se, zanima me tvoje vidjenje situacije i nase sanse i mogucnosti za ponedeljak i petak? :)
Previše rovitih igrača koji moraju igrati. To možeš istrpeti ako ti je jedan nosilac rovit, pa ga cediš do 60. minuta, ali da ti nosilac veznog reda bude rovit... onda pogledati meč u Lisabonu i koliku je razliku i višak pravio Kostić, sada ga menja igrač koji 5 godina ne može da izađe iz poljske lige... dok ćemo rovitost dvojice napadača, bojim se, videti tek u naredne 2 utakmice. Previše je to kompromisa i klipova u točkovima da bi to bilo to. I to ne pišem u kontekstu jučerašnje utakmice koja bi svakako bilo izgubljena, već nade da ovde napravimo respektabilan rezultat.
Napisao sam pre prvenstva da zbog toga nisam optimista kao ranije i da mi je glavna želja da selektor ostane bez obzira na rezultat, što bi značilo siguran plasman u Nemačku i šansu da tamo sa nešto mlađim i zdravijim sastavom napravimo nešto baš značajno. Ovako, u slučaju dobre psihičke pripreme i na individualni kvalitet možemo izaći iz grupe, ali nema ovde svežine da bi se ponovila partija sa Luža.
I zato kažem, za to sam da makar protiv Kameruna igraju najspremniji, a ne najbolji. Zato očekujem dvojicu napadača gde će jedan biti Luka Jović.
Takođe, napomenuo sam da Sergeja u poslednje vreme ne sluša lopta i da bi mogla da mu se ponovi Rusija. Tadić je sa druge strane u dobrom raspoloženju i to će se već u ponedeljak dobro videti. Kazemiro je ipak druga priča.
Gospodin Nedja.