Samoubistvo je tandem SMS Lukić ili Lukić Maksimović. Može da priča ko šta hoće i ja ga ne volim nešto preterano,mi smo defanzivno odigrali najbolje prvo poluvreme protiv Brazila sa Gudeljom i Lukićem. Tako je trebalo igrati svaku utakmicu,jer ovo nisu kvalifikacije i još plus zato što nemamo neki extra kvalitet u zadnjoj liniji. Meni je poslednje trojke bilo žao sinoć,jer oni su sinoć ostavljeni na vetrometini čitavu utakmicu. Ova ekipa plače za nekim Nemanjom Matićem . Najgore od svega je to što ni u FKP ni u CZ se ne naziru rešenja za levu i desnu stranu. Za ostale pozicije smo mirni jer osim Tadića svi će biti u dobrim godinama i za sledeće SP
Andrea Trinkijeri "Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Zappa wrote:Ima li u mladjim kategorijama ili u dijaspori nekog potencijalno zanimljivih bekova i veznih sa dobrom defanzivom.
Uvek nam nešto sreću kvari
Dok razmisljas o bekovima, rasuce se ostatak tima. Bice sporiji za 2-4 godine ili hronicno povredjeniji. Neces imati plejmejkera, ionako je dosta tromo odigrao, nema fajtersku zicu u sebi poput jednog Modrica.. Dakle, za te 2-4 godine jos istroseniji, demotivisaniji, ordenom nacionalnog heroja nagraditi onog ko bi igrace sad izvukao iz nevidjenog nokdauna, onako pobrisao memoriju, upisao novu i ulio potpuno novo samopouzdanje.
Mislem, potpuno je izlisno poslije svega o tome razmisljati (kao o onom raznju, dok je zec utekao duboko u sumu) i pisati, nego je i mene dokonog sad povela inercija..
Ustvari, naletio sam na ovaj vrlo dobar prilog o svemu tome, nama i mentalitetu, koji pogadja samu srz.. ali mi je prvo tvoj komentar uletio u vidokrug.
A nisam znao za ovu (ne)zgodu sa Pantom i Mijatom.. Fatalizam nam diktira sudbu i ne mozemo da ga izbjegnemo.. Dobro Panta poentira.
Ниси морао баш ту пијаницу као примјер и анализу било чега, али ајде.
Гледам сад овај прилог Стојановића о резултату репрезентације. Закључак говори пуно, максимум и разочарање.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. "Joffrey Lauvergne 33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
Rade Bogdanović i večeras u studiju, aj bar nešto.
Ja se nisam nešto ni razočarao, ne mislim da smo mi bog zna kako bolji od Švajcarske. 50-50%. Yakin razbio taktički Stojkovića i to je presudilo, Jedini gorak ukus je Kamerun i 3-1 pa 3-3.
Nahajcali smo se na max, otišli sa velikom euforijom, i to je uredu, ali nismo za medalje, da se ne lažemo.
Da se ne ponavljam stalno, ali greška bi bila Stojkovića otpuštati. Samo se više posvetiti samom terenu. Taktici, formaciji i ostlaom što smo pisali. Kvalifikacije za EURO ne bi nam trebale biti neki problem, i tu bi trebali kao prvi proći. EURO je druga priča, otom potom, ima još 2 godine do tog.
Meni deluje kaoda smo mi spremali taktiku samo za Brazil i ds je Piksi verovao damoze da ih dobije da je igrace maksimalno motivisao u tom smeru a onda kad je dosao poraz usledio je totalni pad pre svega psihicki ..
Jedino smo u pevom poluvremenu protiv Brazila pokazali daznamo staradimo defanzivno u ostale dve utakmice se izaslo na oruk pa je ekipa psihicki destabilizovana bila defanzivno topovsko meso ..
To je donekle i Pixijevo neiskustvo kao i opsta euforija kojw je vladala da idemo u finale i ostale gluposti ..
Ovo je dobra skola za sve.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen.. Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
U sva tri meča su pretrčali više nego protivnik, isto kao što smo na prošlom SP u prosjeku trčali najviše od svih ekipa, a i tad i sad je utisak bio da posle sedamdesetog minuta ne možemo ni da se nadamo da ćemo preuzeti inicijativu ili dati gol. Recimo, Sergej je jedan od 2-3 najbolja trkača u Italiji, trči skoro 12 kilometara u prosjeku, Lukić je malo iza, oni su sinoć imali snage za 60-70 minuta, SMS protiv Kameruna isto tako. Mora da ima još nečega tu, da li do zahtjevnije uloge nego u klubu, načina na koji se branimo (npr od Kostića se sinoć očekivalo da pritiska vezne pa da se vraća da pokrije beka posle bočne lopte), raspoređivanja snage... Vjerovatno kombinacija više faktora, ali je sinoć stvarno bio utisak da jedino Kostić i Pavlović imaju snage za 90 minuta.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу