kocha popovich wrote:Meni je muka od ovoga sto sam jutros gledao. Bogdan bolje da je bacao loptu u aut nego sto je sutirao. Sta je njima Pesic rekao kako da igraju, ne mogu ni da zamislim. Ono sto su igrali bila je alibi igra prepuna skrivanja po terenu, kasnjenja u odbrani, nepracenja u napadu. Seljacka, seljoberska kosarka za neku reprezentaciju iz treceg sveta koja je dovela jednog nemotivisanog amera van forme, pa im je taktika da sve lopte idu na njega. Ako udje, udje. Kao da su zaboravili i osnovne kosarkaske elemente na momente.
Vrlo dobar komentar, izuzev toga da su nasi bili dosta dobri i angažovani u odbrani do onih +16. A onda kao da je neki ladan vjetar prohujao halom i oduzeo im talenat. Zajeb. veliki poremecaj i nervozu je Bogdan unio u ostatak tima. Pisao sam i prije par dana o potencijalnom losem ishodu kad dojdu ovakve utakmice. Najgore je sad što ce svaki kosarkaski zeko da silji patku na nas.
Karija je pomelo vrijeme odavno. Ovom timu prvo treba psiholog, pa onda trener (u licu selektora) - inace vjerujem da bi bilo zahvalnih kandidata koji bi preuzeli ovu selekciju ako kojim cudom izborimo OI na ovom SP - makar to bio i neki stranac.
Btw. prije 10-ak godina smo se hvalili kako imamo 4-rki napretek (Beli, Novica, Mačvan,...), pa smo onda naprasno zakukali kako smo odjednom krenuli da se krpimo na toj poziciji, kako su pomenute krenule da kose povrede.
Za godinu dana mi ćemo kukati za bekovima.