Veliki mec sutra.Srecno Kariju i momcima

Objektivno manje vise smo svi ocekivali,nadali se ovakvom razvoju dogadjaja,da odlucujuci mec za plasman na OI i borbu za medalje igramo sa Litvom.
Mnogo je ovo vazan mec za nasu kosarku.Pobedom dobijamo mnogo toga,OI,kontinuitet takmicenja,mogucnost da se osvoji medalja.Dobar rezultat sutra bio bi dobar zamajac da se trgne i KSS i krene da radi na poboljsanju nase kosarke koja ide poslednjih godina silaznom putanjom.
Poraz ne daj boze gurnuo bi nas u veliku neizvesnost,produbio bi krizu u kojoj se nalazi nasa kosarka na svim nivoima.Jos jedan neodlazak na OI bi bio ozbiljan udarac.
Ovaj mec rekao bih je veliki test za ovu ekipu,kao i za selektora.Od starta govorim i verujem u selektora i u tim,i ovaj mec ako se dobije znacice da je Kari ipak odradio dobar posao.Poraz jasno bi bio znak da Kari nije uspeo u svojoj nameri.
Sto se tice Litvanaca,u najavi njihove grupe sam rekao da je njihova prednost velika njihov selektor.Covek je odradio odlican posao u Zalgirisu prosle sezone,danas sam cuo da je vec godinama u njihovom savezu.Njihova prednost bi mogla da bude i iskusna ekipa ,Valancijunas,Kuzminskas,Bendzius,Motejunas,Normantas ,Dimsa u pitanju su iskusni igraci.
Igraju ljudu odlicnu,timsku kosarku pre svega.
Ipak verujem da smo igracki mi mnogo kvalitetniji,da imamo bolje igrace na svim pozicijama,da smo potentniji od njih i da cemo ih dobiti.Verujem da ako udjemo agresivno,u tucu s njima,fajterski da smo onda u velikoj prednosti.
Mislim da imamo vise kvalitetnih igraca,da je Bogdan veliki nas adut,i da ce Milutinov parirati njihovim centrima.Puno ocekujem i od Dobrica,Alekse pre svega defanzivno da odrade dobar pritisak i da otezaju organizaciju njihovih napada.Vanja da ubaci te neke svoje suteve,Jovic da odigra kao i do sada i da razigra ekipu.
Od malog Jovica pa i od Petruseva,Davidovca ocekujsm da neko od njih bude mozda i x faktor sutra.Red je da i Guduric konacno odigra veliki mec u reprezentaciji
Moraml biti mudri,i iskoristiti ovu veliku sansu.Jedva cekam da pocne sutrasnji mec

Hvala bogu desio se i taj poraz koji nas nije sahranio kao na proslom turniru.Od tog meca verujem da smo ubacili u vecu brzinu,povecali koncentraciju .
Mnogo velika utakmica sa velikim rivalom.
Jos jednom zelim puno srece i da nas obraduju Kari i ekipa.
Igraj i pobedi.