Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

Četvrtfinale SP: Litvanija - Srbija

Ko će proći dalje?

Poll ended at 05 Sep 2023, 15:40

Litvanija
10
20%
Srbija
40
80%

Total votes : 50

Re: Četvrtfinale SP: Litvanija - Srbija

Postby Djalminja » 05 Sep 2023, 13:26

PickinDimsha i Kitaustas

Bravo momci

Borba bre !!!
Ovaj tim još uvek ne može da se poredi sa onim iz Partizanovih slavnih dana. Ali, ako ih potcenite, platićete".
Djalminja

Postby Jugoslovenac » 05 Sep 2023, 13:27

Doktorska partija svih. Svima svaka cast.

Koliko se defetizma uvuklo u nas narod... Gledam ove moje na KKP temi kako se sumnja, gledam danas u kaficu, ne valja Bogdan, ne valja Kari, ne valja Petrusev. Ajde nekako da sumnjamo u ove nove Jovica, Petruseva, ali sumnjati u dokazane znalce je glupo, pa cak i da se desi da izgube.

Iskreno bih voleo Slovence, duguju nam i oni po nesto a i mislim da ako prodju na krilima ludacke partije Doncica nece moci da ponove u polufinalu.

Kakve Olimpijske igre, gledamo sad da uzmemo zlato, imamo veliku sansu, jos samo dve utakmice.
Jugoslovenac

Postby zvezdaraking » 05 Sep 2023, 13:27

kocha popovich wrote:Znaci sveli smo ih na 68 poena dva dana nakon sto su amerima natrpali 110. :wacko:

Samo da ne poletimo sad. Ovaj tim i dalje ima svoje ozbiljne limite, posebno druga petorka. Danas smo dobili i jer su se litvosi samoubili panikom kad je razlika krenula da raste. Kad je dosla do 16, bukvalno su se raznizali, pa je i nasa druga petorka mogla da odrzava i uvecava prednost.

pa druga petorka ih rasrafila.
kad su usli aleksa, guduric i davidovac nisu znali đe udaraju. ni kari nije to ocekivao sigurno.
samo bogdan i donekle s jovic odudarali minutazom.
zvezdaraking

Postby fontaneros » 05 Sep 2023, 13:30

O kom Lemiju prica Aleksa? :biggrin:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby nexus13 » 05 Sep 2023, 13:31

tremi08 wrote:Sad se postavlja pitanje da li je Pesic precrtavanjem Teodosica i davanjem sanse Petrusevu, Aleksi, Jovicu malom ipak napravio pravi potez?!

Naravno...gledaces cele sezone kod nas zasto je to pravi potez :biggrin:
nexus13

Postby tremi08 » 05 Sep 2023, 13:32

nexus13 wrote:
tremi08 wrote:Sad se postavlja pitanje da li je Pesic precrtavanjem Teodosica i davanjem sanse Petrusevu, Aleksi, Jovicu malom ipak napravio pravi potez?!

Naravno...gledaces cele sezone kod nas zasto je to pravi potez :biggrin:

Izadjite iz tih klupskih prepucavanja sa obe strane. P.S. Navijam za Zvezdu
tremi08

Postby Sezione » 05 Sep 2023, 13:35

fontaneros wrote:O kom Lemiju prica Aleksa? :biggrin:

Kako koji lemi, pa lemi95 sa avangarde, koji drugi. Sinoc rokao vockice s maksvitisom do pola 3 ujutru u Makaou, ovaj jedva stigao na utakmicu

Milutinov-Mile-Lemi
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Starks » 05 Sep 2023, 13:35

Kari Belafonte
Image
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Bogun » 05 Sep 2023, 13:37

Iskreno, mislim da imamo veće šanse protiv GIlgameša i Kanade, nego protiv Debelog i Slovenaca, iako možda to na papiru ne izgleda tako, i papir bi uvek rekao Kanada > Slovenija.

Ja ne znam kako bi mi zaustavili Dončića, nas je jebeni Simone Fontekijo rastavio u paramparad, a Luka može da mu drži časove košarke zatvorenih očiju, mnogo gadan mečap za nas, sve da su nam tu i ova dva krila koji bi kao mogli da mu odgovore sajzom.

Drugo, opet bi Dimec dobio super moći protiv EL centra i rešavao bi Milutina na niskom postu. NE ZNAM KAKO ALI ZNAM DA BI SE TO DEŠAVALO. Da, neobjašnjivo, ali šte da radim.

Ovamo, ok trpao bi Šej, ali nekako uvek postoji šansa da zakaže šut RJ Beretu, Bruksu, Dortu i kompaniji kada se igra u pare. Sa druge strane, ni Olinik ni Paul ne mogu da odgovore na fizikalnost Milutinu u reketu. Ni blizu.

Takođe, da se ponovim, ne bih preživeo još jeda poraz od pojedinih igrača u reprezentaciji Slovenije. :D
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby nexus13 » 05 Sep 2023, 13:38

@Tremi

Koja prepucavanja? Pitas da li je pravi potez...ja ti kazem da je vazda dobar potez povesti ultratalentovanog klinca ili energy-boostera mesto isluzene rage (tepam mu, ne kacite se na ovo :biggrin: )
Nema sta ovde Milos da da sto nemamo. Imamo iskustvo na toj poziciji u vidu Stefana, poene ima ko da daje, a vidi se da moze i on kad zatreba. Mali Jovic nam je buducnost, a igrac tipa Alekse je vazda potreban...videlo se po prosloj KKP sezoni, prodisali su ljudi kad se vratio, koliko god nekad isao kao muva bez glave.
Last edited by nexus13 on 05 Sep 2023, 13:40, edited 1 time in total.
nexus13

Postby tremi08 » 05 Sep 2023, 13:39

Naravno, meni je krivo sto nije krenuo i Djurisic i Pokusevski ovde (Djurisic mesto Ristica npr.).

Ja sam nekako vezn za Djurisica zbog majke koju sam obozavao, iako sam svestan da mali jeste vrhunski talenat, ali psiha je haos i nije sav svoj, plus je malo i konfliktan i verujem da bi lose uticao na igrace, ali da jeste vrhunski talenat, jeste. :biggrin:
Last edited by tremi08 on 05 Sep 2023, 13:40, edited 1 time in total.
tremi08

Postby Niksicanin » 05 Sep 2023, 13:40

Кад ће реприза КЗШ?
Славили смо, нисмо чули.
Niksicanin

Postby Old school » 05 Sep 2023, 13:42

Dajte GIF kada Maksvitis zove TA na 25 razlike. Neprocenjivo kakav očaj na facama, dajte molim Vas. :biggrin:
Bravo momci!
Što neko reče vratili smo se u 90'. Pobedila je tehnika i taktika nad snagom i besomučnim krljanjem trojki.
Stale im trojke u drugoj, raspala se igra, panika ih uhvatila.

Bilo bi nefer bilo koga da izdvajam. Svi su ostavili srce na terenu.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Lester Bo » 05 Sep 2023, 13:45

Bogun wrote:Iskreno, mislim da imamo veće šanse protiv GIlgameša i Kanade, nego protiv Debelog i Slovenaca, iako možda to na papiru ne izgleda tako, i papir bi uvek rekao Kanada > Slovenija.

Ja ne znam kako bi mi zaustavili Dončića, nas je jebeni Simone Fontekijo rastavio u paramparad, a Luka može da mu drži časove košarke zatvorenih očiju, mnogo gadan mečap za nas, sve da su nam tu i ova dva krila koji bi kao mogli da mu odgovore sajzom.

Drugo, opet bi Dimec dobio super moći protiv EL centra i rešavao bi Milutina na niskom postu. NE ZNAM KAKO ALI ZNAM DA BI SE TO DEŠAVALO. Da, neobjašnjivo, ali šte da radim.

Ovamo, ok trpao bi Šej, ali nekako uvek postoji šansa da zakaže šut RJ Beretu, Bruksu, Dortu i kompaniji kada se igra u pare. Sa druge strane, ni Olinik ni Paul ne mogu da odgovore na fizikalnost Milutinu u reketu. Ni blizu.

Takođe, da se ponovim, ne bih preživeo još jeda poraz od pojedinih igrača u reprezentaciji Slovenije. :D

Eh sada,tamo ne vidiš način kako Slovenija da ih dobije,ovamo priželjkuješ Kanadu u polufinalu :biggrin:

Mada za olimpijske igre idemo na siguricu.

Ja baš mislim da bi Slovenija ovoga puta bila pregažena,raduje forma i raspoloženost klupe sa današnje utakmice gde bi sigurno bili u prednosti u odnosu na Sloveniju,šanse nema da nas Luka sam dobije.

A za Kanadu ne znam šta da mislim,kvalitetniji su individualno,ali opet možda se i ponovi Australija iz Rija.
Last edited by Lester Bo on 05 Sep 2023, 13:45, edited 1 time in total.
Lester Bo

Postby fontaneros » 05 Sep 2023, 13:45

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.