Dexi wrote:Sad kad se pogleda statisticki Halibarton,Branson,Edvards,Bridzis,Ingram,Bankero su sve najbolji igraci svojih timova ili medju najboljima,i nece moci puno bolje igrace da odvedu na OI.Nije ni cudo sto su poceli da naturalizuju strane igrace.
Francuzi,i mi pre svega kompletni mozemo da ih drknemo.Naravno i Kanada.To je moje misljenje naravno i ne znaci da sam u pravu.
I nijedan od njih nije odigrao nista ozbiljnije u nba, a ni na SP...osim Bridzisa koji je igrao finale sa Sansima, ali kao igrac iz drugog plana, sa klupe i koji ima sanse, zavisno od slobodnih mesta da zauzme ulogu 10-12 igraca
Ako budu svi zdravi i orni
Kari, Buker, Lebron, Djurent, Adebajo
Holidej, Edvards, Tejtum, Batler, Drejmond
od tih 10 svi su igrali finala ili osvojili titule...sem Edvardsa
A dalje siri spisak imaju Lilarda, Micela, Kajrija, Hardena, Kavaija, Derozana, Lavina, mozda Embida naturalizovanog, Bridzisa, Rivsa, Dejvisa ?!? itd
Ja bih licno na onih 10 dodao Kavaija i Moblija iz Klivlenda...jer od tih centara Memfis prevara i Majls Tarner su jednostavno pokazali da ne mogu i da su luzeri...zavisno od te naturalizacije Embida
Jesu prilicno matori, ali nesto slicno je bio Drim Tim iz 1992...svakako im je to veca sigurica, nego neki preterano podmladjeni tim koji nije ni osvojio medalje na poslednja 2 svetska
Na kraju krajeva - vecini tih najmatorijih je poslednja sansa da uzmu tu jos jedno zlato, tako da verujem da ce biti izlozeni to da izguraju i okace reprezentativne patike o klin sa stilom