Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: Vlada Jovanović

Postby kezman » 21 Jun 2012, 00:00

Sve najbolje Vladi Jovanovicu .. 5 trofeja si nam doneo i svaki je tvoj i svaki si osvojio ..zapoceo si deomontazu novog frankenstajna sklepanog na brzinu i posebno ti hvala na tome ..

Pomogli smo druze jedna drugome i ti nama i mi tebi ...
Hvala ti na trudu ljubavi posvecenosti paznji energiji koju si dao ..
Meni je vazno da kao navijac znam da si dao svoj maksmim .. Bio je dovoljan za 5 trofeja ... hvala ti na svakom

sve najbolje !

irr
:blue: :blue:
Last edited by kezman on 21 Jun 2012, 00:01, edited 1 time in total.
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Golden Warrior » 21 Jun 2012, 00:01

irriducibili wrote:Svako ima svoje razloge i motive za reakciju. Ja sam ga verovatno pljuvao najvise od svih, ali je tome dosao kraj. Posle golgote koju je prosao u Zelezniku, posle silne volje, zelje i energije koju je tu pokazao, posle radosti koju je ispoljio, ja na Vlada gledam kao na jednoga od nas, coveka koji iskreno voli Partizan. Puno srece, druze, sve ti je oprosteno i uvek si rado vidjen u svojoj kuci...

Priznaj da si za ovih sat vremena vec sunuo litar vinjaka? :bleh:
Golden Warrior

Postby baketa96 » 21 Jun 2012, 00:02

Irr u poslednjih nedelju dana ne lici na sebe :krsti:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby kezman » 21 Jun 2012, 00:03

baketa96 wrote:Irr u poslednjih nedelju dana ne lici na sebe :krstise:

omeksao mnogo sto je covek stariji postane emotivniji :biggrin:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Panta » 21 Jun 2012, 00:04

^

Ko je rekao Preokret? :fies:
Fedor is back.
Panta

Postby Moebius » 21 Jun 2012, 00:04

irriducibili wrote:Svako ima svoje razloge i motive za reakciju. Ja sam ga verovatno pljuvao najvise od svih, ali je tome dosao kraj. Posle golgote koju je prosao u Zelezniku, posle silne volje, zelje i energije koju je tu pokazao, posle radosti koju je ispoljio, ja na Vlada gledam kao na jednoga od nas, coveka koji iskreno voli Partizan. Puno srece, druze, sve ti je oprosteno i uvek si rado vidjen u svojoj kuci...

:stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani: :stani:
Moebius

Postby Remi » 21 Jun 2012, 00:08

Ako je neko propustio da procita ...Sve najbolje Vlado...
Remi

Postby VMJunior » 21 Jun 2012, 00:19

Posto je sada jasno da Vlada odlazi,da iskoristim priliku da mu se zahvalim na svemu sto je dao Partizanu a dao je,bez sumnje,celoga sebe.
Hvala za sve lepe trenutke u ovde 2 sezone i hvala na 5 trofeja koje je sa svojim igracima doneo vitrine naseg Partizana.
Rekao bih jos mnogo toga ali bolje je da cutim.

Sve najbolje Vlado u daljem radu.
VMJunior

Postby Alonzo » 21 Jun 2012, 00:26

Vlado, sve najbolje u daljoj karijeri!!!

Kada je bilo najteze, izdrzao si i pokazao koliko vredis. Znam da je bio ogroman pritisak i da su mnogi bili protiv tebe...ali ti si svoj posao uradio sa 110% i ljubavi i motiva i rada.

Izdrzao si mnoge udare, i male i velike...Pokazao si snagu, koja je neverovatno za jednog trenera pocetnika.

Najbitnije -> video si kako je biti prvi trener Partizana. To je najtezi trenerski posao, zbog hiljadu razloga i vise miliona navijaca.

Srecno i vidimo se u Euroleague za par godina!
Alonzo

Postby Sasa_Beli » 21 Jun 2012, 06:43

Vlado hvala ti na svemu. 5 trofeja 5 radosti. Partizan je tvoja kuca.
Sasa_Beli

Postby 71:70 » 21 Jun 2012, 07:02

@irr
Potpisujem yvaku tvoju rec.
Vlado, hvala na svemu, srecno u daljoj karijeri.
71:70

Postby Grande Alessandro » 21 Jun 2012, 07:41

:+1:
Da se upišem i ja :biggrin:
Grande Alessandro

Postby ofkovac » 21 Jun 2012, 09:08

Vlada Jovanovic heading to BC Donetsk?

kako ce da ispadnu iz lige, nisu ni svesni :lollol:
ofkovac

Postby Unexpected » 21 Jun 2012, 09:08

Nema me par dana, i ne mogu da verujem kakve sve vesti stigoše iz košarke.

Vlado sve najbolje. Nervirao si ti nas, a i mi tebe. ŽElim ti dobar ugovor i još bolju karijeru. Ko zna, možda nam se putevi opet ukrste. Srećno...
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 21 Jun 2012, 09:24

Vlada Jovanovic ce najverovatnije postati novi trener BC Donetska iz Ukrajine gde ce naslediti Sasu Obradovica koji je otisao u Albu...

Inace ovaj klub je Zalizanog prcija...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Košarkaški miks