Nikola wrote:Jos nismo videli gol iz slobodnjaka?
Cak ni neki stvarno dobar sut iz prekida makar
Odlično si to primetio

Ono sto sam ja primetio malo je i zvezda,a bogami malo je i majstora na turniru.
Sve se svodi na puno trčanja,disciplinu u igri i to je to.Bas siromašno prvenstvo ,čast izuzecima.Bez nekih ekstra poteza,lucidnosti u igri,kreacije ,mastovitosti.Pogledajte Cehe,Rumunija,Srbe i samo uporedite sa igracima kakvi su ranije igrali .
Pogledajte samo ove igrače po krilima poput Dokua,Dembelea,Sake,isključivo brzina ,bez neke inteligencije u igri,bez lucidnosti,smeka.(kad se setim jednog Robena ranije ,nebi i zemlja razlika)
Kad se setim prvenstava od ranije svaka ekipa je imala po nekog majstora,virtuoza.
Recimo Cesi 96'Poborskog,2004 Nedveda,Rosickog.Francuzi Zidana,Piresa,Anrija.Portugalci Figa,Rui Koštu,pa i mi smo imali Mijata,Drugovima,Piksija,Slovenci Zahovica,Holandjani Sedorfa,Bergkampa,pa posle Roben ,Van Nistelroj .Italijani,Totija,D.Pjera,Englezi Bekama,Ibra itd.itd.
84' Platini dao na 5 utakmica 9 golova,pa V.Basten 88',Klinsman,Poborski,Sirer 96' ,Zidan,D.Pjero,Toti,Sedorf ,Klajvert,Figo 2000' itd.itd.
Stvarno klasni igrači,toga sada nema ,ili ima bas malo.Mbape odskače tu,De Brujne je dobar igrač ali daleko od pomenutih,Kros,Luka i Ronaldo su ipak veterani.
Bas manjak majstora,prava oseka nažalost.Aj da vidimo Kvaratskeliju,Jamala,Gulera,Virtca,Musijale,Dzuda dal bi oni mogli da budu te buduće Evropske zvezde.