Board index Paris 2024

Vaterpolo - Pariz 2024

Re: Vaterpolo - Pariz 2024

Postby marecerak » 21 Jul 2024, 11:36

Skoro nismo imali sramotniji sastav, jedini koji moze da mu parira je bilo ubacivanje Alekse Saponjica dok je igrao na koledzu, cale(NELT) sponzorisao repku pa da mu se oduze.
U sastavu nema Risticevica, al zato je tu Radislav 3promila Filipovic. Stevanovic u znak zahvalnisti sto je potpisao za Radnicki KG vodi coveka kao prvog golmana iako je pijan propustio let za PG + je uhapsen pre 7dana, zbog tuce. Ove OI bar sto se tice waterpola ce biti rekordne po broju brace u reprezentaciji. Braca Ciric u strucnom stabu i 2 sramote Petar i Viktor.
Petar Jaksic i Viktor Rasovic idu na OI, da je reprezentacija Juznog Sudana pa i ok, ali ovo je sramota svih sramota. Bilo je toga i pre - Gojko Pijetlovic, al on je opet bio rezervni golman pa nije bilo tolko strasno.

Idemo sa cirka 10 igraca koji zasluzuju a gratis ce biti sto ce nam prvi golman biti gorepomenuti pijanac. Al jbg Stevanovic je potpisnik podrske sefu, produzice ko Piksi. Plata koju prima (5000€ mesecno +dnevnice) ne moze da dobije nigde.
Ps: ne lupetam u prazno, na kontaktu sam sa 3 igraca sa spiska i 2 koja su otpala.
Sporski pozdrav!
mafijaska pudlica - nebojsa covic
marecerak

Postby fighter » 21 Jul 2024, 11:38

A ko je po tebi bolji od ovih sto idu, a nije na spisku?
fighter

Postby Stenli » 21 Jul 2024, 12:04

Čuo sam se sa Kembetom i ovo je trenutno najbolje što imamo, uz možda rotaciju Lazić za Vica.
Sve u svemu sam Stevanović mi je istakao da mnogo znači povratak Dedovića i Ćuka, pogotovo ovog drugog koji je lider. Jakšić kaže da idemo na medalju i jasno je da on, Mandić i pomenuti dvojac moraju da povuku.
Stenli

Postby druga generacija » 21 Jul 2024, 12:47

Dva pitanja za kolege koji prate redovnije Vaterpolo:
1 Meni se cini da je golman nasa najslabija tacka (ko kod branio). Jeli to stvarno tako i ako jeste ima li boljitka na vidiku?
2 Kako se razvijaju mladji? Za Radulovica sam procitao, sta je sa Martinovicem, Gladovicem,...?
druga generacija

Postby marecerak » 21 Jul 2024, 14:27

Vico - Djole Lazic. Filipovic - Risticevic. Od burazera imas po 5igraca boljih na njihovim pozicijama..
Ne mozes sa 10 igraca da povuces. Dedovic odlican igrac u toku cele karijere ali nije pozivan u repku zbog kombinatorika. Cuk isto koliko puta je ispusio zbog raznoraznih Saponjica. Manda ima dobru sezonu dok Jaksa igra kod Zileta na silu zbog repke, jer traze 100k za njega itd itd
Medalja sa ovim sastavom je u rangu da dobijemo Amere u basketu 30razlike.
marecerak

Postby fighter » 21 Jul 2024, 14:33

Ma da pogresno ne shvatis, meni to sve u pet deka. Cak i onaj Rijecanin sto je otpao nije nista narocito.
Nama je kljucan problem pozicija golmana.
fighter

Postby marecerak » 21 Jul 2024, 14:34

Stenli wrote:Čuo sam se sa Kembetom i ovo je trenutno najbolje što imamo, uz možda rotaciju Lazić za Vica.
Sve u svemu sam Stevanović mi je istakao da mnogo znači povratak Dedovića i Ćuka, pogotovo ovog drugog koji je lider. Jakšić kaže da idemo na medalju i jasno je da on, Mandić i pomenuti dvojac moraju da povuku.

Hoces da kazes da evo gledajuci samo siri spisak Rasovic 2 i Jaksic 2 zasluzuju da se nadju u 13 pre Lukica, Radulovica i Dimitrijevica? Nemoj samo da bude prva asocijacija na Radulovica da nije normalan jer je Filipovic pozvan a gori je od Marka 7x
Kembetu je isti taj Radule bio kljucni igrac na Evropskom, ako nemas planove s njim ne zoves ga ni na siri spisak.
marecerak

Postby marecerak » 21 Jul 2024, 14:49

fighter wrote:Ma da pogresno ne shvatis, meni to sve u pet deka. Cak i onaj Rijecanin sto je otpao nije nista narocito.

Pa evo imas Risticevica oci ti izbi 10godina. Prvo ga nije bilo jer mora da ide Gojko da bi isao i Dusko, pa pusti starije dolazi tvoje vreme da se oprosti Mitrovic od repke. E sad ga jebu...
marecerak

Postby leteceprase » 21 Jul 2024, 14:53

Sa 3 promila ili 5 ako on ne odbrani bar nesto mandic i jaksic mogu da dube na glavi u napadu nema nam spasa. A nesto me ne greje njegov kvalitet ,na stranu to sto brat pije :biggrin:
leteceprase

Postby fighter » 21 Jul 2024, 16:00

marecerak wrote:
fighter wrote:Ma da pogresno ne shvatis, meni to sve u pet deka. Cak i onaj Rijecanin sto je otpao nije nista narocito.

Pa evo imas Risticevica oci ti izbi 10godina. Prvo ga nije bilo jer mora da ide Gojko da bi isao i Dusko, pa pusti starije dolazi tvoje vreme da se oprosti Mitrovic od repke. E sad ga jebu...

Ja nisam stekao utisak da Risticevic donosi puno, mozda grijesim i prihvatam gresku jer ne pratim takoa zurno vaterpolo.
fighter

Postby marecerak » 21 Jul 2024, 16:23

Da ne zivi u Srbiji nego u bilo kojoj drugoj drzavi bio bi u 13 igraca minumum 10godina.
marecerak

Postby Lester Bo » 21 Jul 2024, 16:29

Rističević je dosta stagnirao kroz karijeru,mada generalno pozicija golmana je nešto gde smo najtanji.

Tako je otprilike još posle Londona,eto u tom periodu smo uzeli 2 zlata sa OI,gde se ta manjkavost na svu sreću nije osetila,jer je ostatak tima bio...

Svaki put kada bacim pogled na naš roster se iznova i iznova kao iznenadim koliko mi uopšte nismo mlada ekipa.

Golman Mišović i Petar Jakšić 2001.godište ,imamo 3 igrača 97.godište ,golman Filipović ,Nikola Jakšić i Drašović.
Dok je 8/13 igrača 94 godište i starije.

Ne znam sa ostalim reprezentacijama kakva je situacija po tom pitanju.

Generalno gledano mislim da imamo kvalitetniju ekipu nego li što su rezultati sa prethodnih takmičenja pokazali,sada ostaje da vidimo hoće li se makar nešto "vratiti" na ovom turniru gde uz malo sreće očekujem medalju ili se pak taj jedan mentalitet usadio u ovu ekipu koja ne može izneti breme prethodne generacije.
Lester Bo

Postby marecerak » 21 Jul 2024, 17:32

Mi nismo napravili pravu smenu generacija. I to ce biti jedna od vecih posledica, ne ide da igrac od 29/30god ima 20nastupa a treba da igra prvu postavu. Pogledajte na strani pre 7/13 igraca su debitanti na OI a imate igrace od 28,30 i 33godine.
marecerak

Postby Stenli » 21 Jul 2024, 19:09

marecerak wrote:
Stenli wrote:Čuo sam se sa Kembetom i ovo je trenutno najbolje što imamo, uz možda rotaciju Lazić za Vica.

Hoces da kazes da evo gledajuci samo siri spisak Rasovic 2 i Jaksic 2 zasluzuju da se nadju u 13 pre Lukica, Radulovica i Dimitrijevica? Nemoj samo da bude prva asocijacija na Radulovica da nije normalan jer je Filipovic pozvan a gori je od Marka 7x
Kembetu je isti taj Radule bio kljucni igrac na Evropskom, ako nemas planove s njim ne zoves ga ni na siri spisak.

Vidi, ja sam vaterpolo igrao 12 godina, a sad mi je to posao, pa nešto malo i znam.
Ako nemaš Strahinju, onda nemaš ubedljivo najbržeg igrača ove ekipe i jedinog coveka koji može da ispliva kontru. Ako nemaš Viktora, onda se odričeš krila sa nezgodne strane i u ovom momentu nemo leboeukog igrača da ga zameni, a još manje desnorukog koji to može da igra.
Nikola Jakšić je apsolutno stub ove ekipe i neko ko je koristan u oba smera, dok j Petar uz Gladovića najveći talenat našeg vaterpola.
Stenli

Postby marecerak » 21 Jul 2024, 19:11

Ima levorukog i to dobrog, sad sto ga Kembe ne zove je drugo...
marecerak

PreviousNext

Return to Paris 2024