Board index Paris 2024

Tenis - Pariz 2024

Re: Tenis - Pariz 2024

Postby Bogun » 29 Jul 2024, 18:51

Banovan si jer su ti poruke pored ponavljačke imale i vulgarnu i omalovažavačku primesu. Uostalom, preovladala je blaga moderatorska struja, pa si nakon konsultacija dobio 24h.

• Spam, tj. uzastopno postavljanje više poruka iste ili slične sadržine, odnosno ponavljanje jednog te istog stava u nekoj temi sa ciljem povećanja broja postova.

Sad nakon bana, ponovo spamuješ forum sa "zašto sam banovan" postovima. Koji su uzgred zabranjeni sami po sebi na temama koje za to nisu predviđene. A tebi je ovo 5 ili 6 takav post nakon bana.

Tako da, niko ti ne preti, već ti sugerišem da se pridržavaš pravila foruma. https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=48&t=83#p573948

Diskusije o odlukama administratora ili moderatora:

• Zabranjeno je diskutovanje o konkretnim odlukama administratora ili moderatora na temama koje nisu za to predviđene. Moderacija zadržava pravo da ovakve diskusije prekine.

• Dozvoljene su (čak i poželjne) opšte diskusije o ponašanju i postupcima moderacije foruma sve dok se ne pominju pojedinačne odluke. Nije u redu voditi javne rasprave o individualnim slučajevima, iz razloga narušavanja privatnosti, a naročito zato što bi to pretvorilo forum u sudnicu vođenu mišljenjem većine koja nema suštinske informacije o slučaju.

• Korisnik ima pravo da traži da se obriše njegov nalog, ali isključivo putem privatne poruke nekom od administratora. Administracija zadržava pravo da na forumu ostavi sve poruke člana kao i dotadašnji profil.

• Sve primedbe na individualne odluke osoblja foruma šaljite na privatnu poruku nekom od administratora, ili iznesite na temi predviđenoj za to.

• Zabranjeno je postavljanje tema tipa „Zašto mi je obrisana poruka?” i slično. Administracija foruma zadržava pravo odluke da li su teme ili poruke odgovarajuće i u odgovarajućoj temi.

Sad već debelo oftopikujem, tako da diskusiju na ovu temu nećemo nastavljati na ovom podforumu.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Bogun » 29 Jul 2024, 19:29

Ovo Alkaraz tražio medikal izgleda.

Izađe sa terena na 5:4 za Grikspora u drugom setu.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby zvezdaraking » 29 Jul 2024, 19:40

nesto sa alkarazom nije u redu
zvezdaraking

Postby Bogun » 29 Jul 2024, 19:41

Baš mu je pao nivo igre u drugom setu, da li je povreda ili neka trenutna nelagodnost, ne znam.
Bogun

Postby fontaneros » 29 Jul 2024, 19:45

Folira malac, nije mu nis
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby fighter » 29 Jul 2024, 20:10

Favoriti maksimalni danas.
fighter

Postby Fudbaloman » 29 Jul 2024, 21:40

Kako ono bese, "nema nista od Novaka na dva seta na sljaci", ali zato Hrvati ponovo uzimaju medalju u dublu? :question:

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti/44401/mate-pavic-i-nikola-mektic-ispali-hrvatska-u-soku/vest
Fudbaloman

Postby Pit Bull » 29 Jul 2024, 21:43

Mektic i Pavic nisu u dobrim odnosima. Koliko znam ne komuniciraju uopste vec par godina otkad su prekinuli dubl saradnju.

Savez je izvrsio pritisak da igraju zajedno i ocigledno se nije dobro zavrsilo.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Skafi » 29 Jul 2024, 22:05

Pa je l' nisu mogli da upare Dodiga s nekim od njih dvojice, kad su već tako hladni odnosi, jer ovaj svakako nema s kim da igra, kad nema Čilića.
Skafi

Postby Foteljas » 29 Jul 2024, 22:12

Bilo je valjda reci da je Pavic hteo sa Dodigom da igra, ali nije moglo zbog pravila (Dodig nije ucesnik u singlu, a u dublu nije medju prvih 400 na listi).

No, komsije imaju i miks dubl Pavic - Vekic... :biggrin:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby markovl12 » 29 Jul 2024, 23:21

dacolik wrote:
Nowitzki.ct wrote:Nadal je bio bolji od bastadovskih 2-6, 2-6, sto je opet daleko od dobrog za ovaj nivo, ali sve do 4-0 u drugom setu bas odlican Djokovic, na uzorku odgledanog ove sezone, njegov ubjedljivo najbolji mec, tako da kombinacija dvije stvari je dovela do umalo blamaze Nadala na njegovom bunjistu, ipak izvukao je nestvarnu seriju u tom trenutku i ucinio drugi set koridom za gledanje, ali bik je vec izgubio previse krvi i mogao je samo da rikne na kraju :truce:

Gledam ga nesto zadnjih par meceva i malo mi je tuzno kako se vuce po terenu. A sigurno da je teniser protiv kojeg sam najvise puta navijao.

Bas me zanima u kojem ce se momentu povuci Djokovic, da li ce to biti kad vec bude u ozbiljnom padu ili dok je na vrhu...

Novak ako ovako nastavi, ima jos bar 2 godine vrhunskog tenisa. Iako deluje da polako gubi korak i dalje je uz Alkaraza i Sinera najbolje sto svetski tenis ima, ali je duzan sebi da ne dozvoli da radi ovo sto radi Nadal, jer takvi sampioni ne zasluzuju da izgledaju ovako na terenu. Mnogo je bolje povuci se na vreme, nego dozvoliti da budes dzak za napucavanje teniserima koji su realno par klasa ispod.

Iskreno mi je drago sto se danas Nadal vratio na trenutak i pruzio bar neki otpor, jer je vrlo moguce da ih vise nikada u takmicarskim mecevima necemo videti zajedno na terenu. I kada ovako napisem, deluje mi skroz neverovatno da je ova era tenisa gotova. Imao sam osecaj da se nece nikada zavrsiti. Ono sto je sigurno, tenis kao sport ce mnogo izgubiti onog dana kada se i poslednji iz velike trojke povuce. Nisam siguran da cemo za zivota imati priliku da gledamo neko bar priblizno rivalstvo.
OSTOJA, OSTOJA, .... ..... OSTOJA
markovl12

Postby Milutinov Tata » 30 Jul 2024, 00:31

Salzem se sa Nowitzkim, do 4-0 u drugom setu je Novak bio odlican i ako zadrzi taj nivo, popravi prvi servis i uspe da odrzi fokus sve vreme ima dobre sanse da ide do same zavrsnice. Pokazao je u poslednja dva gema da je ipak sve bilo na njegovom reketu samo kada je smirio misli. Sad protiv Kepfera koji dobro servira i napada, tako da ce biti vazno dobro riternirati i naterati Nemaca da igra duze poene. Tu ce kvalitet Novaka doci do izrazaja.

Nadal, rekao bih i na zalost, vise nema u sebi ono sto ga je cinilo velikim. Da li je to zbog povrede, ili prevelikog odsustva sa terena, ali ocito da on ne moze nikako da podigne formu sto mu nije bilo svojstveno tokom karijere. Na betonu tek nema sta da trazi kada uslovi budu mnogo brzi nego na sljaci. Nisam siguran koliko ce on i Alkaraz moci u dublu ovde, mada mozda mu pomogne sto ce od sutra samo na to biti koncentrisan.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Tegi » 30 Jul 2024, 02:25

Radonjaa wrote:
Tegi wrote:Je l' se oporavio od tenisa? :truce:

Jedva. Da vidiš kako je juče pao u očaj kad je Fučovič uzeo set, garantujem da su manje pristrasno komentarisali na španskim televizijama. Ali je očigledno shvatio koliko je sati jer se danas nije pojavio, nego je ostavio Vlada Jovićevića da prenosi.

https://www.facebook.com/watch?v=1026603298854798

Prelepa reportaža koja simbolički nagoveštava definitivan kraj Milovog mafijaškog nacionalizma i ideološko rasterećenje koje je Crna Gora doživela prethodnih godina.

I onda dođe pedofil Šofranac i omalovažava Novaka zato što je Srbin i zato što mu se posrao po 20-godišnjem snu o Nadalu kao najboljem teniseru svih vremena. Nadalu koji je pored njegovog kolege iz redakcije prošao kao pored turskog groblja.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby black key » 30 Jul 2024, 11:41

Milutinov Tata wrote:Salzem se sa Nowitzkim, do 4-0 u drugom setu je Novak bio odlican i ako zadrzi taj nivo, popravi prvi servis i uspe da odrzi fokus sve vreme ima dobre sanse da ide do same zavrsnice. Pokazao je u poslednja dva gema da je ipak sve bilo na njegovom reketu samo kada je smirio misli. Sad protiv Kepfera koji dobro servira i napada, tako da ce biti vazno dobro riternirati i naterati Nemaca da igra duze poene. Tu ce kvalitet Novaka doci do izrazaja.

Preveliko je ono opustanje bilo, da izgubi dva brejka prednosti, to bi mu u mecevima protiv Alkaraza, Sinera, pa i Medvedeva bio siguran poraz. Mene taj segment igre najvise plasi, posto je pitanje da li ce vise imati motiva da se mlati sada kada je shvatio da je Nadal bivsi teniser. Servis mu vec neko vreme nije na nivou na kojem je bio prethodnih sezona, drugi servis vise nije tako efikasan (rekao bih da je Lajovicev kik servis ponekad i bolji od njegovog drugog), ostaje jos ona vecita boljka u igri na mrezi, pored vec problematicnog smeca i citanje na koju ce stranu protivnik da krene. Novak je na vreme krenuo da modifikuje igru i da skracuje poene (i to radi mnogo uspesnije od Nadala, i Mareja, pa zato toliko i traje), ali u tom slucaju pomenuti elementi igre moraju da budu na svom maksimumu u najvaznijim mecevima. To sto je on dominirao u mecu a Rafom u prvih 10-11 gemova, vise govori o tome koliko je Spanac pao u igri, a ipak manje o Novakovoj savrsenoj postavci igre. Jasno je da on ako misli da igra jos makar godinu-dve dana mora da ima nekog krstenog trenera. Protiv Kepfera ne bi trebalo da bude problema, ali onda krecu iscrpljujuci mecevi protiv Cicipasa, Zvereva i dace Bog na kraju i protiv Alkaraza. Ja bih bio zadovoljan da on uzme bilo koju medalju.
black key

Postby Hajzenberg » 30 Jul 2024, 12:22

Kakav prvi set između Done i Koko :biggrin: počeh da gledam na 5:2 za Amerikanku, Vekić napravi brejk i u trinaestom gemu Gof propušta dve set lopte na 6:4 od kojih prvu na svoj servis i logično gubi taj deo igre sa 9:7.

Publika u ekstazi, Doni se kliče a Koko gestikulira i da se njoj pripomogne pa onda ide ono ''ju-es-ej''. Ovo ako dobije nije nemoguća medalja a nije da nismo navikli od njih ovakav fazon, mogla bi da nadomesti neuspeh dubla recimo.

Svako malo se zumira i Kolinda, kako se žena stesala :blue:
Hajzenberg

PreviousNext

Return to Paris 2024