Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Engleska liga

Postby Loka » 22 Sep 2024, 18:55

DeniBer wrote:Što nam je Siti nešto frustriran. Teško će titula ove godine.

Доста ће зависти од повреде Родрија. Он им је можда најважнији играч.
Loka

Postby Loka » 22 Sep 2024, 18:57

Cinciripini wrote:Hrabri Arsenal nije izdržao, kakva dekadencija od fudbala drugo poluvreme, negledljivo.

Грађанском недостаје Родри доста. Не може Ковачић доћи константно на његов ниво.
У првом полувремену Ковачић додирнуо лопту 2-3 пута током пола сада игре а играч је средине.
Loka

Postby DeniBer » 22 Sep 2024, 19:11

Loka wrote:Доста ће зависти од повреде Родрија. Он им је можда најважнији играч.

Imaju i Nunješa, imaju dubinu, ali mi Arsenal ove sezone izgleda zrelije. Uzeli bi lagano 3 boda sa igračem manje na gostovanju Sitiju da se nije desio ovaj karambol na kraju.
DeniBer

Postby Old school » 22 Sep 2024, 19:47

I opet je produžio utakmicu preko 7min. produžetka.
Ono ponašanje Halanda na kraju...
Pep, Haland, ekipa generalno, prostakluk ispod svakog nivoa.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Cinciripini » 22 Sep 2024, 19:53

Loka wrote:
Cinciripini wrote:Hrabri Arsenal nije izdržao, kakva dekadencija od fudbala drugo poluvreme, negledljivo.

Грађанском недостаје Родри доста. Не може Ковачић доћи константно на његов ниво.
У првом полувремену Ковачић додирнуо лопту 2-3 пута током пола сада игре а играч је средине.

Imao je u drugom poluvremenu i previše neinventivnih kontakta, Rodri je igrač koji pravi razliku, što se i videlo u igri Sitija do njegove povrede, Kovačić je dve klase niže.

Kada je Arteta došao u Arsenal i imao loše rezutlate na početku, znao sam da nije do njega i kada je počistio korov i unapredio selekciju došli su i dobri rezultati, samo se ovakvom igrom u derbiju ne postaje šampion, jebote u jednom trenutku dokle sam ja gledao u drugom poluvremenu Arsenal je imao 9% posed, tako je i prošle godine igrajući na nulu protiv Sitija izgubio titulu, kao da ima potrebu kao bivši Pepeov učenik, da mu pokaže kako ima odgovor na njegov napad, umesto da proba da on njemu nametne igru. Opet, za razliku od onih prolećnih beskrvnih 0-0 od kojih su oči bolele, ovde je bar bilo golova.
Cinciripini

Postby DeniBer » 22 Sep 2024, 21:23

Nedostaje mu ubedljivo najkreativniji igrač u timu, vraća se sa gostovanja u Italiji gde je igrao dan kasnije u odnosu na Siti (koji je igrao kući), igra sa 10 igrača, vodi 2-1, a ti očekuješ da igra presing i lepršavo u napadu???
DeniBer

Postby Cinciripini » 22 Sep 2024, 22:53

Pa, ni Sitiju nije igrao najkreativniji igrač, nisam očekivao, odigrao je isto kao i prošlu utakmicu na Etihadu.
Cinciripini

Postby DeniBer » 23 Sep 2024, 05:44

Prošle sezone je Arsenal uzeo 4 boda iz 2 utakmice sa Sitijem. Kući ih pregazio. Videćemo šta će biti ove sezone, ali nije loše počelo. Bod na gostovanju najvećem favoritu za titulu je skroz ok.

Btw, Arsenalov najkreativniji je istovremeno i vođa presinga. A adekvatnu zamenu nema. Bio bi to ESR ali ga prodaše na žalost.
DeniBer

Postby Radlirez88 » 23 Sep 2024, 13:13

Sad tek vidim da Haland posle gola uzima loptu i pogadja Gabriela u glavu. Posle izvodjenja lopte sa centra zalece se i kosi nego od igraca Arsenala. Siti mi cudno izgleda za sad,.uopste nemaju svoju prepoznatljivu igru, moze ovo biti mucna sezona za njih, pored svih problema koje imaju
Radlirez88

Postby Baxter Stockman » 23 Sep 2024, 16:32

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby NEDJA » 23 Sep 2024, 16:46

Pre nekoliko dana najavio strajk zbog previse utakmica i onda mu se ovo desi. Bas tragedija za njega i Siti
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Cinciripini » 26 Sep 2024, 00:26

Radlirez88 wrote:Fofana je kriminalan, cist prnal je to bio. Crveni je trebao do sad da dobije. Nikolas Djekson je u strasnoj formi, istrpeli su mu sve one gluposti od prosle sezone i on za sada fantasticno vraca. Mozda je i najbolji igrac Celzija u ovoj sezoni. Sanco pokazuje sav talenat koji poseduje, ali cesto ume da pretera i ode u krajnost, kada bi mogao samo da malo bolje donosi odlike u zavrsnici, strasan igrac bi bio. Tj. Bas onakav kakav se ocekivalo da ce biti.

Teško da je Džekson najbolji igrač ekipe posle jedne dobro odigrane utakmice, u kojoj je realizovao prve dve šanse, što u prethodnim slučajevima mu je trebalo mnogo više do postignutog gola. U dosadašnjem delu sezone najbolji igrači su Madueke i naravno Palmer koji postaje rutiner, klasa od igrača. Čelsi ima odličan napadački potencijal, koji bi još više došao do izražaja da ima boljeg realizatora, a ne kao Džeksona koji nema levu nogu i glavom uglavnom igra zatvorenih očiju.
Sredina terena sa Encom i Kaisedom, gde po meni Lavija tek treba da pokaže svoj izraziti potencijal konačno dobija svoj puni obris, ali je odbrana pretrpana prosečnim i ispodprosečnim igračima značajno ispod kvaliteta ostatka tim, gde jedino od Kolvila očekujem standardnog reprezentativca u dužem periodu, opet nažalost Ris Džejms duboko pati zbog svojih staklenih kolena, kao neko ko ima potencijal da bude među najboljim igračima na svojoj poziciji uz desnu aut liniju. Svakako će biti zanniljivo gledati njihove utakmice ove godine, a činjenici da im napad nije skroz naštelovan idu u prilog informacije da je na tržištu i na zimu za napadača, kada već nisu letos uspeli Osimena da dovedu.
Cinciripini

Postby Radlirez88 » 26 Sep 2024, 15:00

Dzeki ove sezone 4 gola i 2 asistencije na 5 utakmica s tim sto je samo u jednoj igrao 90 min, na svim ostalim je izlazio iz igre. Osim realizacije, on mnogo radi za tim, ima ga po celom terenu. Celzi istorijski ima problem sa centarforima i kada neki ovako otvori sezonu moraju ga pustiti do kraja.
Ja garantujem za tog momka
Radlirez88

Postby Veljkona22 » 27 Sep 2024, 11:50

Pokojni fudbal
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Cinciripini » 27 Sep 2024, 19:48

Radlirez88 wrote:Dzeki ove sezone 4 gola i 2 asistencije na 5 utakmica s tim sto je samo u jednoj igrao 90 min, na svim ostalim je izlazio iz igre. Osim realizacije, on mnogo radi za tim, ima ga po celom terenu. Celzi istorijski ima problem sa centarforima i kada neki ovako otvori sezonu moraju ga pustiti do kraja.
Ja garantujem za tog momka

E, Džeki, Džeki, da je odigrao protiv Bormuta celu utakmicu Čelsi ne bi pobedio, jer je bio ubedljivo najgori igrača na terenu, Nkunku je na toj utakmici dao gol, kakav Džeki ni u najvećem ludilu ne može dati. Samo uporediti golove koje postiže Nkunku sa Džekijevim, pri svemu tome Nkunku centarfor nije primarna pozicija.
Inače je u polju katastrofa, ne može da zadrži loptu i otvori akcije, jer je tehnički slabašan, a fizički inferioran sa onim pilećim grudima, u najvećoj meri daje golove sa zicera, gde mu ceo tim sve odradi, a pri tome je imao prošle sezone samo po sofi 24 promašenih velikih prilika, a igraš u timu gde imaš pakera kao što je Palmer.

Čelsi ima probleme sa napadačiima još od Koste, ali i on i Drogba su odmah pokazali kakve su klase od igrače, a ne kao Džekson koji je posle jedne dobre polusezone u Viljarealu došao u Čelsi, izuzetno glup potez, ili neka menadžerska kombinacija.
Sutra je utakmica po meri protiv Brajtona, videćemo , da li je to Džeki od prošle sezone, ili neki novi koji ne maši zicere i koji je naučio da igra levom nogom i glavom , što mi je nepojmljivo da igrač sa takvim karakterisitikama treba da bude prvi napadač Čelsija
Cinciripini

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal