Ljudi, ima li medju vama neko "moodo u Telekomu"

Juce predjem skoro 700km, mrtav umoran dodjem kuci, pred spavanje prelistam poruke na mob i vidim racun za mobilni: preko 12 000 dinara

Kad se tad nisam slogirao, verujem da necu nikada...
Koristim MixNet M tarifu i do sada je bilo sjajno iskustvo (oko 1200 din mesecno pretplata, moji racuni do 2000din, nikada veci)... Pocetkom meseca sam isao u inostranstvo, pa sam pomislio da nisam u roamingu napucao racun, mada znam da sam tad kontrolisao troskove

Danas zovnem ljude u Telekomu i oni mi kazu da od svih troskova, preko 9000din je napravljeno na protoku podataka

U okviru tarife imam 600MB free, koji se prenose u naredna 3 meseca ako ne iskoristis. GPRS mi je cesto ukljucen, ali ono sto trosim je uglavnom pregled nekih osnovnih aplikacija sa vestima (b92, blic, FB, Twitter i sl.) i cerkica gleda skoro svaki dan po nekoliko crtaca na YT. Znam da su klipovi sa YT malo "jaci" sa bajtazom, ali se pitam, da li je moguce da se "nabije" toliki racun?
Da li je neko od vas imao slicna iskustva? Da li su moguce greske?
P.S. u decembru mi istice ugovor (2godine) i zeleo sam da produzim ugovor i ocekivao da cu od njih za 1din dobiti neki dobar telefon. Sada ne znam sta da radim. Ako ovo budem placao u ratama, da li ce mi ipak ponuditi mob?
P.P.S. iskljucio sam automatski update aplikacija... povremeno sam rucno update-ova neke, ali to je bilo po par MB.
P. P. P. S. dajte Kikija u moderaciju

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...